Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam girdim bomboştu klüp,Bu akşam buluşuyoruz demi?
  • Kimse gelmedi klübe akşam girdim,

Bende Frikik çalışması yaptım dün baya bi, çözmeye çalışıyorum plase vuruşla atıyorum fakat baraj üstünden füze gibi gidip gol olan frikik nasıl atılıyor onu beceremiyorum. Varsa bilen pylaşırsa sevinirim
  • Dün Be A Pro oynarken bugüne kadarki en güzel golümü attım

Kahrolası Ea nın sitesine video yüklenmiyor %50 ye kadar doluyor sonra yüklendi diyor,ama netten izlemek istediğimde simsiyah ekran çıkıyor bende resim upload ettim ve İphone'a çektim video olarak

Gol'e gelince Lass sağdan ortalıyor ben ceza sahası dışından gelişine voleyi bir vuruyorum top 90'da patlıyor ve gol

Resimler:
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 25 Aralık 2009; 11:59:43 >

• Arkadaşlar pro da anlamadığınız ve yapamadığınız bir şey varsa burda bölümünü ve numarasını yazın ben size açıklayıp anlatmaya çalışayım. Benim pro'nın % 94 ü bitti.

http://www.youtube.com/watch?v=j8P6zjejZUQ

Arkadaşlar buda benim geçenlerde attığım güzel bir gol sizlerle paylaşmak istedim. Diğer videolarada bakın lütfen.
  • Beyler ocak ayının ortalarında aranızdayım. Defans olabilirim defansif ortasaha da olurum, kanat da olurum ne iş verseniz yaparım

Sınavlarımı atlatayım yanınızdayım
  • Beyler bu gece biraz geç gelicem muhtemel ama gelicem kısmet olursa. Dün misafirim vardı geç girdim biraz,baktığımda boştu oda
    Akşam görüşürüz
  • Akşam 22.00da toplaşıyoruz ozaman maç atalım artık yahu .

Ayrıca orhan şu defanstaki pro görevlerini bana bir açıklarsan sevinirim .

birde bir yöntem gösterecektin bana onu bekliyorum hala .
  • 9 10 halısaha maçım var maçtan sonra çeviri yapıcam turkceye :) bakalım erken biterse işim belki bugun maç da yapabilirim sizinle :D
  • sırayla açıklıyorum

1. 3 kere top çalıcaksın standing tackles ile
    2. 2 kere yatarak top çal
    3. Bir şutun önüne atla yani block et
    4. 2 maç yatarak 2 kere top çal % 50
    5 5 maç ayakta 3 kere top çal % 60 ile
    6. bunu anlamadım :)
    7. 5 maç yatarak 2 kere top çal % 50
    8. 3 kere ayakta top çal 2 maçta
    9. Maçın adamı seçil
    10. 10 maç ayakta 3 kere top çal % 60 ile
    11. bunuda anlamadım galiba faul yapma diyo
    12. 2 maç arka arkaya savunmada oyna
    13. 5 maç savunmada oyna ve kart görme
    14. 2 maç arka arkaya 2 kere kayarak top çal
    15. Anlamadım :)
    16. 75 kere ayakta top çal
    17. 25 kere yatarak top çal
    18. 5 kere maçın adamı seçil
    19. 25 maç ayakta 3 kere top çal % 60 ile
    20. 100 kere kayarak top çal
    21. 10 kere maçın adamı seçil
    22. 150 kere ayakta top çal
    23. 10 2 maç yatarak 2 kere top çal % 50
    24. 25 maç defansta oyna

bunların hepsini savunmada oynarak yapmalısın.

Sorular olursa burdan devam edelim.

• Sağol orhan teşekkürler .

Ev gine doldu misafir bu akşamda gelemiyorum kafayı yemek üzereyim .
  • Bu gece süper başladık. 3 maçta 2 galibiyet.

5-2 ve 6-5'lik skorlarla 2 maç aldık. Bir maçı da 5-1 kaybettik. Defans hattı hariç gelişmiş adamlar olunca rahat oluyor oynaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bu gece süper başladık. 3 maçta 2 galibiyet.

5-2 ve 6-5'lik skorlarla 2 maç aldık. Bir maçı da 5-1 kaybettik. Defans hattı hariç gelişmiş adamlar olunca rahat oluyor oynaması.

Onuda allahın izniyle biz geliştiricez ahmet defansıda sağlam tuttukmu diğer takımların vay haline .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36644416/tm.htm

accomplishment belasını türkçeye çevirdim :D eksiklik yanlışlık varsa bilenler söleyiversin düzeltmeleri yapayım :D haydi hayırlı traşlar
  • O nasıl bir son maçtı arkadaşlar. Lopooooooooooooooooo

Bu gece 3 galibiyet - 1 beraberlik - 5 mağlubiyet aldık ve gayet güzeldi maçlarımız ama son maça değinmek istiyorum. Gülmekten karnımıza ağrılar girdi, 10 dk'da 2-0 geri düştük 3 oldu, sonra 3-3 yaptık ama nasıl bir maçtır Lopoooo lopo sesinden oynayamıyoruz, sonra 5-3 yaptılar 5-4 yaptık ve kaybettik ama adamlar 4200 puandaymış kısacası

Adamların LOPO'ları sağlam uçukladı.
  • Ya ne yapıyorrsam olmuyor adam gelişmiyor arkadaşlar kafayı yicem sizin gibi 80+ olsam hani yavaş gelişicek dicem ama öyle bir durumda yok.Adama 71 kendi mevkisinde alete karşı 8 kere akşamda 8 online maç yaptım iyi işlerde yaptım ama adam hala 71 ne iş bu anlamadım ben
  • Ben toplamda 300 maç yapmışım, 10-20 maçta gelişmez ki. Zamanla.
  • quote:

O nasıl bir son maçtı arkadaşlar. Lopooooooooooooooooo

Bu gece 3 galibiyet - 1 beraberlik - 5 mağlubiyet aldık ve gayet güzeldi maçlarımız ama son maça değinmek istiyorum. Gülmekten karnımıza ağrılar girdi, 10 dk'da 2-0 geri düştük 3 oldu, sonra 3-3 yaptık ama nasıl bir maçtır Lopoooo lopo sesinden oynayamıyoruz, sonra 5-3 yaptılar 5-4 yaptık ve kaybettik ama adamlar 4200 puandaymış kısacası

Lopo pas verecek arkadaşını arıyor Lopo sağ kanattaki Lopoyu şık bir pasla gördü , Lopo cezalanında içeriye dogru hareketlenen arkadaşı LOPO'yu gördü şık bir orta kesti Lopo kafayı vurdu , kaleci Loponun elleri arasından geçen top Lopo Lopo Lopo ve gooooooollllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 26 Aralık 2009; 3:33:02 >

• quote:

O nasıl bir son maçtı arkadaşlar. Lopooooooooooooooooo

aslında alırdıkda maçı gülme krizleri tuttu

• Herkese merhaba.Joker Tr adında 6-7kişiden oluşan ve hergün 5-10 maç yapan bir takımız.Bu aralar bi oyuncumuzun makinesi bozuldu,birinin işi olduğu için 1haftadır girmiyor.Kadro sıkıntısını yakında aşıcaz(Nerdeyse oyun çıktığından beri aynı kadro sadece arada yeni takımlar açıldı)Bu sıkıntıyı giderdikten sonra sizinle zevkine 2-3 maç yapmak isteriz
  • Dün akşam kekolardan çektiğimiz neydi yaa :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.