Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Eyvallah abi ne demek biraz uğraştık hepsi bu

Emeğe saygı.
    Gökhan yukarda yazdım da uzunçelebi okulda herhalde yazmamış. Sen ne dersin? 4-3-3 oynasak, defansı geride kursak. Benim bi taktik vardı onu player hub'dan paylaşıma açabilirim. Bi kişi lw, diğeri rw olur, ST'ye de seni veya uzunçelebiyi koyarız. Bence güzel olur.
  • Abi olabilir denemek lazım bizim arkayı sağlamaalmamız gerekiyor doğu söylüyorsun Ahmet gelince söyleyelim bir deneyelim

Bu arada akşam 22:00 a kadar benimle maç yapmak isteyen olursa 19:00'dan itibaren PSN'deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Abi olabilir denemek lazım bizim arkayı sağlamaalmamız gerekiyor doğu söylüyorsun Ahmet gelince söyleyelim bir deneyelim

Bu arada akşam 22:00 a kadar benimle maç yapmak isteyen olursa 19:00'dan itibaren PSN'deyim

Eğer defans adamlarına bir talimat vermezsen ve yerlerini editlemezsen çok ileri çıkıyorlar. Yapılması gereken edit formationdan defansı geri çekmek kalecinin önüne doğru ve ileri oklarını geri kaleye doğru yapmak, yani kısacası çakılı defans. Dediğim taktikte zaten üç tane savaşan orta saha oyuncusu olacak, cdm, lcm ve rcm. Ama 4-4-2 veya 4-1-2-1-2'dekinden farklı olarak orta saha adamları aşırı ileri çıkmayacak zaten ilerisi üçlü. Özellikle cdm defansa yardımcı olacak. Alkar kardeşimiz bunu mükemmel şekilde yapacaktır. (Abartıp hatta kaleciyi içeri soktuğu golleri bulunmaktadır. )
    LCM ve RCM de cdm kadar olmasa bile defansa yardım edecek 18'in oralarda gol pası beklemeyecektir. İLeri üçlü tamamen serbest oynayacak, denk getirdi mi affetmeyecektir. O kadar.

• Tamam Rıdvan hoca taktiği verdi beyler iş başına :)

Bu akşam canavar gibi olacağız ulennnn
  • Gökhan yabanı izler misin?
  • Cuma akşamı Okandan önce evet oda şöyle bizim hatun Okan bayülgenin programını kaçırmıyor her ne kadar ben gıcık olsamda, oyun oynarken bile PIP açtırıp izliyor. bende ondan önce Hanelerin tekrarını izliyorum PIP'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Dün geceyle ilgili en önemli ayrıntı yazılmamış o da Alkar'In yani ilkerin golü. (Memnun olduk ilker hocam bu arada)
    Arakdaş adam ne vurdu, hami misin Allah'a sığınıp saatte 350 km hızla öyle bir vurdu kaleciyle birlikte soktu, sonra da top hemen dışarı çıktı. Adamlar donup kaldı keşke golden hemen sonraki o anı videoya çekebilseydim. Ben bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum ki zaten duymuşsunuzdur ertem şener tarzı gol tebriğimi
    Bizim takımda 10 kişi olsa ve herkesin kesin bi mevkisi olsa süper olur. Ben cam ve cm oynayabiliyorum ama en iyi cam pozisyonunda verimli olabiliyorum. Adamım şu anda 72 falan olması lazım ama bu ctesi oturup full pro oynayacağım single da ve 80 yapmaya kasacağım adamı. Sonra da maxipronun rakiplerinin korkulu rüyası olması için elimden geleni yapacağım.
    Güzel günler yakındır çocuklar, bir gün uzunçelebi bir gün... Öyle bir gün gelecek ki, italyanlar "Mama mia maxipro!" diyecekler search yapıp bizimle karşılaşınca, ingilizler "Ooooh disaster! Maxipro, holy shit!" diyecekler, taçlara atacaklar her kaptıkları topu, "pull down gokhan, pull him doooooooown, oh nooo!" diyecekler.

