Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray maçı dolayısıyla evdeki 2 televizyonda full vaziyette misafir modundayız maç bitiminde koşa koşa geleceğim şu koloni dağılırsa evdeki
  • beyler ben giremiyordum 2 gündür. sözlümle sorun oldu bu ps3 bana maalesef. güzel vakit geçirdik sizinle tanışmak güzeldi. topici takip ederim yine muhabbet ederiz arada buradan. 1 haftalık ps3 maceram sona erdi uygun bi fiyattan satıcam ps3ü en kısa zamanda. yapacak bişey yok ne yazıkki.

iyi geliştirin kendinizi arada arkadaşımdan girerim belki
  • Ya beyler bu bizim rakiplerin adamları hep iri yarı ortalama 1.90-2m arasındalar,yoksa bende bir problem varda öylemi görüyorum? Adamlar hem fizikli hemde hızlı hem çabuk,nasıl mümkün oluyor anlamadım valla. Bam güm tank gibi geçiolar üstümüzden deli oluyorum
  • Hocam ben rm olayım artık vala kan geldi birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Hocam ben rm olayım artık vala kan geldi birden

sen dafans oynamıyor muydun ??
  • arkadaşlar ben biraz rahatsızlandım dün akşam katılamadım aranıza.

ama sanırım bizim takım yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış. :))) bu akşam bir sorun olmassa katılacam gibi...

bu arada adamı geliştirme kitapçığı var ya oyun içinde; onu türkçeye çevrilmiş durumu sözkonusu olabilirmi sizde ? bendeki ingilizce bir noktadadan sonra yetersiz kalıyor tam anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini. yani en azından bildiğiniz birkaç görevi türkçe yazabilirseniz onları yapayım. +5 felan yapsak bir nebzze takıma katkımız daha çok olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler ben giremiyordum 2 gündür. sözlümle sorun oldu bu ps3 bana maalesef. güzel vakit geçirdik sizinle tanışmak güzeldi. topici takip ederim yine muhabbet ederiz arada buradan. 1 haftalık ps3 maceram sona erdi uygun bi fiyattan satıcam ps3ü en kısa zamanda. yapacak bişey yok ne yazıkki.

Kardeş ne var ki ps3 oynamakta ahmet de geçen bahsetmişti, anlayışlı olmalı sözlün. Bugün ps3'e kızar, yarın başka şeye. Kumar değil, içki değil. Bence sözlün yanlış yapmış

• arkadaşlar takımım çalgıntürkle maç yapmak istermisiniz biz hergün 22.30da online iz
  • Becerebilirsek yapalım tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

beyler ben giremiyordum 2 gündür. sözlümle sorun oldu bu ps3 bana maalesef. güzel vakit geçirdik sizinle tanışmak güzeldi. topici takip ederim yine muhabbet ederiz arada buradan. 1 haftalık ps3 maceram sona erdi uygun bi fiyattan satıcam ps3ü en kısa zamanda. yapacak bişey yok ne yazıkki.

Kardeş ne var ki ps3 oynamakta ahmet de geçen bahsetmişti, anlayışlı olmalı sözlün. Bugün ps3'e kızar, yarın başka şeye. Kumar değil, içki değil. Bence sözlün yanlış yapmış

herkes oyle bakmıyo abi :) cocuk gibi oyun oynuyosun falan filan bi de 900 lira verdigimi duyunca paparayı yedik

satmaktan vazgeçti kaldır kenara dedi gözüm görmesin iyi dedim koydum kenara bakalım :D evli ps3 kullanıcıları derneginden yardım alıcam bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Evet millet bakıyorumda kimse merak edip sormamış ne paylaşacaksın diye

Açıklıyorum; Oyuncularınızı geliştirmek için yapmanız gerekenler (örn:Arenada 5 defa top sektir, Kayarak top kazan vs.)

