Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Yok tabiki problem değil, saat 10 civarında toplanıyoruz, devam eden ediyor çıkan çıkıyor. Sonuçta okulu var işi var.

Oyuncuyu sana psn'de de belirttiğim gibi sağ kanat üzerinden geliştir. Defans olarak geliştir, yeri gelir sağ bek olduğundan sağ kanatta da oynarsın. Sonuçta her dk takımda sağ kanat olmuyor. Bu gece iyiydik bir süre aramıza 3-4 yeni arkadaş katıldı. Defans hattını sağlamlaştırdık biraz.

Oyuncuları geliştirirsek problem kalmayacak arkadaşlar. 3-0'lık maç güzeldi.

kaleye yuvarladıktan sonra topu robot dansı yaptım
    Dün gece o maçta kadro superdi uyumluydu da

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Evet millet bakıyorumda kimse merak edip sormamış ne paylaşacaksın diye

Açıklıyorum; Oyuncularınızı geliştirmek için yapmanız gerekenler (örn:Arenada 5 defa top sektir, Kayarak top kazan vs.)

Uğraştım ve sizler için bir şablon hazırladım altta verdiğim linkten dosyayı(PDF) indiriyorsunuz, Hem İngilizce hem Türkçe(Çeviri google translate ile yapıldığından tam açık olmayabilir) açıklamaları bulunan hareketleri yaptıkca oyuncunuz gelişiyor. bütün detaylar mevcut

LİNK: FIFA 10 Virtual Pro Oyuncu geliştirme Prosedürü

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

Buyrun hareketleri yapın gelişin Virtual Pro GkhnFB'den Sorulur

ben 5 kere indirmeyi denedim ama olmuyor adobe açmıyor..acaba rapid e yada başka yere yüklesen de baksak

+1
    bir kaç defa denedim inmiyor hep sıfır bayt boyutu inerse de

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Ahmedim dün gece bebeğim rahatsızlandı yine ağladı çok nedenle gerdi dönemedim.
    Şu an senin taktikle oyuncuyu geliştirmeye çalışıyorum. Chelsea accrington her maç 8-0 ve adamım forver maç başına 4-5 golü var ama gelişmiyor 10 -15 maç oldu neden artmıyo puanı ya

zorluk seviyesi ne volkan abi (isim dogru sanırım )

zorluk seviyesini semi pro pro hatta o takıma karşı legend yaparsan daha cabuk gelişir ben de o takmla geliştiricem kendimi.

ha öyle 2 3 maçta olmuyor şöle bi 5 10 maç da 1 puan artıyor sıkıcı biraz ben bırakıp gitmiyorum kendim oynuyorum zaman geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Ahmedim dün gece bebeğim rahatsızlandı yine ağladı çok nedenle gerdi dönemedim.
    Şu an senin taktikle oyuncuyu geliştirmeye çalışıyorum. Chelsea accrington her maç 8-0 ve adamım forver maç başına 4-5 golü var ama gelişmiyor 10 -15 maç oldu neden artmıyo puanı ya

zorluk seviyesi ne volkan abi (isim dogru sanırım )

zorluk seviyesini semi pro pro hatta o takıma karşı legend yaparsan daha cabuk gelişir ben de o takmla geliştiricem kendimi.

ha öyle 2 3 maçta olmuyor şöle bi 5 10 maç da 1 puan artıyor sıkıcı biraz ben bırakıp gitmiyorum kendim oynuyorum zaman geçsin

İsim serdar
    OO zor işmiş be kardes ben amateur de oynuyodum ondan demek gelişmemesi.

• pardon abi :D düzelteyim özürle beraber.

ben dün 3 5 maç yaptım 72 den 75 e çıktım legendary zorlugunda. bir de şu accomplish midir nedir onları yapmaya çalış abi onlar baya etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Yok tabiki problem değil, saat 10 civarında toplanıyoruz, devam eden ediyor çıkan çıkıyor. Sonuçta okulu var işi var.

Oyuncuyu sana psn'de de belirttiğim gibi sağ kanat üzerinden geliştir. Defans olarak geliştir, yeri gelir sağ bek olduğundan sağ kanatta da oynarsın. Sonuçta her dk takımda sağ kanat olmuyor. Bu gece iyiydik bir süre aramıza 3-4 yeni arkadaş katıldı. Defans hattını sağlamlaştırdık biraz.

Oyuncuyu neler yaparak geliştiricem biraz açıklarmısın?

Biri açıklarsa nasıl geliştiriceğimi,ne yapmam gerektiğini bende geliştiricem

• quote:

quote:

quote:

ilk önce team management girip cocacola 2 ligindeki accrington dı sanırsam takımın adı onun taktigini dğeiştireceksin. forvete5 ortasahaya 5 adam koyacaksın defans boş olacak.

sonra kendi adamını cf yapacaksın. onu da buyuk bi takıma alabilirsin realmadrid barcelona manu chelsea gibi.

sonra normal be a pro maçına girip kendi adamınla oynayıp bol bol gol atacaksın. ratingin yuksek olsun. ugrasamam dersen kendi adamını seçme başka bi adam seç bırak senin adamını makine kendi oynar ratingine göre yükselir.

zorluk seviyesi semi pro dan yuksek olmalı. sanırım legendaryde zor oluyor ama en cok öyle gelişiyor.

bu arada ahmet istersen ilk mesajı güncelle. taktigi isimleri falan havamız olsun biraz :D 3 numarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 20 Aralık 2009; 14:54:36 >

