Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olurum olmam belli olmaz evdeki misafir durumuna göre ama ben olmasam bile 22'de kulüp açık 22.05-10 gibi en geç başlayın 3 kişi de olsa yeter tabiki.

Ha ben her türlü gelirim sabaha kadar ama 1 olur ama 3 olur, sabah 7'ye kadar kulüpteyim eğer oynayacak varsa.
  • beyler ben akşam 10 da değild şöyle gecenin ilerliyen saatlerinde( 1 , 2 , 3 vs.) klüpte olurum.. Ondan sonra sabbbahaaaa kadarrr
  • Ya aklıma geldi beyler.. Burda birkaç senedir birbirini tanıyan insanlar var sanırım.. Olmasa bile aynı şehirde olan procular bir buluşma ayarlasak ne keyifli olur dimi.. Herkes birbirini görür , la millet neye benziyo bilmiyoz [;) Hemde gideriz ps3 kafeye , gireriz klübe online yaparız (akşamları yaptığımız gibi ) bu sefer duyarak değil görerek oynarız

Eğer böle bişe olurda buluşursak millet unutup kulaklığını yanına almasın , malum olanlar alıştı takmaya kulaklığı hehe

• ahmet yemekden yeni kalktım daha markete falan gittim. birazdan gelebilirim ama evde iş de var cıkmam gerekebilir.

güzel maç oldu senin pro olması bi adım öne geçirdi seni tabi :) defansda ben olsaydım daha farklı olabilirdi :) pro oynamaktan ben de unutmusum normal maçı yahu :D
  • Ben sana pro takımlarla yapalım dedim ki, ben beşiktaşta sanıyorum senin adamı. Abi hangi takımdaysa onu al zaten o yüzden oynayalım dedim, hem pro gelişsin hem de eğlenelim.

Aynen normal maçı unutmuşum, bekliyorum pas gelecek diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Ben olurum olmam belli olmaz evdeki misafir durumuna göre ama ben olmasam bile 22'de kulüp açık 22.05-10 gibi en geç başlayın 3 kişi de olsa yeter tabiki.

Ha ben her türlü gelirim sabaha kadar ama 1 olur ama 3 olur, sabah 7'ye kadar kulüpteyim eğer oynayacak varsa.

ben saat 10 da damlarım valla Sende erken gelirsen güzel olur

• adamı geçici olarak djurgarden a almıştım ahmet :D unutmusum :D güzel goller vardı maçta :D
  • mutlu yıllar arkadaşlar

..galibiyet sayımız artmış ben yokken..trophy de almışsınız maşallah
  • 2010un maxipro kadrosuna sağlık mutluluk huzur getirmesini dilerim. yeni yılda umarım güzel işler yaparız

az sonra yanınızdayım bişeyler yedim naruto'ya dalmışım baya değişti olaylar heyecan dorukta
  • Güzel bir geceydi, yeni çıktık takımdan ve bu saate kadar 9 kişi oynadık.

5 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile geceyi kapatmışız. Ondan ziyade oyunumuz güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Güzel bir geceydi, yeni çıktık takımdan ve bu saate kadar 9 kişi oynadık.

5 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile geceyi kapatmışız. Ondan ziyade oyunumuz güzeldi.

mağlubiyetlerin 4ü felan dikaktsizlikten veya şanssızlıktan bunuda eklmek istedim.Ahmet dün tüm öğlen oynadım bu gece şu saate kadar oynadım,adama hala 70 kafayı yicem ya.
  • Gol yediğimiz dk ları hatırlayın hep kahkaha atarken yedik :D
  • -------------SADEKAR-----------------

