Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bu gece 6-7 kişiyken fark yedik, ama ama buraya dikkat!!!

Gökhan çıktıktan sonra geri kalan Alkar ben ve Derimod tarihe geçtik. 2-1 ile ilk maçımızı kazandık, sonra oynadığımız maçta ise 2-1 yenilirken adamlar 80. dk'dan sonra top çevirdiler. Artık korkulan bir takım olduk denebilir. İlk galibiyet geldi, devamı gelecektir.
  • Günaydın

Tebrik ediyorum sizi nihayet 1 galibiyet ha benim bağlantı koptu saatde 1 olmuştu hatun zaten küsüyor girmedim bir daha

Şu galibiyet maçını bi anlatın hele
  • Şeytanın bacağı kırılmış ha sonunda. Tamama artık bundan sonra yükselişe geçeriz. Dün kaybetmenin dışında oyunun kasması ve tuşların geç işlemesi vardı.
  • Bizim çıkmamızı beklemişler heralde Serdar Abi

Dün seni teketek maç yaparız diye bekledim ama senden ses çıkmadı Serhan davet etti 3 maç yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Bizim çıkmamızı beklemişler heralde Serdar Abi

Dün seni teketek maç yaparız diye bekledim ama senden ses çıkmadı Serhan davet etti 3 maç yaptık

Ben dün süre sonu yaklaşan yarı final maçımı yaptım intere karşı gs ile ve 1-1-, 4-2'lik skorlarla elendim kardeşim o yüzden yani.
    2-1 öndeydim ilk maç 2-2 oldu o da yetiyodu ama yatmak yakışmazdı bana saldırırken 3-2 oldu, 90+-3'te de 4.cüyü yedim.
  • Geçmiş olsun abi

Ben İspanyayla özdeşleşdim abi bi başka takımla oynayamıyorum nedense, bunun için artık pek turnuvalara girmek istemiyorum, Torres'siz olmuyor
  • Vayy be sonunda galibiyetimizi aldık heee helalllllllll artık bir çıkış yapmamız lazımmm hadi bakalım...
    Gökhan valla maçlar güzeldi ilk maçta yoğun yağmur yağışı ve kötü hava koşulları etkiledi beni. Bir pas atıyodum yere çarptımı 10 metre açılıodu fark yapmıştın zaten o maçta

İkinci maçta güzel havayla birlikte benim gollerimde geldi , sende şanssızdın o maçta 3-1 almıştım maçı sanırım ama güzeldi maçlarımız. Son maç gene fark yapmıştın sanırsam

• kolay gelsin beyler bikaç gündür takip ediyorum sizin konuyu ilk galibiyetinizi almanıza sevindim

tabi aynı çizgiyi bundan sonraki maçlardada tutturmak çok önemli
  • Serhan (ya aslında abi demek istiyorum isim kullanırken yaşça büyük olduğundan rahatsız oluyorum)

Bence ilk maçın yağmurlu olması daha iyiydi benim açımdan çünkü Barça'nın sahasını sevmiyorum hele gündüz maçı olursa saha çok parlıyor gözlerimi yoruyor, hava uyduğundan ilk maç 6*0 aldım

İkinçi maçta gündüz maçıydı ve o maça kötü başladım dahası konsantre olamadım çay içiyordum, genede iyi bastın ve 3-1 aldın helali hoş olsun

Üçüncü maç artık tıkınmam bitmişti, Sıra Torres,Villa show'a gelmişti sonuç 7-0

@ylönen

Hocam sende bize katılsana kesinlikle fark yaratırız diye düşünüyorum, senin pro oyuncun ne durumda, gücü mevkisi, medeni hali

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Şeytanın bacağı kırılmış ha sonunda. Tamama artık bundan sonra yükselişe geçeriz. Dün kaybetmenin dışında oyunun kasması ve tuşların geç işlemesi vardı.

Dün başlarda bi lag vardı sanki,tuşlara basıyorum geç düşüo jeton adamda Neyse sonunda kazandık,az çok şablonumuz oturmaya başladı. Devamı bu akşam gelecek kısmetse galibiyetlerin
  • ben daha yeni başladım gücüm en son 69 du sanırım. bugun biraz kasarım dersim yk ben cdm oynuyorum. :) ekliyorum seni hoijdonk
  • Alkar hocam senin adın ne?

İsmini bilmiyorum Alkar beri Alkar öte maçta çok komik oluyor duyuyosundur sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

ben daha yeni başladım gücüm en son 69 du sanırım. bugun biraz kasarım dersim yk ben cdm oynuyorum. :) ekliyorum seni hoijdonk

Kardeş hoşgeldin 69'u küçümseme ziraa defansımızda 39 luk adamlar var, düşün neden daha 1 galibiyetimizin olduğunu
  • Kusura bakmayın ya,söyledim sanıyodum valla Adım İlker,memnun oldum ayrıca hepinizle tanıştığıma
  • Heh Şöyle ya :)

Bende memmun oldum kendi adıma

Ahmet geldiğinde hem şu başlığı değiştirelim (daha ilgi çekici bir başlık) hemde klüp oyuncularının adlarını PSN'lerini, mevkilerini yazalım herkes birbirini tanısın

