Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilmaycry_trr

Dün akşam kekolardan çektiğimiz neydi yaa :)

Kekolar da tam baş belasıydı ama bir de Lopoları görseydin ve de duysaydın

• Nedir bu keko ve lapo dalgası merak ettim
  • akşam ögrenicez :D

bu arada accomplishment yapmakta zorlananlar maç süresini 10 dakika yapın uzun uzun geniş geniş rahat rahat accomplishmentlarınızı tamamlayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

akşam ögrenicez :D

bu arada accomplishment yapmakta zorlananlar maç süresini 10 dakika yapın uzun uzun geniş geniş rahat rahat accomplishmentlarınızı tamamlayın :D

Sıfırdan bir pro season açıcam overall 77 oldu .Kayarak top çalmayıda yaptıktan sonra attacka yöneceleğim biraz .
  • Ben 2. sezonu açtım defans olarak,biraz da defansif özelliklerimiz gelişsin accomplishmentları tamamlayalım
  • Ps3 başına yeni geçtim 22.00 bekleyene kadar accomları tamamlıyorum ..
  • Bu gece baya güzeldi, 10 kişi oynadık saat 4'e kadar. Teşekkürler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bu gece baya güzeldi, 10 kişi oynadık saat 4'e kadar. Teşekkürler herkese.

uyku düzenim bozuldu vala.Dün akşam müthişti ya heralde en çok zevk aldığım geceydi.Ahmet(artık ismimleri öğrenme zamanı geldi)anladığım kadarı ile herkez duruma göre mevkisini değiştiriyor ancak herkezinde genellikle oynadığı belli bir mevkisi var.Ama bana mevki bulamadık bir türlü yani çok fazlada defans istemiyorum açıkçası ilerisi iyi olduğundan topun yüzünü göremiyoruz çoğu zamanAma duruma görede heryerde oynarım tabiki.Yani böyle defans önü gibi Cdm,Rm,Lm Bu 3 yerinde sahibi varmı bilmiyorum ama ben adamı defans önü gibi kasmak istiyorum uygunmudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 27 Aralık 2009; 10:11:45 >

• ahmet sigara sigara dedin canım çekti küllüğü aldım çakmağı aldım sigarayı yaktım odayı bastılar dün geceki maceram kısa sürdü biraz
  • Al bide burdan yak , virtual prom silinmiş vaziyette season savemde adam görünüyor saveyi oynuyorum adam oyunun içinde ne yapacağım şimdi ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdelphia -- 27 Aralık 2009; 12:47:16 >
  • Beyler kadroyu şuraya bi yazalım kim nerde oynuyo ona görev kimse yer problemi çekmesin.
  • Beyler kadroyu şuraya bi yazalım kim nerde oynuyo ona görev kimse yer problemi çekmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmaycry_trrr

Beyler kadroyu şuraya bi yazalım kim nerde oynuyo ona görev kimse yer problemi çekmesin.

Beni sol beke yazın orhan , pro sıfırlanmış vaziyette save ettiğim season duruyor adamda içinde kurtaramassam tekrar başlıyacağım .
  • Benim esas mevkii CAM,ama orta sahada LCM ve RCM oynayabilirim,gerekirse CDM'de oynarım,eğer çok gerekirse kanatlarda da oynarım ama süratim çok iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

uyku düzenim bozuldu vala.Dün akşam müthişti ya heralde en çok zevk aldığım geceydi.Ahmet(artık ismimleri öğrenme zamanı geldi)anladığım kadarı ile herkez duruma göre mevkisini değiştiriyor ancak herkezinde genellikle oynadığı belli bir mevkisi var.Ama bana mevki bulamadık bir türlü yani çok fazlada defans istemiyorum açıkçası ilerisi iyi olduğundan topun yüzünü göremiyoruz çoğu zamanAma duruma görede heryerde oynarım tabiki.Yani böyle defans önü gibi Cdm,Rm,Lm Bu 3 yerinde sahibi varmı bilmiyorum ama ben adamı defans önü gibi kasmak istiyorum uygunmudur acaba?

