Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi öncelikle nerden başlasam bilmiyorum.
    Öyle bir takım ayırdınızki,toz duman...

1.Grup

Fatih
    Serdar
    X
    X
    X

2.Grup

Geri kalanlar ikinci gruba dediniz.
    Bu geri kalanlarda ahmet'de vardı,bende,orhanda,gökhanda..

Bir baktım tam tersi olmuş herkes 1.grupda...Girmeye çalışmıştım,maçı kurmuşsunuz.

Robdelphia

Bana niye bu kadar dolusun ? Herkes takım için oynuyor.
    Bana beyli buylu konuşma...
    Ayrıca 10dakika beklemedin,caner gel dedin çıktım en fazla 1 dakika...
  • Caner yanlışın var. Kulübü hatta burda kağıda yazdım tekrar aktarayım.

1. grup dedim: Uzuncelebi, derikom, Fatih, Gökhan, Serdar abi.

2. gruba kalanlar dedim ve geriye kalan. Sen, Orhan, Reox, Rop (osman), Serhan abi, Alkar.

Ben 1. gruptaydım ve biz 5 kişi olunca maçı kurduk. 2. gruptan hiç haberim yok dolayısıyla. Ayrıca dengeli vs olmalı deniyor ama 2. grup kesinlikle daha güçlüydü. Sen 86, Orhan 88, Alkar 80 daha ne olacaktı?

Biz de güçlü olarak ben 92, Gökhan 84 olarak vardı.

En mantıklı ayrımı yaptığıma inanıyorum ayrıca 6 kişi sizin takımı 5 kişi bizim grubu ayırdım. Önümde kağıtta yazıyor kimleri nereye yazdığım oraya kafadan yazmadım ki ben. Sağ kanat sol kanat her takıma dengeli verdim, hiç bir takımda 2 tane sol bek veya kanat yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Caner yanlışın var. Kulübü hatta burda kağıda yazdım tekrar aktarayım.

1. grup dedim: Uzuncelebi, derikom, Fatih, Gökhan, Serdar abi.

2. gruba kalanlar dedim ve geriye kalan. Sen, Orhan, Reox, Rop (osman), Serhan abi, Alkar.

Ben 1. gruptaydım ve biz 5 kişi olunca maçı kurduk. 2. gruptan hiç haberim yok dolayısıyla. Ayrıca dengeli vs olmalı deniyor ama 2. grup kesinlikle daha güçlüydü. Sen 86, Orhan 88, Alkar 80 daha ne olacaktı?

Biz de güçlü olarak ben 92, Gökhan 84 olarak vardı.

En mantıklı ayrımı yaptığıma inanıyorum ayrıca 6 kişi sizin takımı 5 kişi bizim grubu ayırdım. Önümde kağıtta yazıyor kimleri nereye yazdığım oraya kafadan yazmadım ki ben. Sağ kanat sol kanat her takıma dengeli verdim, hiç bir takımda 2 tane sol bek veya kanat yoktu.

6 kişi ayırdın ahmet ama biz 4 kişi oynadık.Neyse geliyorum hemen yanınıza şimdi

• Başlıyoruz beyler 1-2 dk ya.
  • Ya iyi oynayınca adam gelişiyor ya kötü oynayıncada zayıflaşıyormu?Benim adamın bazı skilleri düşmüşte
  • Bende de oluyor bazen anlamadım sebebini,uzun süre oynamazsan da düşüyor özellikler.
  • beyler benim net koptu yeni geldi daha birazdan gelicem aranıza telefon görüşmesi yapmam gerek az sonra.

bu arada virtual pro ekranında my skill stat ekranında mavi olan kısım sizin kesin gücünüz. bunlar accomplishmentlarla artar asla düşmez. bunların yanında yeşil kısım var bu da form durumunuza göre geçici artış. maçlarda hani yazıyor ya + pass - pass falan diye. o + lar o yeşil kısmı arttırıyor. eger uzun süre düşürmesseniz kalıcı olarak kalıyor mu bilmiyorum. ama - yapmadıgınız sürece yeşil olan kısım düşmüyor. squad ekranındaki overaliniz da mavi olan kısım. yeşil kısmı overal kısmına katmıyor.

