Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Herkese merhaba.Joker Tr adında 6-7kişiden oluşan ve hergün 5-10 maç yapan bir takımız.Bu aralar bi oyuncumuzun makinesi bozuldu,birinin işi olduğu için 1haftadır girmiyor.Kadro sıkıntısını yakında aşıcaz(Nerdeyse oyun çıktığından beri aynı kadro sadece arada yeni takımlar açıldı)Bu sıkıntıyı giderdikten sonra sizinle zevkine 2-3 maç yapmak isteriz

Dün bu mesajı yazmıştım.Sanırım görmediniz.Yeni oyuncular aldık takımımıza ve bozulan kişinin makineside gelirse önümüzdeki haftasonu sizlerle eğlencesine 2-3 maç yapmak isteriz

Umarım takımda "Lobo" İsimli bir oyuncu yoktur?Bilindik kişilerle yapmak daha zevkli olur eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 27 Aralık 2009; 20:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Eğer ben CAM,LCM ve ya RCM oynayabilirsem maçlarda sen CDM olarak geliştir bence. Benim adamın defansif özellikleri zayıf olduğundan top dağıtımında falan iyi olsa da 2li mücadelelerde zayıf kaldığından mevkiisine göre biraz yetersiz kalabiliyor.Kim CAM oynar takımda benden başka bilemiyorum ama her maçta mevkii değişince bizde biraz afallıyoruz aslında,en azından kendi adıma hücum oynarken defans bloğuna geçince karışıyor işler

Serdar Abi sanırım Cam oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ama Cdm mevkisinden memnun değilsen seve seve ben alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

quote:

Herkese merhaba.Joker Tr adında 6-7kişiden oluşan ve hergün 5-10 maç yapan bir takımız.Bu aralar bi oyuncumuzun makinesi bozuldu,birinin işi olduğu için 1haftadır girmiyor.Kadro sıkıntısını yakında aşıcaz(Nerdeyse oyun çıktığından beri aynı kadro sadece arada yeni takımlar açıldı)Bu sıkıntıyı giderdikten sonra sizinle zevkine 2-3 maç yapmak isteriz

Dün bu mesajı yazmıştım.Sanırım görmediniz.Yeni oyuncular aldık takımımıza ve bozulan kişinin makineside gelirse önümüzdeki haftasonu sizlerle eğlencesine 2-3 maç yapmak isteriz

Umarım takımda "Lobo" İsimli bir oyuncu yoktur?Bilindik kişilerle yapmak daha zevkli olur eminim

Hayır Lobo ilk defa duyuyorum
    Dün Gurbetçi'lerle bir maç yaptık Türkler'le oynamak çok daha zevkli.Yabancılarla oynadığında gol atınca kulaklık varsa garip sesler çıkarmaları,küfür etmeleri vs. sinir bozucu oluyor.Tabi ozaman bizde aşağı kalmıyoruz ya aynı dilden cevap veriyoruz,yada futbol ile susturuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 27 Aralık 2009; 20:22:54 >

• Arkadaşlar malumunuz pro oyuncum silindi bu akşam katılamıyorum aranıza adamı upgradelemek ile meşgul olacağım bu gece galiba .
  • Arkadaşlar kulübe katılım için (önceden katılanlar hariç tabiki), adamının en az 80 olması gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar kulübe katılım için (önceden katılanlar hariç tabiki), adamının en az 80 olması gerekmektedir.

Ahmet çare bul derdime adam silindi gitti varmı hızlıcana geliştirmenin yolu . ( senin izlediğin yolu anlat bana )
  • accomplishmentları tamamla ufak ufak rob

oyundakilere selam ben bu hafta finallere hazırlanıcam. belki yarın akşam 10 12 arası aranıza katılabilirim :)

bu arada ahmet yeni katılacak olanlar en az 80 demeyelim bence. biraz güzel olmamış sanki o şart. burnu büyüklük gibi algılanabilir hoş olmaz.

ama 2. bir takım kurulsa iyi olur. yavas yavas artmaya basladı sayımız. paf takım gibisinden. yeni gelenleri oraya alabiliriz.