Klüp oyuna dair bilgiler verelim nasıl katılınır, oyuncu nasıl geliştirilir vs. yararlı olur diye düşünüyorum
  • Benim adam da striker 76 lık , sağ ayaklı.
    Dün gece bir galibiyet daha aldık çok iyi oynadık , yalnız lag dan müthiş rahatsızım bir hamle yapacagım bakıyorum belki abartısız bir saniyeye yakın geç tepki verdigi oluyor. Bir de dikkatimi çekti hep sol kanattan atak yapıyoruz sag tarafa hemen hemen hiç pas gelmiyor. Adamım sağ ayaklı ama mecburen dün sol tarafa kaydırdım sürekli , yoksa top gelmiyor sol kanadımız daha mı güçlü acaba ?
  • Dün geceyle ilgili en önemli ayrıntı yazılmamış o da Alkar'In yani ilkerin golü. (Memnun olduk ilker hocam bu arada)
    Arakdaş adam ne vurdu, hami misin Allah'a sığınıp saatte 350 km hızla öyle bir vurdu kaleciyle birlikte soktu, sonra da top hemen dışarı çıktı. Adamlar donup kaldı keşke golden hemen sonraki o anı videoya çekebilseydim. Ben bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum ki zaten duymuşsunuzdur ertem şener tarzı gol tebriğimi
    Bizim takımda 10 kişi olsa ve herkesin kesin bi mevkisi olsa süper olur. Ben cam ve cm oynayabiliyorum ama en iyi cam pozisyonunda verimli olabiliyorum. Adamım şu anda 72 falan olması lazım ama bu ctesi oturup full pro oynayacağım single da ve 80 yapmaya kasacağım adamı. Sonra da maxipronun rakiplerinin korkulu rüyası olması için elimden geleni yapacağım.
    Güzel günler yakındır çocuklar, bir gün uzunçelebi bir gün... Öyle bir gün gelecek ki, italyanlar "Mama mia maxipro!" diyecekler search yapıp bizimle karşılaşınca, ingilizler "Ooooh disaster! Maxipro, holy shit!" diyecekler, taçlara atacaklar her kaptıkları topu, "pull down gokhan, pull him doooooooown, oh nooo!" diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Dün geceyle ilgili en önemli ayrıntı yazılmamış o da Alkar'In yani ilkerin golü. (Memnun olduk ilker hocam bu arada)
    Arakdaş adam ne vurdu, hami misin Allah'a sığınıp saatte 350 km hızla öyle bir vurdu kaleciyle birlikte soktu, sonra da top hemen dışarı çıktı. Adamlar donup kaldı keşke golden hemen sonraki o anı videoya çekebilseydim. Ben bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum ki zaten duymuşsunuzdur ertem şener tarzı gol tebriğimi
    Bizim takımda 10 kişi olsa ve herkesin kesin bi mevkisi olsa süper olur. Ben cam ve cm oynayabiliyorum ama en iyi cam pozisyonunda verimli olabiliyorum. Adamım şu anda 72 falan olması lazım ama bu ctesi oturup full pro oynayacağım single da ve 80 yapmaya kasacağım adamı. Sonra da maxipronun rakiplerinin korkulu rüyası olması için elimden geleni yapacağım.
    Güzel günler yakındır çocuklar, bir gün uzunçelebi bir gün... Öyle bir gün gelecek ki, italyanlar "Mama mia maxipro!" diyecekler search yapıp bizimle karşılaşınca, ingilizler "Ooooh disaster! Maxipro, holy shit!" diyecekler, taçlara atacaklar her kaptıkları topu, "pull down gokhan, pull him doooooooown, oh nooo!" diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

kolay gelsin beyler bikaç gündür takip ediyorum sizin konuyu ilk galibiyetinizi almanıza sevindim

tabi aynı çizgiyi bundan sonraki maçlardada tutturmak çok önemli

Kardeş sen de gelsene harbiden çok süper olur. Bence ileri üçlü gökhan-uzunçelebi-ylonen şeklinde olsun. İkiniz rw ve lw yapın diğeri st, orta saha cdm alkar, lcm freevm, rcm ben. Yani 4-3-3 yapalım. Defansı geride kuralım formation edit yapıp, oklarla da geri talimat verelim. İkide bir ileri çıkmasınlar. Bence bunu bir deneyelim uzunçelebi çok açılmazsak baskı kurduğumuzda birçok galibiyet alırız bu taktikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Serhan (ya aslında abi demek istiyorum isim kullanırken yaşça büyük olduğundan rahatsız oluyorum)

Bence ilk maçın yağmurlu olması daha iyiydi benim açımdan çünkü Barça'nın sahasını sevmiyorum hele gündüz maçı olursa saha çok parlıyor gözlerimi yoruyor, hava uyduğundan ilk maç 6*0 aldım

İkinçi maçta gündüz maçıydı ve o maça kötü başladım dahası konsantre olamadım çay içiyordum, genede iyi bastın ve 3-1 aldın helali hoş olsun

Üçüncü maç artık tıkınmam bitmişti, Sıra Torres,Villa show'a gelmişti sonuç 7-0

@ylönen

Hocam sende bize katılsana kesinlikle fark yaratırız diye düşünüyorum, senin pro oyuncun ne durumda, gücü mevkisi, medeni hali

kafana göre takıl gökhan ben rahatsız olmuyorum onu bil gerisi sana kalmış kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.