Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yau ben de oynamak isterdim sizinle ama zaten çok Fifa oynamıyorum, onda da sadece online maç yapıyorum, sadece trophyyi kazanmak için bir tane gelişi güzel adam yaratmıştım. Adamı çok kısa sürede geliştirme yolu varsa söyleyin, ben de katılayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Öncelikle ps3'ün hayırlı olsun.

Sırayla yazarsak yapacaklarını:

Beni psn'e ekle: uzuncelebi
    Sonra virtual pro kısmı var oyunda oraya gir, adam oluştur, saç şekli mevkisi vs.
    Sonra online moda girip pro mod yazıyor oraya gel, orada friends league var, orada maxipro adını göreceksin.
    Kulübe katıl.

Sonrası saat 22'de pro moda girip, my club, oradan play match de, biz orda bekliyor oluyoruz.

bende rast gele pro mod takılıyorum 1 aydır. Eğer benide kabul ederseniz aranıza bende katılmak isterim. yeterki adam gibi bir takım oyunu olsun. ultraking34. Seni eklememi istermisin kardeş.

• Ya 10 maç oynadım dediğiniz gibi rb adamı fovete koydum bir sürü top çaldım,çalım attım,gol attım adam hala 71 acaba rb adamı forvete koydum diyemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimus27

quote:

Öncelikle ps3'ün hayırlı olsun.

Sırayla yazarsak yapacaklarını:

Beni psn'e ekle: uzuncelebi
    Sonra virtual pro kısmı var oyunda oraya gir, adam oluştur, saç şekli mevkisi vs.
    Sonra online moda girip pro mod yazıyor oraya gel, orada friends league var, orada maxipro adını göreceksin.
    Kulübe katıl.

Sonrası saat 22'de pro moda girip, my club, oradan play match de, biz orda bekliyor oluyoruz.

bende rast gele pro mod takılıyorum 1 aydır. Eğer benide kabul ederseniz aranıza bende katılmak isterim. yeterki adam gibi bir takım oyunu olsun. ultraking34. Seni eklememi istermisin kardeş.

Tabi gelebilirsin, ama adamını defans cb rcb vs geliştirirsen daha iyi olur. Çünkü ileride çok donanımlı arkadaşlarımız var. 88-90 gibi gücü olan oyuncular mevcut, o yüzden defans ihtiyacımız mevcut. Ekleyebilirsin beni, ondan sonra takıma katılırsın.

Her gece 22'de toplanıyoruz, headset varsa daha iyi olur. Kulaklıktan konuşarak oynuyoruz, yoksa da canın sağolsun.

Sorduğum soruyu bilen yok mu? Kendimiz artıyorduk istediğimiz özelliğini maç sonucuna göre, nereden ve hangi modda oluyordu o...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Ya 10 maç oynadım dediğiniz gibi rb adamı fovete koydum bir sürü top çaldım,çalım attım,gol attım adam hala 71 acaba rb adamı forvete koydum diyemi?

Birazcık bekle , ahmetin adamı 70 maç sonunda 80 küsür oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Yau ben de oynamak isterdim sizinle ama zaten çok Fifa oynamıyorum, onda da sadece online maç yapıyorum, sadece trophyyi kazanmak için bir tane gelişi güzel adam yaratmıştım. Adamı çok kısa sürede geliştirme yolu varsa söyleyin, ben de katılayım

ahmete ait olan şu yöntemi bir dene zira hemen olmaz ama en azından bizim akşamki maçlara kadar günde 4-5 saat bu şekilde yaparsan adamın baya bir gelişir ;

Oyuncunuzu geliştirmenin en kolay yolunu açıklıyorum. Sıkı durun, ben böyle 70 maç yaparak geliştirdim adamı hiç oynamadan.

Öncelikle custom taktik yaparak, takımınızın defansını 5 kişi yapıyorsunuz. Olabildiğince geriye almalısınız tüm adamları. Sonra 2 tane kanada ama rwb gibi yerleştireceksiniz, orta saha oyuncusu olmayacak. 2 tane lm-rm şeklinde yerleştireceksiniz ve tek forvet koyacaksınız.

Taktik bir nevi 5-2-2-1 ama herkes geride bir tek santrafor ileride kalacak.