---------SADE---KAR------------------

---S----A----D----E----K----A----R---

• Birkaç sorum var;
    11. Pull off all 2 star skill moves in the Arena Unlocks 2 yıldız hareketlerin hepsini arenada yapın.
    17. Master all the 3 star skill moves in the Arena 3 yıldızlı hareketlerin hepsinde ustalaşın
    24. Pull off all 4 star skill moves in the Arena. Arenada 4 yıldızlı hareketlerin tamamını yapın
    Yukardakileri nasıl yapıyoruz anlayamadım
    Birde sezon açıyorum adamım rdm,sezon açmadanda chealsenin taktiği değiştiriyorum 3-5-2 diye ancak beni sezon oynarken rm koyuyor ve ben takım ayarlarına giremiyorum sadece kaptan girebilir diyor.Bunu nasıl değiştirebiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 1 Ocak 2010; 12:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Birkaç sorum var;
    11. Pull off all 2 star skill moves in the Arena Unlocks 2 yıldız hareketlerin hepsini arenada yapın.
    17. Master all the 3 star skill moves in the Arena 3 yıldızlı hareketlerin hepsinde ustalaşın
    24. Pull off all 4 star skill moves in the Arena. Arenada 4 yıldızlı hareketlerin tamamını yapın
    Yukardakileri nasıl yapıyoruz anlayamadım
    Birde sezon açıyorum adamım rdm,sezon açmadanda chealsenin taktiği değiştiriyorum 3-5-2 diye ancak beni sezon oynarken rm koyuyor ve ben takım ayarlarına giremiyorum sadece kaptan girebilir diyor.Bunu nasıl değiştirebiliyoruz?

Arda help kısmında açman gereken skill hareketlerini tarif ediyor , sırasıyla 2 yıldızdan başlayıp digerlerini de arenada yapıp açacaksın , ben o help e bile bakmadan yaptım hepsini , L2 tuşuna basılı tutup bildigim bilmediğim tüm hareketleri denerken açtım. Olmadı böyle yap sen de.

• Serdar dün gece sesin neredeyse hiç ulaşmadı bana , turnuvaya katılmadığım için tatlı bir sitemini duyabildim. Teşekkür ediyorum sana davetin için , gün içinde foruma girmedim hiç desem yeridir bir sabahleyin Kulüple ilgili başlıga baktım , akşamleyinde evde eleman gelişsin diye pro maçlar yaptım Serhandan mesaj gelince senin cevabını bekliyorlar diye konuya girip baktım foruma acle bir göz gezdirince herkes 3 maç oynanacak günleri de hafta sonuna denk geldigini okuyunca belki evde olmayabilirim diyerek turnuvaya katılmadım eşleşmeler bile yapılmıştı kuralar çekilmişti zaten. Tek maç ve o gün oynanacagını bilsem herkesten önce oradaydım
    Tekrar tekrar teşekkür ederim davetin için , bir dahaki turnuvaya inşallah katılacagım

• neden ben butun takim oynuyor ayrica ben bir macta hata yaptim ondada zaten yeniliyorduk gol yedik sonra bir tane daha yedik herkes dunyanin hatasini yapiyor ne toplar kaptiriliyor bana sira gelince boyle oluyor klube yeni girdim diye goze batiyorum herhalde istenmiyorsam cikarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

neden ben butun takim oynuyor ayrica ben bir macta hata yaptim ondada zaten yeniliyorduk gol yedik sonra bir tane daha yedik herkes dunyanin hatasini yapiyor ne toplar kaptiriliyor bana sira gelince boyle oluyor klube yeni girdim diye goze batiyorum herhalde istenmiyorsam cikarim

Böyle şeylere gerek yok.Bende geride oynuyorum sırf benim hatam yüzünden ( ofsayt bozma , penaltı yaptırma ) çok goller yedi takım böyle düşünmemen lazım ..Hatalarını nasıl gidereceksin onun için çalışmaları başlamalısın .
  • quote:

neden ben butun takim oynuyor ayrica ben bir macta hata yaptim ondada zaten yeniliyorduk gol yedik sonra bir tane daha yedik herkes dunyanin hatasini yapiyor ne toplar kaptiriliyor bana sira gelince boyle oluyor klube yeni girdim diye goze batiyorum herhalde istenmiyorsam cikarim

Sadekar istenmemen söz konusu değil ki , topu ayagımızda fazla tutarsak kaptırdıgımızı gördük zaten lag'dan maşallah 1,5 - 2 sn sonra tepki verirken adamlar bir de ayakta top tutunca kaptırıp handikap yaşıyoruz , onu yapmamaya özen gösterdik mi herkes birbirini tanıdıkça daha da uyumlu oynayacağız , çok top tutmayalım gereksiz kartlar görmeyelim yeter

• quote:

Hocam alakası yok göze batma felan değil biraz rahat takılıyoruz biz.Ayrıca sana kızdığımız yada sinir olduğumuz felan yok.Herkez hata yapar amaç eğlenmek
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.