Şimdi Ara

MaximusCards Xbox Live Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteden 1 Aylık Gold Live aldım ilk alışverişimdi.Herşeyi yazdım yaptım onaylandı dedi Google üyelik de gerekidu ondan da aldım.Sonra bi kod geldi mail'e bunu info@maximuscards.com'a mail ile göndercekmişim gönderdim ingilizce birşeyler yazıyodu ve bana şu siteyi verdi ve hiç bişey anlamadımhttp://www.maximuscards.com/faq.php 1 saat geçti biraz dahamı beklemeliyim yoksa yapcak başka şeylerde varmı şimdiden teşekkürler.

Rest assured that your credit card will not be charged until this matter is resolved.

Thank you for shopping with us, your cooperation is appreciated.

PLEASE NOTE THAT ALL FRAUDULENT ACTIVITIES WILL BE REPORTED TO XBOX CUSTOMER SUPPORT THAT WILL CAUSE YOUR ACCOUNT CANCELLATION. [1. MAİL]

KODU GÖNDERDİKTEN SONRAKİ MAİL.

Thank you for your message. This auto-generated email is to confirm we've received your comment/email.

We strive to reply individually to all email within one business day. We appreciate the urgent nature of your message and will respond as soon as possible. You can also visit the FAQ athttp://www.maximuscards.com/faq.php to find the answers to commonly asked questions.

We look forward to replying to your inquiry and helping you.

• Ya maximum card ile live üyeliği alınıyo mu illa pay pal olması gerekmiyo mu biri yardımcı olabilir mi ben de 1 hafta sonra almayı planlıyorum
  • Bende bi Google bi PayPal çıktı Google seçtim üyelik istedi aldım bakalım bekliyorum aksi bişey çıkmadıysa cannot mannot diyor ama

EDİT: Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm sabır gerektiriyor geldi kod silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SciroccoGT -- 31 Temmuz 2010; 13:32:12 >
  • ya bu yurtdışı alış verişlerinden illa dolar veya euro hasebı ile çalışan kredi kartlrı şart mı yok tl hesabı ile çalışan kredi kartları ile de yurdışından alış veriş yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

ya bu yurtdışı alış verişlerinden illa dolar veya euro hasebı ile çalışan kredi kartlrı şart mı yok tl hesabı ile çalışan kredi kartları ile de yurdışından alış veriş yapılabilir mi?

Yaparsın. TL olarak değil o günün döviz kurunun miktarına eşit gelecek şekilde TL olarak ödersin alacağın ürünün ücretini. İster euro, ister pound, ister dolar olsun farketmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.