Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şuanda proje hazırlıyorum, filmlerimi yedeklemem bitince bir yandan proje yapıcam bir yandan adam sağ bek oynayacak.

20 sağ bek, 20 sol bek oynatsam bugünlük yeter.
  • Dün benim adamı LCM yaptık,açıkçası CDM'den daha iyi performans aldım kendi açımdan Daha rahat ve sol kanattan çok rahat ileri çıkabildik 2-3 pasla. Hem benim görüş alanım açıldı paslarımı daha etkili atabiliyorum hem de hücuma biraz daha katkısı oldu bu değişikliğin. Defansif özelliklerim yerlerde süründüğü için 2li mücadelelerde falan çok etkili değil benim tarzan malesef ama boş alanda top alırsam iyi yerlere koşu yapan arkadaşları kaçırmam haberiniz olsun
  • Alkar yeni sistemimiz 4-3-2-1 o yüzden Lcm var artık.

Tek forvet benim adam oynuyordu, çok deli şutlar attım hatırlarsan. Arkaya 2 sağlam adam koyduk mu orta sahayı da sıkı tutarsak, zaten defansta sol ve sağ kanat problemimiz yok gibi bir şey. Özellikle sola gelen arkadaşlar çok iyiler. Göbeğe adam bulursak ve şu adamları geliştirme işlerini halledersek problem kalmayacak.

Arkadaşlar rica ediyorum sizden zamanı vakti olan oyuncusunu geliştirmeye çalışsın, 20 maç yapıp 16 yenilgi almayalım. Defans kötü bile olsa, diğer adamlar iyi olduğunda gol atarız en azından. Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Alkar yeni sistemimiz 4-3-2-1 o yüzden Lcm var artık.

Tek forvet benim adam oynuyordu, çok deli şutlar attım hatırlarsan. Arkaya 2 sağlam adam koyduk mu orta sahayı da sıkı tutarsak, zaten defansta sol ve sağ kanat problemimiz yok gibi bir şey. Özellikle sola gelen arkadaşlar çok iyiler. Göbeğe adam bulursak ve şu adamları geliştirme işlerini halledersek problem kalmayacak.

Arkadaşlar rica ediyorum sizden zamanı vakti olan oyuncusunu geliştirmeye çalışsın, 20 maç yapıp 16 yenilgi almayalım. Defans kötü bile olsa, diğer adamlar iyi olduğunda gol atarız en azından. Lütfen.

Alkar senin adam kaç kardeş? Ahmet ben 74 yaptım dün bi ara 75 oldu. Ama senin taktik+gökhanın bugün bulduğu accomplishment ları yapınca sanırım 80 olur hafta sonuna kadar. Benim tek istediğim biraz fiziğim iyi olsun bir de dripling. Çünkü CAM için önemli özellikler.
    Senin de söylediğin gibi iki sağlam cb olsa şöyle en az 75-80 arası bizim takım sağlam olur. Ama paslaşma trafiğinin de iyi olması lazım. İki pasla gol atmaya çalışıyoruz olmaz. Birbirimize yakın oynamalı kısa ve garanti paslarla bunaltmalıyız. Son vuruş boş kaleye olmalı. Ki dikkat edersen herkes öyle yapıyo rakiplerde.

• Alkar'ın adam cam'da 78 gözüküyor oyunda lcm falan oynadığında 76 oluyor. Benim %60 oldu accomplishment'lar. Zamanım olunca tamamlıcam zaten oynaya oynaya açılıyor.

Şu filmleri yedekleyebilsem bir yandan projeye bir yandan da adamı geliştirmeye bakıcam. 320 GB film yedekliyorum.
  • quote:

Alkar yeni sistemimiz 4-3-2-1 o yüzden Lcm var artık.

Ahmet 4-3-2-1'e göre kim neredeoynuyor?

• Dün gece senden sonra bu taktikte 4 maç yaptık, 2 galibiyet 2 mağlubiyet. Hatta mağlubiyetin teki de haybiye gitti. Bu sistemi devilde söylemişti, 4-3-2-1 en uygun sistemdir diye. Denedik 4-5 kişi oynuyorduk gayette başarılı olduk bence.

