Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm beyler valla bende özledim yaptığımız maçları.. Son 1 haftadır pek katılamadım size , gerçi bende takılamadım benim playstation gelen misafirlerin çocuklarına kalınca böyle oldu maalesef...

Adamımı da fazla geliştiremedim en zayıf halka benim aranızdaki. Şuan 10 kişiden fazlayız zaten öyle sanıyorum. Benim oynadığım yerler LM,RM,CAM arasırada forvet oluyodum duruma göre değişiyordu ama en çok kanatlarda oynuyodum. Eğer oynadığım yerlerde , devamlı gelip adamının puanı yüksek olan arkadaşım varsa oynasın.. hafta içi işte olduğum için , akşamlarıda sizle takılıyorum. hafta sonu müsait oluyorum , yani pek adamımı geliştirmeye vakit ayıramıyorum. Oyüzden admım böyle çelimsiz kaldı sizinde gelişmenize engel olmak istemem.. 80 sınırı koyulduysa ben çıkabilirim sorun etmem yani beyler

• maxsipro dan ses gelmeye başlamış. dün dü sanırım bir el oynadım. baktım bizim takım kopmuş. ilerisi overall delisi olmuş....
    benim adam gelişcem diye didinsin dursun. sizin pro lar kopmuş çok güzel..... :)))))

bir el defansta kaldım baktım zarar verecem kaçtım.

şimdi bu kitaptaki gelişim adımlarını yapıyorum. sezon felan açtım. gelişiyor yaveeeş yaveeeş:)))
    aranıza online olup ta gelmeyiş nedenim; adamımın overallı yüzünden . sakın yanlış anlaşılmasın. yoksa
    sonuna kadar maxsiprocuyuz. :)))))

dönüşüm 85-90 ile olmalı ki tekniğimizi konuşturalım. :)))))
    tabi alınırsak .... artık forma kaplanın ağzınsda anladım ben..... :))))) herkeze iyi günler ileride görüşmek üzere...

forma kapma savaşları başleeeemiiişşş amnınnnn .:)))))
    ahmet kardeşim kolay gelsin. takımı yapmak zor olacak senin için.... :))))
  • benim pro şu hale geldi.

Ball Skills: 90

Ball Control: 92
    Curve: 90
    Dibbling: 90

Defans: 65

Markaj: 75
    Sliding Tackle: 65
    Standing Tackle: 55

Mental: 81

Aggression: 75
    Positioning: 81
    Tactical awaness: 80
    Vision: 90

Passing: 84

Crossing: 85
    Long Pass: 82
    Short Pass: 87

Phisical: 84

Accelerotion: 87
    Agility: 76
    Balance: 90
    Jumping 80
    Reaction 95
    Sprint Speed 87
    Stamina 82
    Strength 85
    Weak Foot 5/5

Shooting: 91

Bitiricilik 92
    Frikik Accurarcy 92
    Heading Accurary 90
    Long Shoots 90
    Penalties 92
    Shoot Power 95
    Volleys 91

Hadi bakalım beni geçen varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Arkadaşlar cuma akşamı oynadığımız maçlar gerçekten mükemmeldi. Takımda gözle görülür bir performans artışı var. Bunu sadece ben söylemiyorum, pozisyon seçme ekranındayken kaçan rakipler söylüyor.
    Kuzenim de bize katılmıştı cuma günü. Fatih lb oynadı. Cumartesi günü psn sine bir sürü mesaj gelmiş gel bizim takıma katıl diye yalvarmışlar, kuzen ünlü oldum diye msj attı dün. Büyük ihtimal rakiplerimiz transfer teklifi yapan. Tabii ki kabul etmemiş adamı 80 yapıcam en kısa sürede dedi.
    Benim adam şu an 78 oldu. Artık ahmetin hileli tekniğiyle bir şey olmuyor pek. Bundan sonra accomplishments listesinden bakıp kendim yapmaya çalışıcam.
    Arenada 35 metreden gol at ve arenada frikikten falsolu gol at gibi iki şey var basit, hala yapamadım onları. Bunun gibi özellikle arenada yapılabilecek basit şeyleri paylaşalım burada.

