Şimdi Ara

Maximus'a Üye Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Maximumsa üyeliği olup video yuklemiş olan varmı aranızda yanı hesabında videosu olan varmı?

• var, ne oldu niye sordun.

(sayın konu dışı sakini, mobil operatörler bölümüne hoş geldiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 18 Aralık 2008; 11:02:36 >
  • Saolasın bana lazımda video yukluyorum kabul etmıyolar acaba sorun olmazla kullanmıyosan pmden verebılrımsın uyelıgını?
  • kardes en bısey anlamadım sımdı sen uyelıgını bana verırsen arıyınca ne olucakkı onlar yine diceksın ben maxımusa uye verdım cok kastım bu kapmanya ıcın baya bı arkadasımı topladımda cokta ıstıyodum ps3 Allah önüme bı fırsatmı cıkardı sesımı duydu benımle bırısı dalgamı gecıyo anlamadım ama daha gecen hafta okulda nekadar cok ıstedıgımı arkadasımla kosnuyoduk makara yapıolardı hatta para bırıktırıp alalım sana dıye sansıma cıktı bende cok kovalıyorum kac gundur...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25867618/mpage_25/tm.htm

bu konuyu görmediysen bir bak istersen. yarışmaya katılıyorsan video linkini buraya koy. sana da destek veririz
  • İşte kardesım sorun orda:S Video yu gonderıyorum kabul etmıyolar hazır vıdo varsa uyelık olan ondan ıstıyorum:S Kabul etmıyolarmıs artık:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.