Valla öyle bi isyan etmişim ki şanssızlığımıza o anda Allah'a sığınıp çaktım,zaten sizin sevinç seslerinizden farkedebildim gol olduğunu

Mevki olarak aslında benim asıl mevkii CAM ama ortasaha'nın her bölümünde oynarım(kanatlar hariç,o kadar geliştiremedim henüz) Ancak orta sahada yanımda bi arkadaş daha olsa yardımlaşabileceğim çok rahatlarız defansif yönden. Birde yapı olarak bi atağı başlattımmı sonuna kadar takip ederim pozisyonu,genelde ceza sahası dışında pozisyon almaya çalışıyorum,kanatlardan indiğimizde içerisi her zaman ilk seçenek olsa da ceza sahası dışıda aklınızda bulunsun,şutlarım sağlamdır

Son olarak,bazen pas atarken hatalar oluyor,kritik noktalarda olabiliyor bu hatalar,çok çalım falan sevmem ama her zaman en uygun,pozisyona en yakın adamı aradığımdan arada pas hataları olabiliyor,tabi bazen de lag olduğundan geç algılama kurbanı olabiliyoruz,o yüzden kusura bakmayın

• Bugün stratejik yönetim proje sunumumdan 100, finansal sınavından da sınıfın en yüksek notu olan 85'i aldım ve dün gece biliyorsunuz ben fifadaydım.

Cevap verecek o kadar çok şey yazmışsınız ki, aklıma gelenleri cevaplayayım.

Taktik hangisi daha iyi olur derseniz bana uyar, 4-3-3'ün sakat yanı orta saha, mesela yendiğimiz takım barcelona şablolundaydı ve 4-3-3 oynuyordu orta sahada kanatlardan giderek vurduk desek yeridir.

Serhan onu ben demiştim, yerden at diye. Çünkü yediğimiz goller hep aynı, sanki fotokopi, gir kanattan at yerden.

Ataklar hep soldan geliyor demişsin, solda benim adamım oynuyor, gücü 83, şut gücü mesela 88, uzaktan falan çok etkili şut atabiliyorum. Yendiğimiz maçta da 2 asist yaparak kazandık.

CDM İlker oynuyor, ama çok feci halde defansa ihtiyacımız var, dün gece 2-1 kaybettiğimiz son maçta 28'lik defans ile oynadık. Kazandığımız maçta forvetin bir adamı 35'ti gücü. Kazandığımız maçta ben any oynadım bu arada.

Free yani Serhan, senin adam çok güçsüz şuanda oynayanlar içinde en düşük güç senin adamda ve 69 skill ile oynuyor. Single modda geliştirirsen güzel olur, 2'li mücadeleleri o yüzden kaybediyorsun. Single ile alakalı ufak bir hile anlatıcam size, hiç oynamadan geliştirdim ben adamı.

Oyuncu bilgileri mevkileri vs haftasonuna kalsın, yeni girdim daha eve. Onu da düzenleriz cumartesi akşamüstü.

Herkese kulüpte abi demek gerekiyor, malum yaş 21 en küçük benim ama oyun bu, ona abi buna abi derken pas at abi diyene kadar top gider, zaten maç heyecanı, Serhan abime gördüğünüz gibi dün gece olm demişim. Headset olayı güzel oldu, sırf bunun için aldım.

Headset için pek uğraşmayın uyar uymaz diye, samsung wep301 aldım ben ve Serdar abi, 49 liraya darty'de, 47 liraya vatanda satılıyor, yurtdışı falan bekleyene kadar aynı paraya bunu almak daha kolay geldi bana.

Serdar abi fotoğraftaki benim ama 2 sene öncesinden kalma o, şuanda değiştik tabi biraz daha. O zamanlar sakat falan yoktu malum lisede yasaktı.

Virtual Pro'ya girdiğinizde edit pro var oraya girip adınızı vs değiştirebilirsiniz. Adları yazarsak güzel olur. Oyuncu bir süre cb oynarsa defans özelliği de ekstra oluyor. Mesela benim adam rb oynatmıştım 5-6 maç, kanat bindirmelerinin iyi olmasısın sebebi de budur biraz.

Gol sevinçlerini mutlaka yapın, çünkü o iyi hareketlerde açılan zımbırtı gol sevinçlerini yapınca da açılıyor, her defasında farklı sevinç yapmaya çalışın. O anlamda da gelişiyor oyuncu.

• Oyuncunuzu geliştirmenin en kolay yolunu açıklıyorum. Sıkı durun, ben böyle 70 maç yaparak geliştirdim adamı hiç oynamadan.

Öncelikle custom taktik yaparak, takımınızın defansını 5 kişi yapıyorsunuz. Olabildiğince geriye almalısınız tüm adamları. Sonra 2 tane kanada ama rwb gibi yerleştireceksiniz, orta saha oyuncusu olmayacak. 2 tane lm-rm şeklinde yerleştireceksiniz ve tek forvet koyacaksınız.

