Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadekar42

neden ben butun takim oynuyor ayrica ben bir macta hata yaptim ondada zaten yeniliyorduk gol yedik sonra bir tane daha yedik herkes dunyanin hatasini yapiyor ne toplar kaptiriliyor bana sira gelince boyle oluyor klube yeni girdim diye goze batiyorum herhalde istenmiyorsam cikarim

sadekar sensiz takım sütsüz nescafeye, yogurtsuz ayrana, agaçsız ormana benzer. böyle düşünmen gereksiz. ama dün bikaç tane üst üste hata gelince bi de bizi duymuyosun galiba solda boşluk veriyoruz sen ataga cıkarken. biraz tepki oldu ama istememe diye bişey yok yani.

bir de arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara söyleyeym özellikle. şimdi takımda bi düzen oluştu. mesela solda genelde ahmet oynuyor ilerde gökhan olsun caner olsun orhan olsun. sagda ercan abi. dmlerde reoxla alkar. yani adamlar oturdu iyice sisteme. simdi yeni gelen birisi bu adamlar varken onların yerinde oynaması biraz yanlış olur. aramıza almak istemiyormuşuz gibi algılanmasın bu. kendinizi o adamların yerine koyup düşünün yeni gelen birisi sizin yerinize geçirilmek istense ne düşünürdünüz. bu yüzden biraz anlayışlı olmak lazım. ama şu da var şimdi forvet oynamak isteyen birisi mecburiyetten defans oynarsa (teveze degil sözüm görkemdi galiba) isteksiz olacaktır buyuk ihtimalle bu da hoş bi durum olmaz. onu da degerlendirmemiz lazım.

bu arada 3 5 2 gitgide oturuyor. bazı bireysel (özellikle dün 3 4 tane ofsaytı bozdum gol yedik) hatalar ve yapay zekanın gerizekalılıgı yuzunden bir iki maçta rezil olsak da genelde vezir olduk

fatih olsaydı defansda daha farklı olurdu diye düşünüyorum.

bu arada ahmet unranked maçta accomplishmentlar açılıyor mu. açılıyorsa bana lazımsın

• Açılıyor can, hatta konuşarak yapalım ne eksikse ama şimdi Yahşi Batıya kaçıyorum muhtemelen 8 civarında gelirim, 2 saat halletmeye çalışırız.

Sadekar 2-0'dan 2-2 yaptığımız maçta çalım yapman yüzünden 2 gol yedik ve yenildik, biz deliriyoruz sana top at derken sağdayız soldayız, diye hoparlörden duyamıyor musun? Ya da şöyle diyeyim takımda oynayanlar kırmızı ayakkabı kırmızı eldiven giyer o adamlara pas atmaya çalış, diğerleri bilgisayarın verdiği dandik adamlar, sen defansta öyle bir pas veriyorsun ki bu adamlara zaten bacaklarını kaldıracak mecali yok adamların ve zorlanıyoruz. Kırmızı olayının amacı budur, bir de kulaklıkla birbirimizi yönlendiriyoruz, kulaklık olmayan da hoparlörden dikkat ediyor.

Mesela dün gece Tevez diye bir arkadaşımız geldi takıma, normalde forvet ama ldm oynadı ve gayette iyi oynadı, muhtemelen 2 takım yapabiliriz bu gece çünkü 15-16 kişi olacağımızı düşünüyorum. Dün geceki kadro 9 kişiydi, ne Gökhan, ne Fatih ne de Alkar vardı, hesaplayın artık kadro zenginliğini.

Minimum adamın 80 civarına gelmesi iyi oldu.

• tamam ahmet ben listeyi çıkartıyorum beraber bu akşam tahminen bi 85 olurum 2 saatte
  • bende adamim icin bayagi ugrasdim iy gelisirdim artik hava toplarinda daha iy ikili mücadelelerde daha iy ama overall hala 74 gözüküyor defansda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

neden ben butun takim oynuyor ayrica ben bir macta hata yaptim ondada zaten yeniliyorduk gol yedik sonra bir tane daha yedik herkes dunyanin hatasini yapiyor ne toplar kaptiriliyor bana sira gelince boyle oluyor klube yeni girdim diye goze batiyorum herhalde istenmiyorsam cikarim

Kardeş,üstüne alıncak bişey yok ya,hepimiz hata yapıyoruz hatta ben oynadığım bölge itibariyle iyi top çıkarayım diye adam ararken rakibin zebellah gibi adamları devirip geçiyor beni,kimsenin de o anlık ah vah sesleri dışında bir tepkisi olmadı Ama arada bir makara amaçlı takılmalar olabilir açık kabak hatalar olduğunda onuda arkadaşlık ortamında hoş karşılayıp ortama katılmak işin tadı tuzu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: osman29

bende adamim icin bayagi ugrasdim iy gelisirdim artik hava toplarinda daha iy ikili mücadelelerde daha iy ama overall hala 74 gözüküyor defansda

bende deliricem artık.Sabahtan beri maç yapıyorum kafa toplarına çıkarıyorum defans yapıyorum adamı yerinde oynatıyorum(rdm) ortalama maçta 40 isabetli pas yapıyorum,asist yapıyorum maç sonunda 90+ rating alıyorum ama adam hala 70 harbiden bi bozukluk var bu işte
  • beyler kusura bakmayin dün aksam ben giremedim ama cok üzüldüm ya ama bensiz baya gülmüsünüz heralde serdar anlatti biseyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

