Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Defans oynatırken zayıf bi takıma oyuncu olup karşıya güçlü takım almakta fayda var daha çok atak yersiniz ve oyuncunuz daha çok müdahale etmek zorunda kalır.

Ben böyle deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar örneğin devil varken forvette adamı daha iyi olduğundan devil oynar, Gökhan arkasına geçer ben arkasına geçerim, Devil yoktur Gökhan geçer forvete arkasında Volkan abiyle Serdar abi oynar ben orta sahaya geçerim ne olacak?

Bunların hepsi duruma göre gerçekleşecek olaylar. Önemli olan adamınızı çok iyi geliştirin, mesela ben şuanda rb oynatıyorum adamımı yeni bir taktik anlatayım size.

Öncelikle 4 dk maç, legendary modunu ayarlıyoruz. Sonra Ben chelsea ile oynuyorum otomatik rakibim arsenal. Oyunun başında oynayacağınız takımı seçiyorsunuz ya, orada hiç birini seçmeyin 2 takım kendi başına oynasın. Yanlız team management'tan adamınızı defansa koyun (menüde) maç ekranında adamınız iyi olduğundan rb bile yapsanız cam olarak oynatıyor.

1- Edit playerdan nerede oynatacaksanız orayı seçin. Mevkisini ayarlayın.
    2- Menüdeki takım ayarlarından oyuncunuzu o pozisyona koyun.
    3- Legendary ayarlayın 4 dk yapın.
    4- Hiç bir takımı seçmeyin, 2 takım karşılıklı oynasın.

Adam gelişiyor böyle, benim eleman defansta bir şeyler kazandı şuanda 2. maçımı yapıyorum bu yolla.

Ahmedim, oğlumun adaşı kaptanım!
    Senin bahsettiğin kick off/be a pro match değil mi? Saçma olabilir sorum kusura bakma. Çünkü istersen be a pro olmasa da normal maçta oynuyor oyuncu hangi takıma koyduysanız. Sanırım be a pro match'tir. Bir de defansta değil de kendi mevkisinde oynatınca örneğin ben de CAM kaç puana kadar çıkarım? Ben şu an 74'üm ama kaça kadar gidiliyorsa gideceğim max. Sonra defansa koyarım. Şu geliştirmek istediğim dribling, vision ve fizik.

• Hayır be a pro mod değil Serdar abi, Ex. ile başlayan mod şimdi adını yazamadım.

Abi 100 maç vs yaptırırsan heralde 80'i görürsün. Bir de bir şey farkettim, ne kadar böyle yaparsanız yapın kendiniz oynamadıkca çok gelişmiyor adam.
  • Kesinlikle kendiniz oynayarak geliştirin, o kadar basit şeyler varki CPU bunları yaptırmadığından es geçiliyor.

Özellikle 80'den sonrası çok zor İngilizcesi iyi olan bir arkadaş benim verdiğim dosyadaki anlatımları Türkçeye çevirse herkes ne yaparsa ne kazanır öğrenir, çok daha çabuk gelişir

Ben şu defansta sliding ve standing tackle işini yapamadığım için CPU'da oynatacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 22 Aralık 2009; 17:03:36 >
  • quote:

Hayır be a pro mod değil Serdar abi, Ex. ile başlayan mod şimdi adını yazamadım.

Abi 100 maç vs yaptırırsan heralde 80'i görürsün. Bir de bir şey farkettim, ne kadar böyle yaparsanız yapın kendiniz oynamadıkca çok gelişmiyor adam.

Yani bildiğin kick off/exhibition?
  • Evet aynen öyle Serdar abi.

Gökhan benim adam da durdu, ilerlemiyor artık. Ne yaparsam yapayım. Kendim oynamam lazım, single da oynayamam açıkcası sarmıyor...
  • Benim aklıma bir şey geldi. Ahmet şimdi bir takım daha kursak, hani gençler-oftaş gibi ikinci takımımız olsa. Oyuncular birden fazla takıma üye olabilir sanırım olamıyorsa yeni oyuncu yaratırız. Diyeceğim şu: Akşam girelim kimle online sa karşılıklı birbirimize karşı maçlar yapalım karışık. Böylece güçlerimiz iyice gelişir. Karşıdaki adamlar aşırı güçlü olunca pek puan kazanamıyoruz çünkü.
  • Legend modunda oyna bak nasıl sarıyor nefes alamıyorsun valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Benim aklıma bir şey geldi. Ahmet şimdi bir takım daha kursak, hani gençler-oftaş gibi ikinci takımımız olsa. Oyuncular birden fazla takıma üye olabilir sanırım olamıyorsa yeni oyuncu yaratırız. Diyeceğim şu: Akşam girelim kimle online sa karşılıklı birbirimize karşı maçlar yapalım karışık. Böylece güçlerimiz iyice gelişir. Karşıdaki adamlar aşırı güçlü olunca pek puan kazanamıyoruz çünkü.

