Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu grupla oynamaktan turnuva maçlarımı yapamıyorumBu akşam biraz geç gelebilirim ben
  • Bu hızlı geliştirme işi pratik gözükse de ben pek taraftar değilim,bi kere kendim oynatmadığım adamdan haz alamam hiç bi şekilde. Son olarak 1.5 saat kadar oynadım 10% luk bir accomplishment gelişmesi sağladım,buna mukabil adamda gelişiyor tabi. Gökhan'ın dediği gibi çok basit accomplishmentları AI yapmıyor,basit oyuna kaçınca tabi karakter gelişimi biraz isteğiniz dışında olabiliyor. Kendim oynayarak yavaş ta olsa istediğim yönleri geliştirebiliyorum,çok daha fazla zevk alıyorum
    Ha derseniz senin adam yaramaz,gelişimi ağır bu yüzden kadro dışısın,bunada bir lafım da olmaz hani
  • Alkar seni takımın Mehmet Aurelio'susun nasıl kadro dışı bırakalım.

İlk başlarda öyle oluyor ama sen bi %60'lara gel sonra görürüm ben seni. %66'da tıkandım gitmiyor.

Hadi beyler yavaş yavaş girelim.
  • Defans LCB, RCB, CB oynuyorum, şuan başka bir takımlada oynuyorum bu aralar pek aktif değiliz, defans açığınız varsa hala oynayabilirim.
  • Tabi gelebilirsin.

Arkadaşlar bir kapanış yapmışız, Alkar, Ercan abi ve ben akıllara zarar.!!!

Önce 1-0 geriye düştük 10. dk falandı, 15. dk da sert bir frikik ile kalecinin bacaklarının arasından geçen topla mükemmel bir gol attık, akabinde 2-1 öne geçtik dk 30 falandı. Golü attık 5 dk ya geçti ya geçmedi, Ercan abi bir gol ikram etti.

İlk yarının son dakikasında Alkar vuruşuyla ceza alanı içinden Allah ne verdiyse ve 3-2 ilk yarı sonucu ve maç sonucu. 2. yarıda net pozisyonlar da yakaladık ama farkı açamadık. Güzeldi.

Taraftar 5 istedi gücümüz yetmedi.

• Valla son maç mükemmeldi ya,her yere yetiştik resmen,adamın nefesi kesildi sonlarda ölecek diye korktum CAM oynayınca kendime geldim ya,tadı damağımda kaldı valla bu son oyunun
  • Son maç süper oldu , çok yere koşturduk , ikram olayında artık pili bitmişti adamın her tarafa koşmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 23 Aralık 2009; 12:20:17 >
  • Klüpten çıktım geldim olan benim istatistiklere oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Klüpten çıktım geldim olan benim istatistiklere oldu

Canın sağolsun Gökhan biz biliyoruz nasıl oynadıgını katkılarını
  • Boşver Gökhan gol ve asistlerde zaten senden fazlaydı benimkiler.
  • 34 senin 30 benimdi en son

Ercan abi sağolasın
  • Ahmet bizim şu turnuva maçlarını yapalımda çıksın aradan kardeş,gece 10'dan sonra yapamıyoruz bari evvelinde yapalım
  • Club ile ilgili detaylara aşağıdaki linkten baabilirsiniz

http://www.eafootballworld.com/en_GB/clubs/741A0001/85083/overview
  • Alkar bugün biraz yoğunum. Proje hazırlıyorum eğer bitirebilirsem ps başına geçerim. Olmazsa yarın hallederiz.
  • Ottoman empireyi bozdukmu ? yoksa maxiprodan devammı
  • Maxipro'dan devam.
  • Tamam öyle yaparız,müsait zamanında haber ediver bana
  • Ottoman Empire ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Ottoman Empire ne oldu?

Yalan oldu sanırsam , ayrı odalardan farklı team çıkarmak daha mantıklı bana göre hem puanlar daha fazla gelir .
  • Bencede PSN E gelin konusalim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.