Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Osman biz senden sonra devam ettik, 2-1 ve 1-1 biten 2 maçımız oldu. 2 oda yaptığımızda any oynayacak kişiyi ayarlarsak problem olmaz. 7 kişiye kadar tek odada oynayabiliyoruz. 7-8'den sonrası 2 oda yapmamız gerekiyor. Darılmaca vs yok dengeli dağıtmaya çalıştım.

Bu arada renacross beni beklemediniz ayıp ettiniz vs demiş, Caner 2. odada arkadaşlarla konuşursan daha iyi olur ben yoktum o odada.

Ahmet o arkadaş gelmedi kaç kere çıktık odadan eee hadi gel diyoruz adam gelmiyo ne yapalım yani o çıktı oyundan sonra başladık gelmicek heralde diye üstüne 10 dkda beklemiş olduk.Ayrıca dün akşam bizim takım çok güçsüz kaldı 3-1 ve 5-1 yenildik.Bu akşam biraz daha dengeli takımlara ayrılırız umarım

• Deli gibi defansif ve şut accomp'larını tamamlamaya kasacagım şimdilerde
  • Reox, eğer çıkmasalardı Orhan ve Caner sizin takımdaydı, daha ötesi var mı?
  • Arkadaşlar ben ultraking34 olarak sizin klübe girmiştim. Daha sonra başka arkadaşların takım kurduğunu öğrendim. O klübe girmeye çalışıyorum ama tek klübe girme şartı var herhalde. Yav kusura bakmayın, ben sizin klüpten nasıl çıkabilirim. Ayarlardan nasıl yapabilirim, yada siz mi çıkarırsınız. Uzunçelebi öncelikle sen yardımcı olursan sevinirim.
  • Arkadaşlar lütfen kusura bakmayın babam gelince kapatmak zorunda kaldım. 22:00 çok geç erken girebilecek arkadaşlar varsa şimdi bile maç yapabiliriz
  • dün oyundan cıktım gece sizden sonra ulan dedim biraz little big planet oynayım uykum kaçtı. çıkardım fifayı little big planeti takarken bi baktım dvd gitmiyo. blueray bozulmus simdi götürüyorum inş birebir değişim yaparlar. bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

dün oyundan cıktım gece sizden sonra ulan dedim biraz little big planet oynayım uykum kaçtı. çıkardım fifayı little big planeti takarken bi baktım dvd gitmiyo. blueray bozulmus simdi götürüyorum inş birebir değişim yaparlar. bakalım

Cano geçmiş olsun umarım ters birşeyler olmaz.
  • quote:

dün oyundan cıktım gece sizden sonra ulan dedim biraz little big planet oynayım uykum kaçtı. çıkardım fifayı little big planeti takarken bi baktım dvd gitmiyo. blueray bozulmus simdi götürüyorum inş birebir değişim yaparlar. bakalım

Geçmiş olsun Can dilerim en kısa sürede olumlu neticelenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 29 Aralık 2009; 15:37:53 >
  • quote:

süper defansımız geçmiş olsun.... çok sıkıntılı durum .... umarım hemen halledersin.
  • Can geçniş olsun. Çabuk hallet bizi yalnız bırakma
    @Derikom senin şu sakin konuşma tarzın beni koparıyor maçlarda.
    Direkten dönen toplara coşan sinirlenen kimdi, bir de o süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Can geçniş olsun. Çabuk hallet bizi yalnız bırakma

Gökhan abi olması lazım maşallah ilker yasin gibi hem yaşıyor hem oynuyor

• Can geçmiş olsun kardeş,umarım sorun çıkmadan halledersin aramıza dönersin hemen.

Takımı böldükten sonra yaptığımız ilk maçtı sanırım,adamlar resmen kasaptı,tam 3 kere sakatlık geçirdim adam madara oldu yürümeye hali kalmadı,üstüne birde direkler,kaçan pozisyonlar derken 3-1 oldu maç kaybettik ama böyle oynayan adamlar karşımdayken mikrofonsuzluğuma yanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Can geçmiş olsun kardeş,umarım sorun çıkmadan halledersin aramıza dönersin hemen.

Takımı böldükten sonra yaptığımız ilk maçtı sanırım,adamlar resmen kasaptı,tam 3 kere sakatlık geçirdim adam madara oldu yürümeye hali kalmadı,üstüne birde direkler,kaçan pozisyonlar derken 3-1 oldu maç kaybettik ama böyle oynayan adamlar karşımdayken mikrofonsuzluğuma yanıyorum

O Adamlara karşı yapacak birşey yoktu , sadece ben 4 tane sarı kartlarını sayabildim işin kötüsü hiçbiride atılmadı.En az bir 4 sarı kartlık daha pozisyon vardı ama hakem sıfatındaki yaratık uyardı sadece.

2 akşam yoğun ders programı nedeniyle yokum mp'ya başarılar .

• Şu maçları erken yapabilirsek hafta arası bende girebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Reox, eğer çıkmasalardı Orhan ve Caner sizin takımdaydı, daha ötesi var mı?

hocam hep aynı 2 takıma ayrılmayalım ama hep aynı kişiler aynı takımda olmasın her akşam değişsin takımlar mesela
  • bugun media markta gittim. gitmeden evel tekrar denedim fakat yine oyunu içine almıyordu alet. gittik kadın aldı dvdyi bi azcık yerleştirmesiyle girmesi bir oldu. küfür eder gibi bana baktı ben de ona baktım. içimden bildigim bütün küfürleri ettim tabi. eve geldim simdi daha yeni. kontrol etmedim bgun gece gelebilirsem gelirim yine bakalım yine kelek yapmassa ps3.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. allah kimseyi ps3süz bırakmasın
  • Dün akşamki caner postası bence gayet yersizdi zira beyimizi tam 10 dk bekledik soyunma odasını dönüp tekrar çağırdık gelmedi ardındanda gitti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

Dün akşamki caner postası bence gayet yersizdi zira beyimizi tam 10 dk bekledik soyunma odasını dönüp tekrar çağırdık gelmedi ardındanda gitti .

adamın ps3 bozulmuş hocam.Ama evet bi mesaj atsa gelemicem diye o bile yeterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Can geçniş olsun. Çabuk hallet bizi yalnız bırakma

Sükunetimi yalnızca yalaka dİngiliz alman bebeleri bozabiliyor maçlarda dine kitaba sövmeye başladıklarında misliyle cevap verirken bozuluyor sükunetim
    gerçi o durumlarda da çok kaybetmiyorum kendimi

• Reox tabi kulüpteki kişi sayısına göre ayrıılacaktır takımlar. Belirli bir şey yok. Zaten 7-8 kişiyken ayrılmaya da gerek yok ama 9 kişiyken 4-5 bölmek gerekiyor. Ultraking ps3'ü açınca takımdan çıkartırım seni.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.