Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen sadece 3-4 maç katıldın aramıza, bak saat 5, biz 22'den bu yana maçtayız, bu kadar olmasa da her gece 1-2 saat aramızda takılanları yazmış Serdar abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Ahmet bana eşimin kuzeni gelecek uzun süredir takılmadık 10'a kadar onunla ve gokhanla lille fener, gs-a. madrid maçları oynayacağım. 10'da maxiprodayim her türlüüü

Dün akşam gene çok zevkli maçlar vardı. Ben bebeğimi sabah erkenden doktora götüreceğim için gece 1de çıkmak zorunda kaldım sonra neler oldu beyler? Bu akşam gene 10 da buluşuyoruz değil mi?
    Gökhan gs ve fb maçları mükemmeldi. Ama gs maçında sanırım müsait değildin çünkğ o kadar gol olması imkansızdı sana karşı.
    Bu akşam bomba gibi geliyorum. Dün akşamki beyaz saçlı nineyi unutmadım, çok gıcık etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Evet millet bakıyorumda kimse merak edip sormamış ne paylaşacaksın diye

Açıklıyorum; Oyuncularınızı geliştirmek için yapmanız gerekenler (örn:Arenada 5 defa top sektir, Kayarak top kazan vs.)

Uğraştım ve sizler için bir şablon hazırladım altta verdiğim linkten dosyayı(PDF) indiriyorsunuz, Hem İngilizce hem Türkçe(Çeviri google translate ile yapıldığından tam açık olmayabilir) açıklamaları bulunan hareketleri yaptıkca oyuncunuz gelişiyor. bütün detaylar mevcut

LİNK: FIFA 10 Virtual Pro Oyuncu geliştirme Prosedürü

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

Buyrun hareketleri yapın gelişin Virtual Pro GkhnFB'den Sorulur

ben 5 kere indirmeyi denedim ama olmuyor adobe açmıyor..acaba rapid e yada başka yere yüklesen de baksak

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Ömer geçmiş olsun.

Sen sadece 3-4 maç katıldın aramıza, bak saat 5, biz 22'den bu yana maçtayız, bu kadar olmasa da her gece 1-2 saat aramızda takılanları yazmış Serdar abi.

teşekkür ederim..bu akşam sorun çıkmaz ise 11 de aranıza geliyorum
  • Arkadaşlar lütfen adamları single be a pro modunda geliştirelim. 70'lik adamlar çok güçsüz kalıyor, hele de 55'lik defanslarla oynarken.

Ömer adamını defans olarak geliştirme şansın var mı? Defansa ihtiyacımız var...
  • hakikaten ya,tarzan gibi kalıyoruz bazı takımlara karşı Ayrıca hakemlerden çok dertliyim,biz en ufak dokunsak faul hatta havadan penaltı çalarken adamlar bizi tabiri caizse tank gibi eziolar ses çıkarmıo

Eklemeyi unuttum,arkadaş nedir bu direklerden çektiğimiz,resmen top gol olmamak için bütün gücünü sarf ediyor,kaleye giren toplar bile illa direğe temas edecekler,efsunlandık mı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 19 Aralık 2009; 17:45:32 >
  • Ahmet,şampiyonlar liginde aynı gruba düşmüşüz senle Şimdiden başarılar
  • 2-3 gün icinde islerimi halledersem katilabilirim yanliz oyuncum forvet ama defans olabilirim
  • Osman29 defans olursa iyi olur, çünkü iyi kötü orta saha ve forvet hattımız mevcut. Tam takım olarak oynuyoruz ilerde, defansta oynayan bir kişi var kalan 3 kişi de bize kalıyor kötü oluyor. bekleriz.
  • quote:

Osman29 defans olursa iyi olur, çünkü iyi kötü orta saha ve forvet hattımız mevcut. Tam takım olarak oynuyoruz ilerde, defansta oynayan bir kişi var kalan 3 kişi de bize kalıyor kötü oluyor. bekleriz.

tammam hocam sorun degil defansda oynarim
  • arkadaşlar bende oynamak isterim ama önce bir oyuncu oluşturuyoruz herhalde bunu nerden yapıyoruz. ve daha sonra size nasıl ulaşacağım ps3 yeni aldım da
  • Öncelikle ps3'ün hayırlı olsun.

