Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps Ana menüde "Text Chat" oluşturalım orada yazışalım FIFA'nın menüsünde yazışmak zor oluyor.

Ayrıca Headset olursa daha müthiş olur en azından pas atarken haberleşiriz anında, bende headset var ama kimsede olmadığı için açmıyorum.

birde Dipçik ekleyim Pro oyuncuları geliştirmek için en düşük "SEMİ-PRO" modunda oynamanız gerekiyor,
  • benide yazabilirsiniz forvetim ama orta sahadada oynarım Yalnız birde 10 da değilde 8 de açarsak iyi olur ben mesala 3buçuktan 5 e kadar açığım ama 8 gibide açarım

2tane adamım var biri forvet biri orta saha forvet olan:kralmenyo
    orta saha:berkhinho
    Forvet olan daha iyi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhınho -- 15 Aralık 2009; 13:20:54 >
  • 20 dakika sonra yayındayız millet
  • beklerizzz beylerrr :)
  • Hocam 8 olmaz, çok erken. İşten gelenler var, benim gibi mesela bugün akşama kadar projelerle boğuşanlar var. 10 en uygunu.

Bu arada beyler headset aldım, kulaklık kullanalım bu gece. Tanıttım çalışıyor, 5 dk sonra takımdayım. Kulaklığın sesini falan ayarlayamadım ama hallederiz oynarken.
  • Hocam hayırlı olsun çok ii oldu aldığın haberleşiriz

Geniş Aile bitsin bende takımdayım
  • Bu gece güzeldi hiç bir maçta ezilmedik, en farklı yenilgimiz 2-0'dı sanırım ve 2 beraberlik aldık 2-2 ve 1-1 galibiyeti kaçırdık. Son dakikada Gökhan sağolsun.

Yarın gece görüşürüz...
  • Bir de 3-2 yenildiğimiz maç vardı ki, 1-0 mağlupken 2-1 öne geçmiştik, dedim bu maç coşacaz herhalde ama olmadı. Full cpu kontrolündeki defansımızda ai'nin hatalarıyla golleri yedik. Biri any olsa belki o maçı kazanırdık.
  • Günaydın ahali

Dün gece çok eğlenceliydi ezilmiyoruz aksine zorluyoruz grafik olarak yükselişteyiz, Ahmet o 1-1 lik maça fırtına gibi başladım golüde attım ama son dakikada aşırtırken heyecandan biraz fazla bastım

Bu arada oyunun durduğu anda ingilizlerle headset'de küfürleşmelerimiz de ayrı bi komediydi
  • Ben dün bi maçta iki gol birden attım ama benden çok mükemmel asistlerin sahiplerinin sayesindeydi. Birini gökhan attı ama diğerini hatırlamıyorum. Birinde volelik orta geldi gelişine çaktım. Aynı maçta gene önüme ara pası atıldı kaleciyle karşı karşıya kaldım ve aşırttım. Gol attıığım anda uzun çelebi ve gökhanın headsetinden gol diye bağırmalarını duyunca çok pis gaza geldim. Ben de bi headset alacam herhalde yakında sırf bu pro maçları için.
  • Hocam senin goller hakkaten güzeldi,

biz zaten ANY cpu da olduğunda Ahmetle vur olum düşür olum at olum kopuyoruz headset'de, sizde alın bütün headsetler Ps3 e uyuyor illaki sonynin ps3 headsetini almak zorunda değilsiniz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Hocam senin goller hakkaten güzeldi,

biz zaten ANY cpu da olduğunda Ahmetle vur olum düşür olum at olum kopuyoruz headset'de, sizde alın bütün headsetler Ps3 e uyuyor illaki sonynin ps3 headsetini almak zorunda değilsiniz yani

Ben dünkü maçtan sonra çok gaza geldim alacağım yakında.
    Şunu mu alsam?http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3GIOHEADSET-Gioteck%20EX%2001%20Bluetooth%20Headset.html
    Bu arada ahmet uzunçelebi mi, kusura bakmayın isimleri bilmiyorum.

• Ürün güzelmiş hocam

Benhttp://www.cimri.com/jabra-bt2010-bluetooth-kulaklik bu ürünü kullanıyorum 45'e almıştım gayet memmunum İphone'dada kullanıyorum

uzuncelebi'nin adı Ahmet evet
  • Benim linkini verdiğim ürün de kargo dahil 51-52 tl civarı. Ama iyice incelemek lazım forumlarda alan kullanan var mı nasıldır?
  • Hocam shoptodan bekleyene kadar darty'den 49 liraya benim aldığımı almanı tavsiye ederim. Dün güzeldi gerçekten, bu gece galibiyet alırız dü gece elimizden kaçtılar.
  • Ben bu akşam vatandan samsung wep301 alacam ahmet seninkinden yani, akşam maçta üçlü coşarız headset ile, sen ben gökhanm
  • derikom vardı dün gece gelmedi gerçi, onda da var headset nerdeyse takımın tamamı iletişim olacak.

Free daimi oynuyor rm lm,
    Alkar zaten önliberoda üstüne yok cdm'miz.
    Sen ben Gökhan 3'lü ileriyi topluyoruz.

Akşamları aramıza katılan 1-2 arkadaş daha oluyor 5 banko duruma göre 6-7 kişi oynuyoruz. Zamanla katılanlar olursa 8-10 kişi yaparız.
  • beylerrr adım serhan tamamınızla tanıştığıma memnun oldumm.. Ama serdar sen varya sen turnuvaya öncelik bendeyken başkasını aldın ilk turnuvam olacaktı valla pis darıldım alacağın olsun
  • Var ya headset'in yokluğuna ilk defa bu kadar çok hayıflandım. Bazen ara pası atarken yerden-havadan atacağımı söylemem gerekiyor,ya da adam paylaşımı için bişey söyleme ihtiyacı oluyor ama anca kendi kendime konuşuyorum Neyse bakalım alcaz herhalde bizde bu gidişle.

Takımda taşlar yerine oturmaya başladı yavaşta olsa,herkes mevkiisine alışmaya başlıyor ve her maç iyiye gidiyoruz,gerçi bomba AI ve süper! kaleci yüzünden yediğimiz bir gol var resmen isyan ettim.

Ayrıca karşı karşıya kaldığımda ne hikmetse panik yapıyorum hele sonlarda olursa tam patates ,oysa orta sahadan ara pası ya da uzaktan şut çok daha rahat geliyor,kale boşta olsa pas vermeyin bana sakın! ben sizi beslerim ortasahadan siz atın yeter

• Bizim takım toplanmış. Ben de headset'i sadece pro maçları için aldım.

Yarın finansal sınavım ve stratejik yönetim proje sunumum var ama bu maçlara engel değil, her gece 10'da kulüpteyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.