bende adamim icin bayagi ugrasdim iy gelisirdim artik hava toplarinda daha iy ikili mücadelelerde daha iy ama overall hala 74 gözüküyor defansda

bende deliricem artık.Sabahtan beri maç yapıyorum kafa toplarına çıkarıyorum defans yapıyorum adamı yerinde oynatıyorum(rdm) ortalama maçta 40 isabetli pas yapıyorum,asist yapıyorum maç sonunda 90+ rating alıyorum ama adam hala 70 harbiden bi bozukluk var bu işte

accomplishment açacaksın reox 90lar 80ler önemli degil. ilk mesajda defence pyhsical ve passing leri yaz bi kagıda ya da cıktı al. sonra git virtual pro bölümüne accomplishmentlara bak hangilerini açmışsın hangileri kapalı. kapalı olanları işaretle onları açmaya çalış olmadı akşama 8 gibi beraber yaparız. unrankedda açılıyormuş bu daha önce aklıma gelmemişti.güçsüzler 10dan evel toplanıp unrankedda birbirinin accomplishmentlarına yardım ederse 2 3 güne deli dehşet takım oluruz dünkü 6000 puanlık adamların ensesine şaplağa goyduk muydu eşşekden düşmüşe dönerler alimallah abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

quote:

accomplishment açacaksın reox 90lar 80ler önemli degil. ilk mesajda defence pyhsical ve passing leri yaz bi kagıda ya da cıktı al. sonra git virtual pro bölümüne accomplishmentlara bak hangilerini açmışsın hangileri kapalı. kapalı olanları işaretle onları açmaya çalış olmadı akşama 8 gibi beraber yaparız. unrankedda açılıyormuş bu daha önce aklıma gelmemişti.güçsüzler 10dan evel toplanıp unrankedda birbirinin accomplishmentlarına yardım ederse 2 3 güne deli dehşet takım oluruz dünkü 6000 puanlık adamların ensesine şaplağa goyduk muydu eşşekden düşmüşe dönerler alimallah abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Can coşmuş gene gol olunca bağıran arap spikerler gibi

• Dün 3 tabe accomplishment açtım aynı anda makineyi kapadım açtım silindi şuanda % 98 olabilirdim :D
  • haftasonu buluşma saatini 8-9 yapsak dahamı iyi olur acaba ahmet?Hafta içi millet işten geliyor tamam ama haftasonu 10 gelsin artık diye bekliyorum şahsen 8-9 güzel olur
  • Arda amatörde oynamıyorsun değil mi? En az semi pro olması gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arda amatörde oynamıyorsun değil mi? En az semi pro olması gerekiyor...

semi-pro.Toplasan 60 maç yapmışımdır.Ama maçlara şunu bunu açıcam diye girmiyorum.2 maçta bir özellik açılıyor.Biliyorum 60 maç çok değil ama sonuçta hala 70 olmaması lazımdı.Bir 78 olması lazımdı
  • Hadi millet gelin
  • reox sen virtual proya girik skill statlarından defence ve passing e bak senin esas seviyen o overal e bakma o ortalaman. defence yuksekse ki 80dir tahminen. sorun olmaz o kadar. ama önceki bi msjımda belirtmiştim balance çok önemli 2li mücadeleleri kaybediyoruz genelde. az sonra onlineım
  • ya dün akşam neydi o yeşilli bi takım vardı orta sahadan 3 4 tane attı öle :S şu headset olayını çözebilsem takıma yarar sağlar hale gelebilirim böle açıkcası zarar sagliorum :D
  • quote:

reox sen virtual proya girik skill statlarından defence ve passing e bak senin esas seviyen o overal e bakma o ortalaman. defence yuksekse ki 80dir tahminen. sorun olmaz o kadar. ama önceki bi msjımda belirtmiştim balance çok önemli 2li mücadeleleri kaybediyoruz genelde. az sonra onlineım

aksine defansif özelikler düşük,diğerleri daha gelişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Nemutlu

ya dün akşam neydi o yeşilli bi takım vardı orta sahadan 3 4 tane attı öle :S şu headset olayını çözebilsem takıma yarar sağlar hale gelebilirim böle açıkcası zarar sagliorum :D

Bizim takımda zarar yoktur,eğlence vardır.Duymayayım bi dahaŞaka bir yana headset alman yarar sağlar.Oyun açısını bir kenara bırak muhabbeti yeter
  • Selam millet,

Düzenli olarak pro oynuyorum. Bu akşam bende aranıza katılmak istiyorum.
    Saat kaçta geliyorsunuz?

Görüşmek üzere
  • quote:

quote:

quote:

Can lisateyi çıkardım.Baya bir yapmadığım varmışliste uzun yani.Bunları yapmak çok zor geliyor bana özellikle şunları şunları yapıcam diyerek maça girmek sıkıyor.Akşam 8-9 dan 10 a kadar senle yapalım olmadı.Kendi başıma zor geldi.Ne kadar tembelim ya

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.