şimdi gelelim esas söylemek isteidigm konuya. çok konusma vardı söyleyemedim online oldugum süre içinde.

adamlarımızın boyunu kısıyoruz hızlanalım diye bu yanlış. bildiklerimi söyleyeyim zannettiklerim değil bunlar.

-rakip adamla yan yana koşarken adam sizi geçiyorsa

1 speed fazla olabilir
    2 acceleration fazla olabilir
    3 kuvvetle muhtemel balance fazla olabilir
    yani olayı adamın boyunu kıstım speedim arttı niye geçemiyorum demicez. adamlar accomplismentları açmışlar abi olay bunda bitiyo.

-bu adamların boyu da uzun benim adam kamyon gibi dönüyor adamlar tıkır tıkır dönüyor

1 mutlak suretle agility baya yuksektir.

bi kere adamlarla birebir omuz omuza mücadeleye girmemiz için balance yuksek olacak. ondan sonra speed ve acceleration yuksek olacak. bu 3lü ikili mücadelelerde önemli. daha sonra agility yüksek olacak bu da çeviklik çabuk dönme şık hareketler vs gibi şeyler için gerekli. vision iyi olacak bu da daha mantıklı paslar daha iyi aşırtma vuruşlar gibi şeylerde faydalı. bazen diyoruz ya ben nereye istiyorum adam nereye atıyo işte bu visiondan kaynaklı oluyor genellikle

yani overall e bakıp adam degerlendirmemek lazım. benim defansım 90 gözüküyor. neden 83üm. speedim accelerationum agilitym düşük. overall lere pek takılmamak lazım.

herkes mevkisine göre accomplishmentlara yönelirse daha faydalı olur.

defanslar defence + mental + physical

orta sahalar passing shooting mental + physical

forvetler shooting + mental + physical

bunlar öncelikli olacak olan accomplishmentlar. bunları açtık mı karşımızdaki rakiplerimiz dicek abi bu adamın boyu uzun hayvan gibi dönüyo yaaaaa diye :D

birazdan yanınızdayım.

• Can bu gece erken bıraktık gerçekten çok kötüydü, gelen geçen 5 attı. Sinirlendik bu gece yeter dedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler benim net koptu yeni geldi daha birazdan gelicem aranıza telefon görüşmesi yapmam gerek az sonra.

bu arada virtual pro ekranında my skill stat ekranında mavi olan kısım sizin kesin gücünüz. bunlar accomplishmentlarla artar asla düşmez. bunların yanında yeşil kısım var bu da form durumunuza göre geçici artış. maçlarda hani yazıyor ya + pass - pass falan diye. o + lar o yeşil kısmı arttırıyor. eger uzun süre düşürmesseniz kalıcı olarak kalıyor mu bilmiyorum. ama - yapmadıgınız sürece yeşil olan kısım düşmüyor. squad ekranındaki overaliniz da mavi olan kısım. yeşil kısmı overal kısmına katmıyor.

şimdi gelelim esas söylemek isteidigm konuya. çok konusma vardı söyleyemedim online oldugum süre içinde.

adamlarımızın boyunu kısıyoruz hızlanalım diye bu yanlış. bildiklerimi söyleyeyim zannettiklerim değil bunlar.

1 speed fazla olabilir
    yani olayı adamın boyunu kıstım speedim arttı niye geçemiyorum demicez. adamlar accomplismentları açmışlar abi olay bunda bitiyo.

-bu adamların boyu da uzun benim adam kamyon gibi dönüyor adamlar tıkır tıkır dönüyor

bi kere adamlarla birebir omuz omuza mücadeleye girmemiz için balance yuksek olacak. ondan sonra speed ve acceleration yuksek olacak. bu 3lü ikili mücadelelerde önemli. daha sonra agility yüksek olacak bu da çeviklik çabuk dönme şık hareketler vs gibi şeyler için gerekli. vision iyi olacak bu da daha mantıklı paslar daha iyi aşırtma vuruşlar gibi şeylerde faydalı. bazen diyoruz ya ben nereye istiyorum adam nereye atıyo işte bu visiondan kaynaklı oluyor genellikle

yani overall e bakıp adam degerlendirmemek lazım. benim defansım 90 gözüküyor. neden 83üm. speedim accelerationum agilitym düşük. overall lere pek takılmamak lazım.