Taktik bir nevi 5-2-2-1 ama herkes geride bir tek santrafor ileride kalacak.

Sonra be a pro maça girip, adamınız hangi takımda onu alacaksınız rakibe de ingiltere 2. liginden kısacası en güçsüz görebildiğinizi alın, amatör yapın 4 dakikalık maç olsun. Sonra maç başlangıç ekranında adamınızı forvete koyun, ilerdeki tek kişi sizin adamınız.
    Gelelim rakibin ayarlarına, edit teams'ten rakibe alacağınız takımın default taktiğini 5 orta saha 5 forvet şeklinde değiştirin, orta sahadan geride kimsesi kalmasın kaleciden başka. 0-5-5 gibi. Ben mesela accelington mu nedir o takıma yapmıştım.

Buraya dikkat!

Maç ekranına geliyorsunuz. Oyuncu seçiminde kendi adamınızı değil örneğin lm yaptığımız adamı seçiyorsunuz. Ben anelkayı koyar kanada onu seçerdim. Dolayısıyla sizin adamınızı cpu oynatıyor. Sonra gir maça hiç oynama, onlar kendi haline oynasın, ortalama 4-5 gol ile bitecektir her maç. Ben maçı açıp tv'ye geçiyorum, ara sıra x2e basarak 2. devreyi başlatıyorum, maç bittikten sonra rematch deyin devam edin.

Oynamanıza bile gerek yok, önemli olan taktikleri ayarlamak, ve kendi adamınızı forvete koyup onu seçmemek! Seçerseniz bir işe yaramaz.

• Evet headset kervanına bende katıldım işten dönerken electro worldden 49,90 a samsung WEP301 aldım daha tanıtmadım bakalım uyar sanırım. Zaten kullananlar var dimi

Bu akşam ben geç katılcam aranıza beyler 21,30-22,30 araası halı saha maçım varda 23 te gelirim klübe hehe
  • Ben 2 gün önce Serdar abide dün wep301 aldı. Hayırlı olsun. Kulaklık olan başka kim vardı?

Şuanda Gökhan, Serdar, Serhan abi ve bende var. Sanırım birinde daha vardı ama hatırlayamadım.

Bu arada bu gece saat problemi yok, ben sabah 6-7'ye kadar fifa başında olurum, salıya kadar okul yok. Gerçi 2 haftada 2 gün gidicem okula ondan sonra finaller. 5 ocağa kadar çok rahatım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 17 Aralık 2009; 19:13:26 >
  • Headsetler çoğaldı iyi iyi :)
  • ben de bugun geliştireyim benim elemanı cdm oynuyorum ben eksik yer varsa gelebilirim. defans olsam senin taktik işe yarar mı hoojdonk
  • Tabi yarar, takımın gol yemeyeceği için senin adamında gelişecektir. Kanat yaparsan 8-10 maç taç atar dolayısıyla taç atmayla alakalı da gelişiyor adam. 10 maç kanat, 10 maç göbekte oynatsan adamın biraz düzelir. Ama ben 70 maçta yaklaşık adamı 80'e çıkarttım.

Defans oynatacaksan da, rakibi 0-5-5 yapılması lazım dedim ya, tam tersi 5-5-0 yap ilerde hiç adamları kalmasın.

Defans oynarsan süper olur, bize defans aşırı derecede lazım.
  • bugun kasayım madem defans :D bakalım. gece 2 ye akdar falan online olabilirim. ekledim seni psnye. arkadaşlar benim psn imzada var eklerseniz sevinirim. ugrasmak zor oluyor :D milyon tane adam var :D
  • Kabul ettim zaten.

Ama şöyle bir şey de var, gidip gol falan atarsan adamınla oynayıp, hücum özellikleri de gelişir. Bu arada friends ligden bulup kulübe katılabilirsin, onay gerekmiyor. 22 gibi toplanıyoruz.
  • Bir ben kaldım herhalde headset'i olmayan,bi faydam dokunmayacak size sessiz sessiz
  • Senin uzaktan şutların yeter. Biz duyuyoruz çat sesini.
  • Bu gece de 2 galibiyet 2 beraberlik aldık, kapanış kötü olsa da, güzel bir geceydi. Asıl yarın gece patlama yapıcaz. 3 defans daha bulabilsek bu iş biter.
  • Günaydın takım olma yolunda çok iyi ilerliyoruz, dün her yaptığımız atakda geri dönüp savunmamızda çok daha iyiydi

Serdar abi sen gittikten sonra taklalar attım İngilizlere
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.