2 forvet arkası var, duruma göre bakıyoruz belirli bir yer yok sonuçta.
  • quote:

Dün gece senden sonra bu taktikte 4 maç yaptık, 2 galibiyet 2 mağlubiyet. Hatta mağlubiyetin teki de haybiye gitti. Bu sistemi devilde söylemişti, 4-3-2-1 en uygun sistemdir diye. Denedik 4-5 kişi oynuyorduk gayette başarılı olduk bence.

2 forvet arkası var, duruma göre bakıyoruz belirli bir yer yok sonuçta.

Ahmet defansif yönü geliştirme konusuna bir çare bulalım zira benim adam tıfıl vaziyette kaldı shooting ve passing gelişiyor sadece .
  • Dün güzel maçlar oldu. Yav benim adam çok ağır kaldı ama LM güzel oynadı. Forvet hattı sağlam canım dün gördük. Yalnız abi sizler orta sahayı boş bırakıyorsunuz. defansın birazda ofsayt taktiği ile önde olması lazım. Yoksa acayip rakipler var. Uzun toplarla olmaz bu iş. Pas verirken tabiki riske gerek yok. Ama defanstan da pasla çıkmak lazım. Karşı rakipler güçlü bu nedenle hava toplarını rahat alıyorlar. O ne ya takır takır adamlar oynuyorlar. bayadır eski oldukları belli zaten. Bir ara o sert şuttan gol attık abi bu ne ya. helal valla. Ama sonrasındaki espiride güzeldi. baya zevkliydi arkadaşlar.Sizleri kaybetmem artık.Ultraking34..... Bu arada adım serdal. Dün bi türlü msj yazamadım. Ya bende blotooh lu kulaklık var. Nokia. Sesimin az gelmesi kulaklıktan mı yoksa herhangi bir ayar mı yapmam alzım.Dün size sesim ulaşmamıştı ama uzun çelebi arkadaşı baya net duyuyorum. Sen taktiğini ver ben seni dfuyuyorum. Gece 2 nasıl olmuş anlamadım valla.

• Benim adam orjin olarak CAM,ama LCM veya RCM olarakta verimli,CDM olarak düşüyor statları çünkü defansif özelliklerim çok zayıf,omuz omuza eziolar her mücadelede,çok süratli de değil kovalıyorum ama yakalayamıyorum milleti . Genelde oyun yapım tek oynarken de gol atmaktan çok attırmak,pozisyon yaratmak üzerine olduğundan vision,short pass,long pass ve shooting gelişti ağırlıklı.
  • Şaşırdım açıkcası,

ben CF ve ST oynuyorum eğer bu mevkiler dolmuş ise bana yol almak düşer.
  • Hacı zaten takımda 2 tane CF'lik pozisyon var bir adette forvet var. Herkes aynı anda takımda olmuyor ki fazlalık olsun. Öyle yol almak falan da yok, birlikte başladık her gece eğleniyoruz gülüyoruz. Bir daha böyle bir laf duymak istemiyorum...

Ultraking senin galiba ses ayarlarında bir sorun var, ses değişik geliyor. İnceltme tarzı bir ayar yaptıysan sesini inceltiyor, 3 yaşında çocuk sesi gibi geliyor. Onu düzeltirsen biz de seni anlayabiliriz. O sert şutla golü ben atmıştım, 6 pas içinden abandım resmen, Serdar abi ağlar yırtıldı demişti.

Artık olayı biliyorsunuz, saat 22'de dressing room'da oluyoruz, lütfen mesaj atmamı beklemeyin. En fazla 22.10'a kadar beklenir sonra maça geçilir. Sonradan gelen de maç bitene kadar dressing room'da beklerse bir dahaki maça katılmış olur.

