Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar abi o ne anlatımdır öyle, kendimi Wembleyde taraftarlara sizi duyamıyorum hareketiyle koşuyorum zannettim

İlker hakkaten dün gol süperdi Her Yerinden öpmüştük 3müzde headsetde
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Dün geceyle ilgili en önemli ayrıntı yazılmamış o da Alkar'In yani ilkerin golü. (Memnun olduk ilker hocam bu arada)
    Arakdaş adam ne vurdu, hami misin Allah'a sığınıp saatte 350 km hızla öyle bir vurdu kaleciyle birlikte soktu, sonra da top hemen dışarı çıktı. Adamlar donup kaldı keşke golden hemen sonraki o anı videoya çekebilseydim. Ben bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum ki zaten duymuşsunuzdur ertem şener tarzı gol tebriğimi
    Bizim takımda 10 kişi olsa ve herkesin kesin bi mevkisi olsa süper olur. Ben cam ve cm oynayabiliyorum ama en iyi cam pozisyonunda verimli olabiliyorum. Adamım şu anda 72 falan olması lazım ama bu ctesi oturup full pro oynayacağım single da ve 80 yapmaya kasacağım adamı. Sonra da maxipronun rakiplerinin korkulu rüyası olması için elimden geleni yapacağım.
    Güzel günler yakındır çocuklar, bir gün uzunçelebi bir gün... Öyle bir gün gelecek ki, italyanlar "Mama mia maxipro!" diyecekler search yapıp bizimle karşılaşınca, ingilizler "Ooooh disaster! Maxipro, holy shit!" diyecekler, taçlara atacaklar her kaptıkları topu, "pull down gokhan, pull him doooooooown, oh nooo!" diyecekler.

yaa bu headsset olayına taktım bende oynarken konuşmalarınız gelio manyak oluyoo... Benim kanat tarafına top geldi topu sürüyorum orta yaptım atamadık golüü.. Ahmet yada Gökhan ordan diyoki '' yerden at yaaaaaa ... Hiçmi görmedin yediğimiz gollerden hep yerden atıoo adamlar ''

Bazen gülmekten oynayamıyorumm Bende alıcam valla kaçarı yok

• yaa aklıma geldi dün ilk yaptığımız maçta serdar , ahmet yokken hatırlayan varmı ?

Korner oldu adamların bir oyuncusu nasıl birşeydi yahuu geniş , uzun yuhh dedim görünce
  • Serhan onu diyen Ahmet'di

Sen vurduğunda oda çapraz koşuyodu havadan önüne atsan dokunsa yetecekti, hakkatende yediğimiz goller hep aynı kanatdan gel boştaki adama aç vursun gol olsun düz mantık
  • öyle tabi ama bizim defans yol geçen hanı zaten , o yuzden adamlar kolay gol atıyor. Birde şu ilk dakka gol yeme huyumuz bıraksak süper olaacak , hemen moraller sıfırlanıyo hepimizin
  • Ahmet fotodaki sensen eğer geniş ailedeki zekaiyi andırıyorsun gokhan iyi bilir, zek babayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

öyle tabi ama bizim defans yol geçen hanı zaten , o yuzden adamlar kolay gol atıyor. Birde şu ilk dakka gol yeme huyumuz bıraksak süper olaacak , hemen moraller sıfırlanıyo hepimizin

Defans oyuncusu bulamadık degil mi halen , o özellikte defans oyuncularıyla ancak bu kadar oluyor.
  • Beyler oyuncuları geliştirelim bir çok sorunu çözeceğiz zaten

Ben bu akşam eve gidince mevkimi CB yapıp yeni Fenerle yeni bir lige başlayacağım bakalım oluyormu birazda Defansif yönümüz gelişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Beyler oyuncuları geliştirelim bir çok sorunu çözeceğiz zaten

Ben bu akşam eve gidince mevkimi CB yapıp yeni Fenerle yeni bir lige başlayacağım bakalım oluyormu birazda Defansif yönümüz gelişsin

Gökhan adamın mevkisini değiştirip geliştirdiginde örneğin benim adamım ST o özellikleri kayboluyor mu yoksa koruyup üzerine bir de defansif özelliklermi katıyor??
  • beyler benim prodaki adamı ben seçmedim. Barcelonadaki ibehre diye bi adam geldi onu değiştiremiyorum nasıl olcak bilen varmı. Yada değişmiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

beyler benim prodaki adamı ben seçmedim. Barcelonadaki ibehre diye bi adam geldi onu değiştiremiyorum nasıl olcak bilen varmı. Yada değişmiyomu

Yapabiliyorsun, bir oyuncu oluşturdum isim verdim boyu kilosu vücut yapısı mevkisi genel özelliklerini ayarlayıp salıyorsun çayıra , sonrası geliştirmeye kalıyor işte , be a pro da , single playerda maçlar yaparak. Edit teamden
    eklemiştim yanılmıyorsam oyuncumu.
  • @ekiskalibur hocam adamın ne kadar geliştiyse o özellikleri devamlı koruyor gerileme diye birşey yok, ben daha önce cb yapıp devam etmek istemiştim ama oyuna başlarken geni beni forvete veriyordu, bugün aklıma geldi kayıtlı oyundan devam ettiğim için olabilir diye düşünüyorum. Onun için mevkimi CB ayarladıktan sonra yeni lig başlayacağım olur heralde.