bir de accomplishmentları tamamlamak için 2ye bölünsek iyi olur ya. mesela ben defansım sliding tackle açmam lazım accomplishmentlar duruyor. karşıdan biri topu tutar ben de kayar kayar alırım topu. öyle öyle cok rahat açarız butun accomplishmentları. herkes için bir zaman belirleriz. o gün onun yapabilecegi accomplishmentları acılır. güçleniriz takım olarak güzel olur. mesela maç başı 2 tackle yap toplamda 5 maç 10 maç bunları yapsak güzel olur (yani benim açımdan )

ben bugun 2. joysticki bagladım. karşılıklı be a pro maçı yaptım accomplishmentları etkilemiyor karşılıklı yapınca ayıkmıs durumu çakallar

neyse herkese selam olsun oynayanlara kolay gelsin. gökhana da selamımı söyleyin benim için gol at demiştim pas geçmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

accomplishmentları tamamla ufak ufak rob

oyundakilere selam ben bu hafta finallere hazırlanıcam. belki yarın akşam 10 12 arası aranıza katılabilirim :)

bu arada ahmet yeni katılacak olanlar en az 80 demeyelim bence. biraz güzel olmamış sanki o şart. burnu büyüklük gibi algılanabilir hoş olmaz.

ama 2. bir takım kurulsa iyi olur. yavas yavas artmaya basladı sayımız. paf takım gibisinden. yeni gelenleri oraya alabiliriz.

bir de accomplishmentları tamamlamak için 2ye bölünsek iyi olur ya. mesela ben defansım sliding tackle açmam lazım accomplishmentlar duruyor. karşıdan biri topu tutar ben de kayar kayar alırım topu. öyle öyle cok rahat açarız butun accomplishmentları. herkes için bir zaman belirleriz. o gün onun yapabilecegi accomplishmentları acılır. güçleniriz takım olarak güzel olur. mesela maç başı 2 tackle yap toplamda 5 maç 10 maç bunları yapsak güzel olur (yani benim açımdan )

ben bugun 2. joysticki bagladım. karşılıklı be a pro maçı yaptım accomplishmentları etkilemiyor karşılıklı yapınca ayıkmıs durumu çakallar

neyse herkese selam olsun oynayanlara kolay gelsin. gökhana da selamımı söyleyin benim için gol at demiştim pas geçmesin

Mecbur accomlara yönelecez artık önce şu ahmetin formation taktiğini yapacağım bir süre .

• Beyler giremedim bu akşam ailevi durumlardan dolayı kusura bakmayın.
    Ne yaptınız,nasıl geçti maçlar?
    Kısmetse yarın aranızdayım ayrıca
  • Pek kimse yoktu.Ben , serdar abi , gökhan abi , derikom birde bir kişi daha vardı unuttum adını.1 maç atıp çıktık zaten.
  • Benim proje hazırlamam gerekti arkadaşlar, şimdi bitti projem. Uncharted 2 oynuyordum görmüşsünüzdür, onu bitirince hemen projeye daldım. Açıkcası kulübe gelsem çıkamazdım, serdar abiye bildirmiştim durumu. Ben yokken maç yapılmaması gibi bir durum olmamal. 2dir böyle oluyor.

Can maalesef o kuralı koymak zorundayız, ya da isteyen gelebilir ama yeni katılıp da adamı 70 olan arkadaşlar 2. odada takılır bizim takım adımızla başka bir rakibe karşı oynarlar. Örneğin kulübe yeni katılıyor birisi, ben lm 92 oynuyorum, lm oynamak istiyor. Bu durum da hoş olmuyor tabi ki.

Kulüpte öncelik ilk zamanlardan bu yana var olmak, bir nevi eski olmak.
    Kulübü takip etmek. Online çok sık olunamasa bile, burada 2 mesaj yazması aklının bizde olduğunu gösterir.
    Ve adamın gelişmiş olması.