• Ahmet ya ben yanlış anladım yada farklı ama sanki benden kaynaklıymış gibi geldi mağlubiyetler

neyse umarım yeni sistem hayırlı olur.
  • gökhanım neyi yanlış anlıyosun yahu yapma.. Bak benide aramamış arkadaşlar zaten benim adamda cılız pek birşey veremiyorum takıma darılmaca yok abi kim varsa o an oynar herkes , kimsenin kimseyi biryere gönderme gibi bir çabası yok. Öyle bişe olsa ilk benim gitmem lazım herkes benden iyi be abi dimi

Not: İstenirse giderim söyleyin yeter

• Neyse ben yanlış olabilirim Serhan abi

Oynayan herkesin takım için elinden geleni yapmaya çalıştığına eminim, kimse kimseyede şunu niye vermedin şunu niye atmadın gibi bi çıkışı olmadı bugüne kadar
  • Arkadaşlar örneğin devil varken forvette adamı daha iyi olduğundan devil oynar, Gökhan arkasına geçer ben arkasına geçerim, Devil yoktur Gökhan geçer forvete arkasında Volkan abiyle Serdar abi oynar ben orta sahaya geçerim ne olacak?

Bunların hepsi duruma göre gerçekleşecek olaylar. Önemli olan adamınızı çok iyi geliştirin, mesela ben şuanda rb oynatıyorum adamımı yeni bir taktik anlatayım size.

Öncelikle 4 dk maç, legendary modunu ayarlıyoruz. Sonra Ben chelsea ile oynuyorum otomatik rakibim arsenal. Oyunun başında oynayacağınız takımı seçiyorsunuz ya, orada hiç birini seçmeyin 2 takım kendi başına oynasın. Yanlız team management'tan adamınızı defansa koyun (menüde) maç ekranında adamınız iyi olduğundan rb bile yapsanız cam olarak oynatıyor.

1- Edit playerdan nerede oynatacaksanız orayı seçin. Mevkisini ayarlayın.
    2- Menüdeki takım ayarlarından oyuncunuzu o pozisyona koyun.
    3- Legendary ayarlayın 4 dk yapın.
    4- Hiç bir takımı seçmeyin, 2 takım karşılıklı oynasın.

Adam gelişiyor böyle, benim eleman defansta bir şeyler kazandı şuanda 2. maçımı yapıyorum bu yolla.

• Bende katılmak isterim aranıza ama baya geniş çaplı açıklamalar istiyorum
  • 4 sayfa okursan geniş açıklamalar yaptık şimdi tekrar yazması uzun sürer. Metin senden güzel defans olur. Şöyle sağlam bir cb yaparız senden.

Eklersin takımı, listende varım zaten, saat 22'de toplanıyoruz.
  • quote:

Arkadaşlar örneğin devil varken forvette adamı daha iyi olduğundan devil oynar, Gökhan arkasına geçer ben arkasına geçerim, Devil yoktur Gökhan geçer forvete arkasında Volkan abiyle Serdar abi oynar ben orta sahaya geçerim ne olacak?

Bunların hepsi duruma göre gerçekleşecek olaylar. Önemli olan adamınızı çok iyi geliştirin, mesela ben şuanda rb oynatıyorum adamımı yeni bir taktik anlatayım size.

Öncelikle 4 dk maç, legendary modunu ayarlıyoruz. Sonra Ben chelsea ile oynuyorum otomatik rakibim arsenal. Oyunun başında oynayacağınız takımı seçiyorsunuz ya, orada hiç birini seçmeyin 2 takım kendi başına oynasın. Yanlız team management'tan adamınızı defansa koyun (menüde) maç ekranında adamınız iyi olduğundan rb bile yapsanız cam olarak oynatıyor.

1- Edit playerdan nerede oynatacaksanız orayı seçin. Mevkisini ayarlayın.
    2- Menüdeki takım ayarlarından oyuncunuzu o pozisyona koyun.
    3- Legendary ayarlayın 4 dk yapın.
    4- Hiç bir takımı seçmeyin, 2 takım karşılıklı oynasın.

Adam gelişiyor böyle, benim eleman defansta bir şeyler kazandı şuanda 2. maçımı yapıyorum bu yolla.

Sağol ahmetin , aldığın bursun hakkını veriyorsun doğrusu

Aynen dediğin gibi yaptım arsenal yerine manuyu koydum bir problem teşkil etmez umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdelphia -- 22 Aralık 2009; 16:26:25 >

• Farketmez. Benim eleman defans oynadığında gücü 82.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.