Aynen öyle oluyor duruma göre 92'lik adamla defans oynadığım oldu yer olmadığından ama adamı geliştirmen önemli dediğim gibi. Mevki konusunda durum şu, takımda eski olmak ve adamın iyi olması. Örneğin sen rm istiyorsun, orda Ercan abi oynuyor 83'lük adamla ve her gece aramızda eksiksiz olarak ilk başından bu yana. Dolayısıyla o yokken rm oynarsın ama o varsa seçim ekranında rm alman hoş olmuyor. Sonuçta ranked maçta yabancılarla oynamıyoruz takım birbirini biliyor. Lm ben oynuyorum 92 skill var adamımda, beni kesebileceksen verebilirim yerimi.

Reox biz seni Rb olarak aldık takıma ama adamını geliştirmen gerek bu bi gerçek. Takımda dün gece en zayıf halka senin adamdı. Nerdeyse 75-76'nın altında adam kalmamış. Hele orta sahadan ilerisi 90 ortalama var.

• pro ranked maç yaptım demin 6-1 biz yendik. 3 gol 2 asist :D
  • dün ilk defa lagsız 3 maç oynadım. laglı oynamak zulüm ya. gerçekten oyundan sogumustum. adamı bi sol sag yapıyorum gdiyor taa nerelere. lagsız oynadıgımzı 3 maç süperdik.

bi de dün ilk defa bize küfür etmeyen bi rakiple oynadık sanırım

bugun oynayamam tahminen arkadaşlar size iyi eğlenceler

gökhan bu akşam benim için güzel bi gol at
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Aynen öyle oluyor duruma göre 92'lik adamla defans oynadığım oldu yer olmadığından ama adamı geliştirmen önemli dediğim gibi. Mevki konusunda durum şu, takımda eski olmak ve adamın iyi olması. Örneğin sen rm istiyorsun, orda Ercan abi oynuyor 83'lük adamla ve her gece aramızda eksiksiz olarak ilk başından bu yana. Dolayısıyla o yokken rm oynarsın ama o varsa seçim ekranında rm alman hoş olmuyor. Sonuçta ranked maçta yabancılarla oynamıyoruz takım birbirini biliyor. Lm ben oynuyorum 92 skill var adamımda, beni kesebileceksen verebilirim yerimi.

Reox biz seni Rb olarak aldık takıma ama adamını geliştirmen gerek bu bi gerçek. Takımda dün gece en zayıf halka senin adamdı. Nerdeyse 75-76'nın altında adam kalmamış. Hele orta sahadan ilerisi 90 ortalama var.

uğraşıyorum geliştirmek için ama nalet adam gelişmiyor nedense sen diyorsun 500 maç filan yaptım demiştin sanırsam malesef benimde o kadar vaktim olmuyor,tabiki duruma göre heryerde oynarım ama defansta oluncada top yüzü göremiyoruz maşallahınız varCdm veya Rb kasıcam adamı madem öyle diyorsunuz.Ama Cdm olsada süper olur yani

• Eğer ben CAM,LCM ve ya RCM oynayabilirsem maçlarda sen CDM olarak geliştir bence. Benim adamın defansif özellikleri zayıf olduğundan top dağıtımında falan iyi olsa da 2li mücadelelerde zayıf kaldığından mevkiisine göre biraz yetersiz kalabiliyor.Kim CAM oynar takımda benden başka bilemiyorum ama her maçta mevkii değişince bizde biraz afallıyoruz aslında,en azından kendi adıma hücum oynarken defans bloğuna geçince karışıyor işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Herkese merhaba.Joker Tr adında 6-7kişiden oluşan ve hergün 5-10 maç yapan bir takımız.Bu aralar bi oyuncumuzun makinesi bozuldu,birinin işi olduğu için 1haftadır girmiyor.Kadro sıkıntısını yakında aşıcaz(Nerdeyse oyun çıktığından beri aynı kadro sadece arada yeni takımlar açıldı)Bu sıkıntıyı giderdikten sonra sizinle zevkine 2-3 maç yapmak isteriz

Dün bu mesajı yazmıştım.Sanırım görmediniz.Yeni oyuncular aldık takımımıza ve bozulan kişinin makineside gelirse önümüzdeki haftasonu sizlerle eğlencesine 2-3 maç yapmak isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 27 Aralık 2009; 19:56:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.