Arenada 5 top sektir
    Areneda bütün skill movies ları yap

benim aklıma gelenler

• Arkadaşlar Volkan abidir Serhan abidir, kimseye ben kulüpte yeriniz yok demedim. Öncelikle bu yanlışı düzeltelim, biz 5 yerken de birlikteydik, 5 atarken de. Öyle 3 günde bırakmak olmaz. Dediğim olay sadece yeni katılım isteyenler için.

Ama şöyle bir şey yapabiliriz, 10 kişiden fazla oluyoruz, o zaman 2'ye bölünür oynarız, 2. odada. Ayrı kulüp kurmak falan güzel olmuyor. Aynı isimle, aynı takımla devam edilir. 2. oda çok mu güçsüz kaldı, güçlü 1-2 kişi 2. odada oynarız dengelenmiş olur.

Defans hattını 80'le otutturabilirsek, süper olacak. İleri uç hattımız zaten 90'a yakın. Caner 86, Orhan 88, Gökhan 84, sol kanatta benim pire ferhat 92.

Ama en önemlisi adamın gelişimi.

Bu gece 10'da görüşürüz.

• İş çığırından çıkmaya başladı,yanlış anlaşılmalar oluyor(freevm, vokiceki)

Adamlar güçsüz diye clube gelmemezlik yapmayın bence, herkesin adamı geliştirecek zamanı olmayabilir çoğumuz çalışan insanlarız.

Ayrıca burda isim vermeyeceğim adamının güçlü olması demek banko oynayacağın ve istediğin yerde oynayacağın anlamına gelmediğini bazı arkadaşların anlaması lazım.
  • Beyler maxipro kulüp oyuncularına benden kampanya.!

Uncharted 2, 4 günlük temiz oyun sadece kulüp oyuncularına 70 lira. İsteyen varsa yabancıya gitmesin, 2. elde 80 yazdım 70 veren oldu ama vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar Volkan abidir Serhan abidir, kimseye ben kulüpte yeriniz yok demedim. Öncelikle bu yanlışı düzeltelim, biz 5 yerken de birlikteydik, 5 atarken de. Öyle 3 günde bırakmak olmaz. Dediğim olay sadece yeni katılım isteyenler için.

Ama şöyle bir şey yapabiliriz, 10 kişiden fazla oluyoruz, o zaman 2'ye bölünür oynarız, 2. odada. Ayrı kulüp kurmak falan güzel olmuyor. Aynı isimle, aynı takımla devam edilir. 2. oda çok mu güçsüz kaldı, güçlü 1-2 kişi 2. odada oynarız dengelenmiş olur.

Defans hattını 80'le otutturabilirsek, süper olacak. İleri uç hattımız zaten 90'a yakın. Caner 86, Orhan 88, Gökhan 84, sol kanatta benim pire ferhat 92.

Ama en önemlisi adamın gelişimi.

Bu gece 10'da görüşürüz.

ya kafayı yememek elde değil adam gelişmiyor kafayı yemek üzereyim ya.Çok vaktim olmadığı doğru ama günde 2-3 maç yapıyorum bir forvette oynatıyorum bir kendi mevkisinde ama adam takıldı kaldı 70'de.Ball skills oldu 85 diğerleri 76 felan ama adam takım ayarlarına girince hala 70 görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 28 Aralık 2009; 17:27:52 >

• ben hergün % 1 atlıyorum şuanda %96 eğer cluble birlikte 6 maç daha yaparsam %97 olucak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmaycry_trrr

ben hergün % 1 atlıyorum şuanda %96 eğer cluble birlikte 6 maç daha yaparsam %97 olucak :D

neler yapıyorsun anlatırmısın biraz ben geliştiremiyorum bir türlü sezonmu açmak daha iyi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

İş çığırından çıkmaya başladı,yanlış anlaşılmalar oluyor(freevm, vokiceki)

Adamlar güçsüz diye clube gelmemezlik yapmayın bence, herkesin adamı geliştirecek zamanı olmayabilir çoğumuz çalışan insanlarız.