Sonra be a pro maça girip, adamınız hangi takımda onu alacaksınız rakibe de ingiltere 2. liginden kısacası en güçsüz görebildiğinizi alın, amatör yapın 4 dakikalık maç olsun. Sonra maç başlangıç ekranında adamınızı forvete koyun, ilerdeki tek kişi sizin adamınız.
    Gelelim rakibin ayarlarına, edit teams'ten rakibe alacağınız takımın default taktiğini 5 orta saha 5 forvet şeklinde değiştirin, orta sahadan geride kimsesi kalmasın kaleciden başka. 0-5-5 gibi. Ben mesela accelington mu nedir o takıma yapmıştım.

Buraya dikkat!

Maç ekranına geliyorsunuz. Oyuncu seçiminde kendi adamınızı değil örneğin lm yaptığımız adamı seçiyorsunuz. Ben anelkayı koyar kanada onu seçerdim. Dolayısıyla sizin adamınızı cpu oynatıyor. Sonra gir maça hiç oynama, onlar kendi haline oynasın, ortalama 4-5 gol ile bitecektir her maç. Ben maçı açıp tv'ye geçiyorum, ara sıra x2e basarak 2. devreyi başlatıyorum, maç bittikten sonra rematch deyin devam edin.

Oynamanıza bile gerek yok, önemli olan taktikleri ayarlamak, ve kendi adamınızı forvete koyup onu seçmemek! Seçerseniz bir işe yaramaz.

• Bu açıklama da Osman amatör kısmını değiştirirsen iyi olur, amatörü kabul etmiyor, en az semi pro olacak.
  • Başlıyoruz beyler.
  • kardeşim bi türlü ulaşamıyorum size ya. pro sonra my club sonra da play mach diyorum. dresing room diyor orda kitleniyorum ilk önce sizi görmüştüm ama şimdi bende kitleniyor. hiç bir tuş çalışlmıyor.öylece kalı veriyorum bu nasıl iş ya
  • Bu akşam defans oyuncusu olarak ilk grupta ilk golümü attım mutluyum.Gece neler oldu yazarsınız buraya yendinizmi felan
  • 6 kişiye düştükten sonra Serdar abinin son maçında 5. dk da 2-0 yaptık oyunu adamlar kaçtı dolayısıyla 3-0 kazanmış olduk. Sonra 1400 puanlı bir takımı 1-0 yendik. 2 galibiyet ile geceyi kapattık denebilir.

İşin ilginci az önce serdar abinin ninenin takımı geldi karşımıza, 30. dk da 3-0 olunca çıktık maçtan, Serdar abi olmadığı için, yoksa oynardık. Senin nine yine yaptı bize yapacağını 2 tane attı.
  • quote:

6 kişiye düştükten sonra Serdar abinin son maçında 5. dk da 2-0 yaptık oyunu adamlar kaçtı dolayısıyla 3-0 kazanmış olduk. Sonra 1400 puanlı bir takımı 1-0 yendik. 2 galibiyet ile geceyi kapattık denebilir.

İşin ilginci az önce serdar abinin ninenin takımı geldi karşımıza, 30. dk da 3-0 olunca çıktık maçtan, Serdar abi olmadığı için, yoksa oynardık. Senin nine yine yaptı bize yapacağını 2 tane attı.

Şu beyaz yaşmaklı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 22 Aralık 2009; 8:50:58 >
  • Günaydın Beyler

Dün gece ben sadece 3 maç oynayabildim, misafirim vardı konsantrede olamadım çıktım, eminim iyi maçlar olmuştur gene

Herkes adam geliştirme telaşında, Ahmetin söylediği taktik işe yarıyor fakat hiç kimse 70 den 10-20 maçta 80 olmasını beklemesin. Ben adamımı 82'ye kadar kendim geliştirmiştim, 82'den sonra Ahmet'in taktiği uygulamaya başladım yaklaşık 60 maç yaptırdım 84 oldu şuanda.