Uğraştım ve sizler için bir şablon hazırladım altta verdiğim linkten dosyayı(PDF) indiriyorsunuz, Hem İngilizce hem Türkçe(Çeviri google translate ile yapıldığından tam açık olmayabilir) açıklamaları bulunan hareketleri yaptıkca oyuncunuz gelişiyor. bütün detaylar mevcut

LİNK: FIFA 10 Virtual Pro Oyuncu geliştirme Prosedürü

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

Buyrun hareketleri yapın gelişin Virtual Pro GkhnFB'den Sorulur

Volkan Abi buyur google translete ile bu kadar oluyor

• Arkadaşlar ben bu gece aranızda bulunamayacam ama ben yokum diye kulüp eksik kalmasın. Yine aynı saatte maçları yaparsınız, sonuçları merak ediyorum. Arkadaşım geliyor cuma gecesi görüşürüz.
  • Akşam Klüpte olanlarla maç yapabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

herkes oyle bakmıyo abi :) cocuk gibi oyun oynuyosun falan filan bi de 900 lira verdigimi duyunca paparayı yedik

satmaktan vazgeçti kaldır kenara dedi gözüm görmesin iyi dedim koydum kenara bakalım :D evli ps3 kullanıcıları derneginden yardım alıcam bu gidişle

Öyle ne çocuk gibi bilmem ne muhabbetleri. Evliyim 30 u çoktan devirdik. Bir çocuk sahibiyim. Bu işin yaşı mı var. Ne yani akşamları dışarı çıkıp meyhaneye mi takılayım. sonra gece yarısı eve geleyim. Büyüklük buysa yapalım. PS3 sayesinde eve bağlandık. Dışarı çıktığımız yok. Geceleri stres atıp, rakımı koyuyorum önüme. Böylece aile babası oluyoruz işte. Takma kardeşim. seninkinin sitemi ihmal edildiğini düşünmesi. Ps3 kendisinin önüne geçti düşüncesi. Aman kardeş ayarı bozma. Önce sözlü sonra ps3. İkisi bir arada olur. dengeyi sen sağlamalısın. Benden tavsiye.Yoksa çok azar yersin

Bu arada maçlara gelince iki gün takıldım. Önceki gün akşam 9 kişi olması zorluyor bizi diye bir muhabbet oldu. Açıkçası ondan sonra şevkim kalmadı. Cod 2 yi de baya ihmal ettik. Arada onada takılcam artıknapalım. Size tavsiyem takımın tek sorunu defans. İlerisi zaten güzel. Biraz daha alan açıp atak yaptınızmı olay biter. kimse karşınızda duramaz. Yalnızca ileride top dar alanda çok sıkışıyor. Rakiplere bakın. Adamlar ileride oyunu açıyorlar. Ondan sonrada goller sırayla. Defans hattında sizin ileri adamlarınız gibi güçlü adam olması lazım. benim adamı mesela defans oynattınmı çok ağır kalıyor. Ve de oynadığımız maçlara baktığımda da aynı görüntüyü gördüm. Defans en azından 82 lik adamlardan olmalı. Özellikle hız gücü gelişmiş olması lazım. Bir kaç sağlam rakip gördüm sizle oynarken. Rakiplerin defansları çok iyi. Uyum var. bunlar aşılırsa güzel maçlar çıkarılır.

• @macsimus27 Abi yazını sonuna kadar okudum evli ve çocuklu birisi olarak sonuna kadar katılıyorum sana çok haklısın,

Bu arada neden bize veda ettin, aslında o kalabalık muhabbetini açan arkadaşın yaptığı densizlikti. Bende o olaydan sonra klüpten ayrıldım sağolsun bazı arkadaşlar beni ikna etti geri döndüm.

Seni tekrar aramızda görmek isterim şahsen Bizim klüp muhabbet amaçlı
  • Eyvallah gökhan. Muhabbet baya iyi ona söylenecek söz yok. Proda rast gele bir takımda oynuyordum sizle tanışana kadar. Ama kesinlikle veda amaçlı söylemedim. siz değerli arkadaşları kaybetmek olurmu hiç. Bir bakın. Belki ben beceremiyorumdur defansta. Yada yazdığım tespitler doğrudur. Gelirim yav ara sıra. nedemek gökhan. Senin adamı ileride seyretmek güzel valla. Abartmıyom. Güzel oynuyorsun. Bizimkide tabiki eğlence. Katılırım yine ara sıra. Takım kalabalık zaten. Yedek medek herkes oynar işte. Muhabbeti kaçırmam.
  • Takımın beki olarak diyecek birşey yok zayıf yönümüz defans , atak yönümüz baya baya kuvvetli.Beki geliştirme çabasındayım bende orhan bir taktik verecekti ama bekliyorum hala .
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimus27

quote:

quote:

quote:

Öyle ne çocuk gibi bilmem ne muhabbetleri. Evliyim 30 u çoktan devirdik. Bir çocuk sahibiyim. Bu işin yaşı mı var. Ne yani akşamları dışarı çıkıp meyhaneye mi takılayım. sonra gece yarısı eve geleyim. Büyüklük buysa yapalım. PS3 sayesinde eve bağlandık. Dışarı çıktığımız yok. Geceleri stres atıp, rakımı koyuyorum önüme. Böylece aile babası oluyoruz işte. Takma kardeşim. seninkinin sitemi ihmal edildiğini düşünmesi. Ps3 kendisinin önüne geçti düşüncesi. Aman kardeş ayarı bozma. Önce sözlü sonra ps3. İkisi bir arada olur. dengeyi sen sağlamalısın. Benden tavsiye.Yoksa çok azar yersin

Bu arada maçlara gelince iki gün takıldım. Önceki gün akşam 9 kişi olması zorluyor bizi diye bir muhabbet oldu. Açıkçası ondan sonra şevkim kalmadı. Cod 2 yi de baya ihmal ettik. Arada onada takılcam artıknapalım. Size tavsiyem takımın tek sorunu defans. İlerisi zaten güzel. Biraz daha alan açıp atak yaptınızmı olay biter. kimse karşınızda duramaz. Yalnızca ileride top dar alanda çok sıkışıyor. Rakiplere bakın. Adamlar ileride oyunu açıyorlar. Ondan sonrada goller sırayla. Defans hattında sizin ileri adamlarınız gibi güçlü adam olması lazım. benim adamı mesela defans oynattınmı çok ağır kalıyor. Ve de oynadığımız maçlara baktığımda da aynı görüntüyü gördüm. Defans en azından 82 lik adamlardan olmalı. Özellikle hız gücü gelişmiş olması lazım. Bir kaç sağlam rakip gördüm sizle oynarken. Rakiplerin defansları çok iyi. Uyum var. bunlar aşılırsa güzel maçlar çıkarılır.

sizinle oynadık mı beraber bilmiyorum. aslında dediginizi ben de düşünüyorum. fakat aksini iddia edersem sıkıntının büyüyeceğini görebiliyorum. sonuçta bi ps3tür dünyanın sonu degil. benim sultanımdan daha degerli hiçdegil. tartışıp da onu iyice çileden çıkartmamak adına boyle bi karar aldık. satıcaktım satma kalsın kenarda dedi. önümüzdeki hafta little big planet oynucaz beraber. sevdi sevdi sevmezseeeeeee son umut ışığım da sönücek

hayırlısı artık bakalım. bu arada sızıntı yaptım arada girip geliştiriyorum 79 oldum defansın göbeginde. 6 7 tane accomplishment seçtim kendme onları yapmaya çalışıyorum fakat özellikle sliding tackle olayı cok zorluyor. %50den fazla başarı oranı ile bitirmek gerekiyor. kayarak almalar da her zaman olmuyor 1 tane alıyosam 3 4 tane boşa kayıyorum %50yi geçmediginden gerçekleşmiyor. yoksa coktan 85i geçmiştim.

bu arada uzuncelebinin taktigi accomplishmentları gerçekleştirmiyor zannedersem. o yüzden kendim maçları oynamaya başladım. be a pro lig kariyeri yaptım italyada torinoyla başladım. 1. lige çıktık. bazı maçlar simule ettim. onlarda glemiyor maksat lig atlayalım liderdik zaten. şu defans accomplishmentları bitireyim kanat adamı yapıp hızı hızlanmayı agility falan arttırıcam arada yavas yavas sızıntı şeklinde. ama bir süre aranızda yokum. 4ünde finaller başlıyor bir yandan. bakalım. kısmet artık aranıza dönebilirsem tahminen 85lik bi defans olucam

• Sevindim senin adına. Finallerde başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Hocam ben rm olayım artık vala kan geldi birden

sen dafans oynamıyor muydun ??

rm, rb karışık duruma göre
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.