Abi 2 takım yapamıyoruz, aynı futbolcu 2 takımda birden oynayamaz kuralı. Yeni oyuncu yaratırsan virtual pro için (normalde yaratılıyor) eski oyuncunu bir daha kullanamıyorsun, sıfırdan başlıyorsun yani. 1 ps3 1 oyuncu gibi düşün. Benim bu hatadan dolayı oyuncum gitti daha önce.

Takımı 2'ye böler karşılıklı galibiyet alır oyuncuları geliştiririz dersen biraz hile olur ama yapabiliriz. Gerçi pek hile sayılmaz ama ayrılıp tekrar takımlara girmesi vs var. Uğraşırız derseniz bana uyar.

Şimdi bir ranked maç yaptım proda, maçı 5-0 aldım 3 gol 2 asist yaptım 10 puan verdi maçın adamı olduk. Benim adamın özellikler harbiden sağlam oldu. Ben bir özellik dökümü koyayım buraya, isterseniz.

• Anladım ahmed o iş yaş o zaman. Yaz koy tabiiki döküm ahmedim. Ah ben de öğrenci olaydım hala.
    Ah ben bir bekar olaydım
    90 olurdum o vakıt, açaydım ps3 ü kalkınca hiç kapatmayaydım
  • quote:

Anladım ahmed o iş yaş o zaman. Yaz koy tabiiki döküm ahmedim. Ah ben de öğrenci olaydım hala.
    Ah ben bir bekar olaydım

sen nediyorsun akşam bir yandan çocuk, hanım kzııyor napıyorsun sen hala diye. Tedirgin tedirgin oynadım. bir ara sinirden kırmızı kart ta yedik ya. Yav arkadaş maç bitmedi gitti. Bekle bekle. Sana katılıyorum. Bekar olcan,öğrenci olcan, iş güç düşünmeyecen. vay anasını ozamanda ps3 yoktu işte

• Ahmet senin legendary taktiğinde bir gelişme göstermedi ben gine accringtonu alayım karşıma benim elemanıda forvete koyayım yardırsın

Bu arada gol attıkça bir gelişme oluyormu ?
  • Bekar olacan? Bekarım.
    Öğrenci olacan? Yüksek lisans vs saymazsak 1.5 sene daha öğrenciliğim devam edecek.
    Ps3 odanda olacak. O da var.

Hatta benimle fifa oynayan kız arkadaşım bile var. Gel bi maç yapalım diyorum, kızıyor ama kıramıyor beni, oturup maç yapıyoruz. Geçen atmadım atmadım, nerdeyse yeniliyorduk.

Bu arada headset'lerden gelen ses kreşi andırıyor. Gökhan, Serdar abi, Ultraking, Volkan abi ilk aklıma gelenler çocuk sesi konusunda. Hatta bazen ağlamalar karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimus27

quote:

Anladım ahmed o iş yaş o zaman. Yaz koy tabiiki döküm ahmedim. Ah ben de öğrenci olaydım hala.
    Ah ben bir bekar olaydım

sen nediyorsun akşam bir yandan çocuk, hanım kzııyor napıyorsun sen hala diye. Tedirgin tedirgin oynadım. bir ara sinirden kırmızı kart ta yedik ya. Yav arkadaş maç bitmedi gitti. Bekle bekle. Sana katılıyorum. Bekar olcan,öğrenci olcan, iş güç düşünmeyecen. vay anasını ozamanda ps3 yoktu işte

Sen de sıkıntılısın yani
    Kardeş benim şöyle: Eşimle anlaştım. Ben her türlü oynarım bunu bu kesin dedim. Yani öyle hafatada bir gün falan olmaz. Her gün 1,5 saat ama morali iyiyse 2, 2,5 saate çıkıyor. Cuma gecesi sınırsız sabaha kadar vodafone tarifesi gibi Cumartesi pazar da 3'er saat. Bu anlaşmayı siz de yapın. Tavsiye ederim.