Ayrıca burda isim vermeyeceğim adamının güçlü olması demek banko oynayacağın ve istediğin yerde oynayacağın anlamına gelmediğini bazı arkadaşların anlaması lazım.

Aynen katılıyorum gökhan abiye , ya ben ne yapayım virtual prodaki sarbim silindi 0dan başladım 2 gündür ps3 başındayım , durmak yol beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

İş çığırından çıkmaya başladı,yanlış anlaşılmalar oluyor(freevm, vokiceki)

gokanım tam bir takım ruhu var sende yahuuu. acaip etkilendim. yeni gelin gibi naz yapacak halimiz yok atarız topumuzu oynarız gücümüz yettikçe beyaa. ben kısmetse gelirim 22:30 gibi.
    ahmetin söylediği gibi bölünürüz olmadı .... :))) maksat beraber paylaşmak eğlenmek .... :)))) haklısın.

• Son 15 dk, 22.05 maçlar başlar.
  • oynayan herkese başarılar :) finaller belasını atlatayım gömülecem oyuna :D arada girebilirim belli olmaz.

bu arada devil may cry %96 yapmışsın da güzel kardeşim %96 yım diyip çekip gitme bak geliştirmekde zorlanan arkadaşlar var ben de dahil. nasıl yaptıgını anlat taktik ver sana zahmet. böyle hava basıp gitmiş gibi oluyor biraz.
  • Ben defans oynamayı isterim. Normalde de halı saha da defans oynarım. ayıptır söylemesi herkes beni almak ister maçta. Yalnız ben bu pro işine hiç girmedim. Uğraşıp adam geliştirirsem sizinle oynamak isterim doğrusu. İleri de iyi oynayan, gol atan adamlar olduktan sonra ben seve seve defans ta dururum. İyi oyunlar.
  • beyler ben birazdan oyuna giriyorum. inşallah yer vardır :D

mustafa, eger baglantın iyiyse ve lagsız oynayabilirsen defans oynamak çok zevkli gerçekten. ben de defans oynuyorum. genelde stoper olarak osman ve ben oluyoruz fakat bu 4ü ile 16sı arası final haftam pek sık giremicem. bu frsatı iyi degerlendir :). 1. sayfada accomplishment listesi var. defans için olanları bitirmeye çalış öncelikle. daha sonra stamina balance jumping heading gibi defans için önemli özellikleri arttır. ve hız da önemli yer teşkil ediyor. zaten defans oynuyormuşsun bir defans için gerekli olan özellikleri bilirsin. bunları tamamlamaya çalış. seni de aramızda görmeyi isteriz en kısa zamanda güçlü bir şekilde. (yaşını bilmedigim için mustafa diye hitap ettim benden buyuksen beni bagışla 22 yaşındayım :) )
  • Bugün ve yarın biraz erken bırakmak zorunda kalacağım yaklaşık 25-30 sayfa ödev birikmiş vaziyette sene sonu gelmeden teslim etmem lazım .

Herkese başarılar yeni yılda görüşürüz zuha
  • Osman biz senden sonra devam ettik, 2-1 ve 1-1 biten 2 maçımız oldu. 2 oda yaptığımızda any oynayacak kişiyi ayarlarsak problem olmaz. 7 kişiye kadar tek odada oynayabiliyoruz. 7-8'den sonrası 2 oda yapmamız gerekiyor. Darılmaca vs yok dengeli dağıtmaya çalıştım.

Bu arada renacross beni beklemediniz ayıp ettiniz vs demiş, Caner 2. odada arkadaşlarla konuşursan daha iyi olur ben yoktum o odada.
  • defans armaya devam ediyorsanız bende girebilirim rm benim mevkim bir şartım var girersem defans full benden sorulur benim adamın gücü 81
  • Tabi bekleriz 2 arkadaşı da takımıza.

Arkadaşlar defans başlayıp sonra ileri geçicem demek yok ama. Her gece 22'de kulüpte oluyoruz. Duruma göre 2'ye ayrılıyoruz ya da tek takım oynuyoruz. Bekleriz.

Kulüp adı: maxipro eğer bulamazsanız uzuncelebi beni ekleyin oradan kulübe katılırsınız. Yarın gece görüşmek üzere.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.