• Ya ahmet sen bana ilk geldiğimde demiştin ya rb iken adamı forvete koy gelişir o falan onu yaptım dün tüm gün adamı forvete koydum cdm de hala 70 forvette oldu 75,cdm neden artmıyor anlamıyorum bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 28 Aralık 2009; 7:40:35 >
  • cdm özelliginin artması için defans accomplishmentlarını açman lazım reox. defanslardan sonra pass ları açmaya çalış. bir de physcal. en önemlileri bunlar. ama sen forvette geliştirirsen physical özelliklerin gelişecektir. bitiricilik özelliklerin daha cok gelişecektir tabiki forvetteki artışın cdmdeki artışından fazla olacaktır.

bir de şu bilgilere şunu ekle istersen ahmet. offline olarak oynadıgınız maçlarda aldıgınız puanlar yaptıgınız asistler tacklelar attıgınız şutlar vsvsvsvs hepsi sizi form olarak geliştiriyor. mesela benim standing tackle özelliğim 82ydi geçen gün. girip baktım gelişmişmi diye 96 gözüküyordu. bunu virtual pro menusunde my skill stat kısmında görebilirsiniz. mavi cubugun sonuna yeşil ek olarak form artışınız eklenir. bu kötü oynarsanız düşer iyi oynarsanız aynı kalır veya gelişir. mavilerde formunuza baglı yukselme oluyor mu bilemiyorum fakat düşme olmuyor. maviler accomplishmentlarla yukseliyor buna eminim.

+ ahmet tabiki takımda oturmus biri varken yeni gelen arkadaşımız onun yerini alamaz. ama güç sınırı koyarsak diyelim 96lık bi adam geldi simdi nasıl yapıcaz. adam geldigi gibi kesip atacak mı müdavimleri o yuzden paf takım gibisinden bi oluşum daha güzel olur bence.

şimdi okula gidiyorum final haftası da zamanı buldu ya 4 16 arası finaller var tarihlere bakıcam bugun. herkese selam

• Günaydın

Rob geçmiş olsun tekrar kardeşim valla senin adına üzgünüm.Can Aleyküm selam ama maç yapamadık ya gol atamadım

Ercan Abi bu gol sana (Advanced Rainbow)

• Buda benim attığım gol

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Günaydın

Rob geçmiş olsun tekrar kardeşim valla senin adına üzgünüm.Can Aleyküm selam ama maç yapamadık ya gol atamadım

Ercan Abi bu gol sana (Advanced Rainbow)

Bunu accomplishmentlarda ilk denememde yapmıştım , sonrasındaki denemelerimde aynını yapamıyorum gibi gelmişti hep bana ama izleyince senin attıgın goldekini tamam aynısıymış emin oldum
    Yalnız rabonayı helpde tarif edildigi şekilde yapmıyor oyuncum ben farklı şekilde atıyorum rabona bilen tuş sırasını bir tarif etse iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmaycry_trrr

Buda benim attığım gol

• Arkadaşlar cuma akşamı oynadığımız maçlar gerçekten mükemmeldi. Takımda gözle görülür bir performans artışı var. Bunu sadece ben söylemiyorum, pozisyon seçme ekranındayken kaçan rakipler söylüyor.
    Kuzenim de bize katılmıştı cuma günü. Fatih lb oynadı. Cumartesi günü psn sine bir sürü mesaj gelmiş gel bizim takıma katıl diye yalvarmışlar, kuzen ünlü oldum diye msj attı dün. Büyük ihtimal rakiplerimiz transfer teklifi yapan. Tabii ki kabul etmemiş adamı 80 yapıcam en kısa sürede dedi.
    Benim adam şu an 78 oldu. Artık ahmetin hileli tekniğiyle bir şey olmuyor pek. Bundan sonra accomplishments listesinden bakıp kendim yapmaya çalışıcam.
    Arenada 35 metreden gol at ve arenada frikikten falsolu gol at gibi iki şey var basit, hala yapamadım onları. Bunun gibi özellikle arenada yapılabilecek basit şeyleri paylaşalım burada.

• Her pro ranked maçta 3 4 gol ve 2 3 asist yapıyorum bana niye teklif gelmiyo? :D:D:D:D
  • Kısmet kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.