• %93 bitti :)))

Bizim takım 11'ini yazarmısınıx?
  • quote:

Bekar olacan? Bekarım.
    Öğrenci olacan? Yüksek lisans vs saymazsak 1.5 sene daha öğrenciliğim devam edecek.

Hatta benimle fifa oynayan kız arkadaşım bile var. Gel bi maç yapalım diyorum, kızıyor ama kıramıyor beni, oturup maç yapıyoruz. Geçen atmadım atmadım, nerdeyse yeniliyorduk.

Bu arada headset'lerden gelen ses kreşi andırıyor. Gökhan, Serdar abi, Ultraking, Volkan abi ilk aklıma gelenler çocuk sesi konusunda. Hatta bazen ağlamalar karışıyor.

Kız arkadaşın maç oynarken mesaja atmıyorsun, niye yanıt vermedin aradım beni sevmiyorsun demiyorsa sen gerçektan ballıymışsın.
    Benim kız arkadaşlarım bahsettiğim gibiydi, çok çektim. Ama en sonunda eşimi buldum da rahatladım Allah'a çok şükür. Ben eş yönünden çok şanslıydım, çektiklerimin karşılığını aldım sonunda.

• Ahmet şunu merak ediyorum sen o verdiğin ilk taktikteki gibimi overali 80e vurdurdun ( karşı takımın formasyonuyla oynayıp ) ?
  • quote:

quote:

Bekar olacan? Bekarım.

Kız arkadaşın maç oynarken mesaja atmıyorsun, niye yanıt vermedin aradım beni sevmiyorsun demiyorsa sen gerçektan ballıymışsın.
    Benim kız arkadaşlarım bahsettiğim gibiydi, çok çektim. Ama en sonunda eşimi buldum da rahatladım Allah'a çok şükür. Ben eş yönünden çok şanslıydım, çektiklerimin karşılığını aldım sonunda.

Serdar abi 1.5 seneyi devirmişiz, o dönemleri atlattık. Ha günübirlik ya da kısa dönemli kız arkadaşları elden kaçırmamak için her dk mesaj atardık orası öyle. Zaten ps3'ü ve tv'nin yarı parasını kız arkadaşım verdi. Ben kredi kartından taksitle alıyorum, birlikte ödüyoruz. Hatta bugün hdd aldım yine girdi bize 120 lira dedim, öderiz neleri ödedik diyor. Düşün ikimizde öğrenciyiz.

Ben sert erkeğimdir öyle sökmez, mesaj atıcan falan. Müsaitsem mesaj atarım, değilsem kimse umrumda olmaz.

Osman ben 200 maç yapmışım, bunların hepsini oynadığımı sanmıyorum. Aynen bu şekilde yaptım.

Birazdan benim adamın tüm özellikleri geliyor. Devil maşallah döktürücez bu gece.

• Ball Skills: 83

Ball Control: 86
    Curve: 88
    Dibbling: 79

Defans: 67

Markaj: 70
    Sliding Tackle: 59
    Standing Tackle: 73

Mental: 81

Aggression: 75
    Positioning: 79
    Tactical awaness: 78
    Vision: 97

Passing: 85

Crossing: 82
    Long Pass: 83
    Short Pass: 92

Phisical: 84

Accelerotion: 94
    Agility: 87
    Balance: 81
    Jumping 76
    Reaction 92
    Sprint Speed 91
    Stamina 86
    Strength 70
    Weak Foot 5/5

Shooting: 84

Bitiricilik 89
    Frikik Accurarcy 74
    Heading Accurary 71
    Long Shoots 97
    Penalties 89
    Shoot Power 97
    Volleys 82

Benim ufaklıkta budur.
  • Kardeş zaten anlaşmamız tam. Ertesi gün duruşma yoksa akşamında iyiyim yani. Ufaklık daha iki aylık olduğundan bir yandan ev bir yandan oyun nasıl olacaksa oluyor işte. Amaaan uykudan feragat ediyıoruz işte okadar. Bari önceden yaşayamadık ne öğrencilik ne gençlik bari şimdi yaşıyalım boş ver kardeş.

Bu arada ses sorunu Settings > Accessory Settings > Voice Changer menüğsünden hallediliyor öğrenmiş oldum. Ben bu ayarı biliyorum sonuna kadar götürmüştüm butonu buda ince ses anlamına geliyor. Akşam onu ortaya getirsinmi ses düzene biner. Akşam görüşürüz, inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.