• Ya dün gece lagmı vardı?bazı maçlarda basıyorum 1-2 saniye gibi gecikmeli tepki veriodu,deli etti beni Zaten gariban adamımız,herifler zebani gibi hem skiller gelişmiş hemde şeklen af buyrun hepsi 2 metre yapmış bu vatandaşlar adamlarını(koller aşkı herhalde )
  • ya atak oynarken lag çok etki etmiyo bi şekilde yapıyosun yapacagını da defansda cok zorlanıyorum ben. basıyorum 2 saniye sonra kayıyo kart görüyorum penaltı oluyo vs.

dün son oynadıgımız maçta cok lag vardı. 2 tane çizgiden gol çıkardım ama 2 tane gol yememize sebep oldum

atak oynayanlar iyi ratingler alıyolar genelde. ben 5 le bitirdim mi dua ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

quote:

quote:

ilk önce team management girip cocacola 2 ligindeki accrington dı sanırsam takımın adı onun taktigini dğeiştireceksin. forvete5 ortasahaya 5 adam koyacaksın defans boş olacak.

sonra kendi adamını cf yapacaksın. onu da buyuk bi takıma alabilirsin realmadrid barcelona manu chelsea gibi.

sonra normal be a pro maçına girip kendi adamınla oynayıp bol bol gol atacaksın. ratingin yuksek olsun. ugrasamam dersen kendi adamını seçme başka bi adam seç bırak senin adamını makine kendi oynar ratingine göre yükselir.

zorluk seviyesi semi pro dan yuksek olmalı. sanırım legendaryde zor oluyor ama en cok öyle gelişiyor.

bu arada ahmet istersen ilk mesajı güncelle. taktigi isimleri falan havamız olsun biraz :D 3 numarayım

iyide hocam benim adam RB niye forvete koyuyorum onu anlamadım:)

• defans adamlarının en ufak bir hatası ratingi çatır çatır düşürürken forvetlerin hataları o kadar düşürmüyor. o yüzden. istersen defans oyna farketmez hata yapmadıgın sürece sıkıntı olmaz.

beyler bu akşam gelemeyecegim sanırım. sözlümle dışarı cıkıcaz onlarda kalma ihtimalim var artık gelemessem kusura bakmayın :)
  • Bu arada serdar abi amatör demişim pardon semi pro olacaktı en az. Amatörü saymıyordu cpu.
  • Arkadaşlar saat 10'da psnde mesaj atmamı beklemeyin, kendinizi ona göre ayarlayın. En fazla 5-10 dk bekleriz dressing room'da sonra başlarız.

Ben TS-FB maçındayım, maç sonunda odada olucam.
  • quote:

Arkadaşlar saat 10'da psnde mesaj atmamı beklemeyin, kendinizi ona göre ayarlayın. En fazla 5-10 dk bekleriz dressing room'da sonra başlarız.

Ben TS-FB maçındayım, maç sonunda odada olucam.

bende gelicem büyük ihtimalle 10 da haftaya full sınavım olduğu için günde 2 saat takılabiliyorum şu bi kaç gün, o 2 saatide bu gruba ayırıcam çok eğlendim dün gece,ama kötü yanı paso sizle takılmaktan adamı özel geliştiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 20 Aralık 2009; 20:14:03 >

• Hadi beyler yavaş yavaş takıma.
  • quote:

Hadi beyler yavaş yavaş takıma.

Açıyorum şimdi ps3ü .
  • Hocam yalnız ben RB olmaktan acayip sıkıldım ayağıma top gelmiyor öyle izliyorum yani.Maçlar baya zevkli ama insanın ayağına top gelmeyince sıkılıyor biraz.Hani diyorumki Rwm olsam?
  • Takımda rwm yok ki

Önemli olan adamların gelişmesi, 70'lik adamla istediğin yerde oyna bir şey yapamazsın, adamını geliştir 80-82 olsa en azından rm olarak yararlanalım dicem de, şimdi rm oynayanımız var ve 80'den fazla sen orda iyi oynasan onu başka yere kaydırırız ayarlarız bir şeyler ama güçsüz adamla ilerde oynamaya çalışmak daha zor.

Bu gece 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle bitti arkadaşlar.

Aynı zamanda 10 kişi oynayarak team player trophy'sini de almış bulunuyoruz.
  • quote:

Takımda rwm yok ki

Önemli olan adamların gelişmesi, 70'lik adamla istediğin yerde oyna bir şey yapamazsın, adamını geliştir 80-82 olsa en azından rm olarak yararlanalım dicem de, şimdi rm oynayanımız var ve 80'den fazla sen orda iyi oynasan onu başka yere kaydırırız ayarlarız bir şeyler ama güçsüz adamla ilerde oynamaya çalışmak daha zor.

Bu gece 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle bitti arkadaşlar.

Aynı zamanda 10 kişi oynayarak team player trophy'sini de almış bulunuyoruz.

Hocam sabah okula gitmeden bi alete karşı oynayım adam gelişsin bari dedim.70'den 71 olduHocam peki bu adamım benim forvette oynatıyorum forvet özelliğimi gelişiyor adam defans ya defanstamı oynatmam lazım?Birde illa alete karşı oynarkenmi gelişiyor dün akşamki gibi online oynarkende gelişiyormu? ve Adam gelişmesi yanında kötüleşme durumuda varmı kötü oynatılırsa?

• quote:

Bu arada serdar abi amatör demişim pardon semi pro olacaktı en az. Amatörü saymıyordu cpu.

Yapma be ahmedim benboşuna mı 30 maç yaptırdım, eyvah.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.