Sırayla yazarsak yapacaklarını:

Beni psn'e ekle: uzuncelebi
    Sonra virtual pro kısmı var oyunda oraya gir, adam oluştur, saç şekli mevkisi vs.
    Sonra online moda girip pro mod yazıyor oraya gel, orada friends league var, orada maxipro adını göreceksin.
    Kulübe katıl.

Sonrası saat 22'de pro moda girip, my club, oradan play match de, biz orda bekliyor oluyoruz.
  • ben halısaha macına gidicem 11 12 arası maçtan sonra duş yemek falan gelirim gelebildigim kadar erken sabahlarız

internette save dosyası aradım cok acaba varmı diye de bulamadım
  • Beyler yavaş yavaş toplanalım saat 22.30
  • birazdan giricem beyler. şu accomplishment mıdır nedir onları yapsam iyi olcak yaa :S gücüm artmıyor böyle paso yiyoz 0 ortalamayla oynuyom cogu macı
  • Hocam Reox35 ben tanıdın umarım,Defansa almıştınız.Defanstan başka mevkide boş yer varmı acaba? çünkü defansım pek iyi değil yer varsa süper olur ama yoksa defanstada kalabilirim ama adam bulalım defansa sağlam defans olursa defanstakilerde sıkılmaz böyleceBirde ben akşam 10-12 arası online oluyorum ama bazende daha çok online oluyorum ama 2 saat banko yani sorun olmaz değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 20 Aralık 2009; 4:36:59 >
  • Yok tabiki problem değil, saat 10 civarında toplanıyoruz, devam eden ediyor çıkan çıkıyor. Sonuçta okulu var işi var.

Oyuncuyu sana psn'de de belirttiğim gibi sağ kanat üzerinden geliştir. Defans olarak geliştir, yeri gelir sağ bek olduğundan sağ kanatta da oynarsın. Sonuçta her dk takımda sağ kanat olmuyor. Bu gece iyiydik bir süre aramıza 3-4 yeni arkadaş katıldı. Defans hattını sağlamlaştırdık biraz.

Oyuncuları geliştirirsek problem kalmayacak arkadaşlar. 3-0'lık maç güzeldi.
  • quote:

Yok tabiki problem değil, saat 10 civarında toplanıyoruz, devam eden ediyor çıkan çıkıyor. Sonuçta okulu var işi var.

Oyuncuyu sana psn'de de belirttiğim gibi sağ kanat üzerinden geliştir. Defans olarak geliştir, yeri gelir sağ bek olduğundan sağ kanatta da oynarsın. Sonuçta her dk takımda sağ kanat olmuyor. Bu gece iyiydik bir süre aramıza 3-4 yeni arkadaş katıldı. Defans hattını sağlamlaştırdık biraz.

Oyuncuyu neler yaparak geliştiricem biraz açıklarmısın?

• quote:

Yok tabiki problem değil, saat 10 civarında toplanıyoruz, devam eden ediyor çıkan çıkıyor. Sonuçta okulu var işi var.

Adamın numarasını 5 yapmışım haberim yok , acaba 55 mi yapsam fiziksel olarak sabriyede benziyor ama

• Ahmedim dün gece bebeğim rahatsızlandı yine ağladı çok nedenle gerdi dönemedim.
    Şu an senin taktikle oyuncuyu geliştirmeye çalışıyorum. Chelsea accrington her maç 8-0 ve adamım forver maç başına 4-5 golü var ama gelişmiyor 10 -15 maç oldu neden artmıyo puanı ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.