Benden size öneri bu taktiği uygularken duran toplarında hepsini kendi adamınıza verin (Korner,Frikik vs.) Şuan ben Real Madrid'de oynatıyorum korneri kullanıyorum ordan Ronaldo kafayı koyuyor golü atıyor Sağ üst köşede "Long Pas +2" beliriyor hemen"

Birde CPU dan fazla şeyler beklememek gerek çünkü hep aynı şeyleri yaptırıyor

Virtual Pro altında "Accomplishments"a girip ordan sizden beklediklerine bakın kendiniz yapmaya çalışın

Ben CF oluyorum Benzema ST bütün adamları "Ball Skill"le geçmeye çalışıyorum "Dribling +2" kale dibine giriyorum Topu benzemaya kaldırıyorum kafayla attırıyorum "Cross +2" veya Boş kaleye atmıyorum Asist yapıyorum Short Pass +2"

CM oluyorum 2 forvet koyuyorum ileri ara pas atıyorum gene aynı şekilde Pas oranım gelişyor

Şuanda benim adamım 84 gücünde maç içinde 87 88 oluyor "Accomplishments"larım %70'ni tamamladım geriye frikik golleri kafa golleri falan kaldı.

Bu akşam farklı bir şey deneyeceğim olursa, Çift kolla Pro maçı yapmayı deneyeceğim olursa ceza sahasının önünde bizim hanım bana faul yapacak frikiği kullanırken barajı önümden çekeceğim öyle goller atacağım inş olur

Bu arada Forvete yeni gelen arkadaşlarla iyi anlaşacağımızı düşünüyorum dün ilk maçta bile belli oldu.

Çok uzun yazdım ya

• Dün gelenlerden devilmaycry'In adamı psikopattı. Adamı üç kişi zor tutuyordu. Ama defanslar çok iyi olduğu için etkili olamadı. Gireceği her pozisyonu golle sonuçlandıracağına eminim. DÜn gece ben bi gol attım kayarak zorla dokundum köşeye gitti. Sonra ahmete açtım ahmet ağları 1 metre geriye sündürdü kırmızıya kadar doldurdu şutu sanırsam ve 2-0 oldu. Adamlar direkt kaçtı. Ama bu dediklerimi maçın başlamasından itibaren 5 dk içinde oldu. Yani maç başladı al 1, al bu da 2 gibi oldunca adamlar tırsingen forest oldular kaçtılar. Bi maçta da 4-0 gerideyken bana mükemmel bir pas geldi kaleci ve bir rakip defans ile karşı karşıya kaldım, yani kalede iki kişi vardı. ama benim eleman nasıl vurduysa ikisinin arasından geçti.

• Helal olsun Cevo

Abi Pazar akşamı sen yokken ingilizleri 2-0 yenerken kaçmışlardı Özellikle o maçta senin olmanı istemiştim. devilmaycry'nin bence boyu biraz kısaltması lazım daha kıvrak olur bence.
  • Gökhanım bizim takım oyun tarzı olarak "risky pas"a dayalı oynuyor gibi geliyor bana. Çok zor bir pas denemesi, kaptırış, rakibin kalabalık gelmesi ve kanattan kısa pas, sonuç= gol. Hep bu manzara var. Bunda adamlarımızın gücünün düşük olmasının da payı var tabii. Mesela benim adam 74, fiziği güçlensin diye kilosunu arttırdım biraz ve boyunu arttırdım fizik baya iyi oldu. Buna rağmen en ufak omuzda dağılıyor ve top kaptırma oranım yüksek oluyor. Adamlarımız güçlenirse ve oyun tarzımızı kısa garanti paslarla, al ver-ver-kaçlarla süslersek forvetlerimiz sağlam olduğundan dağıtırırız baya rakipleri. Bir de defanstan çıkarken çok zorlanıyoruz. En küçük baskıda defans top kaptırıyor ve o sırada atağa kalkan takım, geride 5'e 1 bazen 3-e 0 kalıyor adamlar kalecinin karşısına geçmiş ortada sıçan oynuyorlar. Bunu da düzeltmemiz lazım.

• Arkadaşlar bu arada oyuncularınızın boy ve kilosunu tutturmakta sıkıntı yaşayanlar alttaki linkten "kaç ft in kaç cm'ye" denk geldiğini öğrenebilirler

http://www.convertunits.com/from/cm/to/ft
  • Virtual Pro için hazırlanmış güzel bi çalışmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, İngilizce fakat herkesin rahat anlayacağını düşünüyorum

www.fiftips.com/guides/fifa10virtualpro.pdf

Ceza sahası içinde 10 fake şut bu akşam ilk bunu deneyeceğim
  • Bende adamı geliştirmeye çalışıyorum, biraz defans oynatıcam defansif özellikleri gelişsin.
  • Bu akşam Geniş Aileyi izlerken bek ve stoper oynatacağım bende
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.