Serhan
    Sen adam oluşturmamışsın mevcut birini geliştiriyorsun "Virtual Pro" başlığı altında "Created Player" ile yeni oyuncu oluşturabilirsin bilen veya bilmeyen olabilir ama oyuncunuza kendi yüzünüzü ekleyebiliyorsunuz.

Oyuncunuza yüzünüzü vermek için gene benim anlatımımdan faydalanabilirsiniz.

LİNK:http://forum.donanimhaber.com/m_35023293/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#35023293

• Arkadaşlar bana yeni yazılan msj olunca donanımhaberden "enter your message" şeklinde boş mesaj geliyor hayırdır bilgisi olan var mı?
  • quote:

Beyler oyuncuları geliştirelim bir çok sorunu çözeceğiz zaten

Gökhan sen hem ilerde hem de anyde iyisin eğer cb olup geliştirirsen baya fark olur gibi geliyor bana.
  • quote:

@ekiskalibur hocam adamın ne kadar geliştiyse o özellikleri devamlı koruyor gerileme diye birşey yok, ben daha önce cb yapıp devam etmek istemiştim ama oyuna başlarken geni beni forvete veriyordu, bugün aklıma geldi kayıtlı oyundan devam ettiğim için olabilir diye düşünüyorum. Onun için mevkimi CB ayarladıktan sonra yeni lig başlayacağım olur heralde.

Serhan
    Sen adam oluşturmamışsın mevcut birini geliştiriyorsun "Virtual Pro" başlığı altında "Created Player" ile yeni oyuncu oluşturabilirsin bilen veya bilmeyen olabilir ama oyuncunuza kendi yüzünüzü ekleyebiliyorsunuz.

Oyuncunuza yüzünüzü vermek için gene benim anlatımımdan faydalanabilirsiniz.

LİNK:http://forum.donanimhaber.com/m_35023293/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#35023293

Teşekkürler Gökhan , ben de o halde yeni bir ligden devam edip eksik yönleri neyse benm sıpanın tamamlayayım Oyuncuya yüz ekleme safhası inanılmaz keyifli , yalnız arada bir bazen kendiliginden adamın yüzünün değiştigi oluyor. üç kere başımageldi üçünde de virtual face downloadu tekrar yapıp düzelttim.

• Beyler birazdan çok faydalı bir bilgi paylaşacağım Bekleyin beni
  • quote:

Serdar abi o ne anlatımdır öyle, kendimi Wembleyde taraftarlara sizi duyamıyorum hareketiyle koşuyorum zannettim

İlker hakkaten dün gol süperdi Her Yerinden öpmüştük 3müzde headsetde

Dün adamların gol sevinçlerine çok ayar oldum ya. Yere yatıyo köprü kuruyo falan adam.
    Biz genelde skip yapıyoruz gol olunca hemen santraya geçiyoruz bekleyelim biraz. Ben bebe sallama hareketi yapacaktım dün yapamadım bu yüzden.

• Evet millet bakıyorumda kimse merak edip sormamış ne paylaşacaksın diye

Açıklıyorum; Oyuncularınızı geliştirmek için yapmanız gerekenler (örn:Arenada 5 defa top sektir, Kayarak top kazan vs.)

Uğraştım ve sizler için bir şablon hazırladım altta verdiğim linkten dosyayı(PDF) indiriyorsunuz, Hem İngilizce hem Türkçe(Çeviri google translate ile yapıldığından tam açık olmayabilir) açıklamaları bulunan hareketleri yaptıkca oyuncunuz gelişiyor. bütün detaylar mevcut

LİNK: FIFA 10 Virtual Pro Oyuncu geliştirme Prosedürü

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

Buyrun hareketleri yapın gelişin Virtual Pro GkhnFB'den Sorulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 24 Aralık 2009; 14:17:43 >

• Eyvallah gökhan süper yararlı bir şey, maxipro için yeminimi bozdum uleeeeeen!
  • Eyvallah abi ne demek biraz uğraştık hepsi bu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.