bunlar öncelikli olacak olan accomplishmentlar. bunları açtık mı karşımızdaki rakiplerimiz dicek abi bu adamın boyu uzun hayvan gibi dönüyo yaaaaa diye :D

birazdan yanınızdayım.

benim de kafam yerinde degildi dalgındım konsantre olamadım. 2 gol yedik yaptıgım hatalardan. suskunlugum ondandı.

ahmet şu kısmı 1. msjın başına ekle istersen. bir de herkesin mevkisini ilk mesaja eklersen karışıklık cıkmaz. belli olur yani kimin nerde oynadıgı

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler benim net koptu yeni geldi daha birazdan gelicem aranıza telefon görüşmesi yapmam gerek az sonra.

1 speed fazla olabilir

birazdan yanınızdayım.

virtual pro ekranında my skill stat ekranında mavi olan kısım düşüyor zaten yeşil kısmı göremedim ama mavi çubuk şeklindeki gösterge düşmüş.Bune ya insan hep iyi oynayamazki ne yani kötü oynayınca düşücekmi özellikler

• Cyless doğru söylüyor arkadaşlar. Şurdan biliyorum içimizde gücü yüksek olan gökhan var, ahmet var ama onlar da çok kolay top kaybediyor. Ama mesela orhanın adamı (kendisi % 96 tamamlamış accomplıishment ları) canavar gibi. Omuz omuza mücadelede her şeyde o "oha lan uzun ama çevik" dediğimiz adamlarla aynı siklette. Demek ki bizim de mevkimize göre accomplishmentlara kasmamız lazım başka çare yok.
  • Beyler günaydın

Dün gece aranızda yoktum işler bu aralar yoğun yılsonu nedeniyle o yüzden erken çıktım.

Ben Proda %81'i açtım adamım 85 bugün yüksek ihtimal 86 oluyorum, defans accomplishmentlar'ım 10/24 diğerleri hep 20/24 11/12 felan.

Serdar abi benim hız 90 ama omuz omuzada biraz düşük kalıyorum yoksa boy 185 felan iyi yani, adamımı 90 yapacağım kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Beyler günaydın

Dün gece aranızda yoktum işler bu aralar yoğun yılsonu nedeniyle o yüzden erken çıktım.

Ben Proda %81'i açtım adamım 85 bugün yüksek ihtimal 86 oluyorum, defans accomplishmentlar'ım 10/24 diğerleri hep 20/24 11/12 felan.

Serdar abi benim hız 90 ama omuz omuzada biraz düşük kalıyorum yoksa boy 185 felan iyi yani, adamımı 90 yapacağım kesinlikle.

Gokhanım olay 80-90 olayı değil, yukarda can yazmış görmüşsündür. Belli özellikler öne çıkması lazım mevkiye göre. Senin physical kasman lazım, fizik hayvan olmalıi servetin karesi olmalı
    Kalçayı koydun mu tribünlere kadar gitmeli rakip. Ben varya sırf fizik accom. lara kasacam cumartesi hepsini açacam. Ondan sonra online da benim girdiğim ikili mücadelelerde gülmekten oynayamayacaksınız.

• nasıl açacaksın ki kendi isteğinle
  • İstemek yetmez icraat lazım sadekarım
    Listeden bakıcam accomplishmentlara tek tek yapıcam yani yoksa cinden dilersem en fazla üç özellik açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

İstemek yetmez icraat lazım sadekarım
    Listeden bakıcam accomplishmentlara tek tek yapıcam yani yoksa cinden dilersem en fazla üç özellik açılır

"Cinden dilersem."

Senin bu tabirler koparıyor beni

• Derikom eyvallah tabir manyağı yapıcam akşam seni maçta
    Sana tabirler biriktiriyorum headsetimde
  • quote:

Derikom eyvallah tabir manyağı yapıcam akşam seni maçta
    Sana tabirler biriktiriyorum headsetimde

Eyyyvallaaahh

• Ben de senin şu "Ahh be, tuhh be!" deyişine hastayım ya ama aşırı sakin.
  • quote:

Ben de senin şu "Ahh be, tuhh be!" deyişine hastayım ya ama aşırı sakin.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.