Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2gündür sizlerle beraber oynıyorum.Bu gecede gelicem.Daha yeni kalktım uykudan.Fifa'yı okadar seviyorumki 24 saat oynasanız 24 saat onu oynarım.
    Dün son maçtan sonra Sprint Speed 3 açıldı.Bu gece dahada hızlı olucam.Adamım galiba 86 dün maç kadrosunda öyle demiştiniz.
    Akşam görüşmek üzere
    İyi günler
  • Bende pro ya yeni basladim transfer istegi yolladim kabul ederseniz bu gece bende varim :)
  • Kadro zengileşiyor güzel.Ahmet ilk sayfaya takımın kadroyu kim nerde oynuyor yazarsan yeni gelicek arkadaşlar görsün ona göre gelsin.Yeni gelenlerde kendi mevkisinden başka yerden oynamak istemeyenler olabiliyor sorun çıkıyor.Baştan bilsinlerde ona göre gelip gelmemeye karar versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 2 Ocak 2010; 17:12:05 >
  • reox bugun serdar abıyle yapıcaktık accomplishmentları da 4ünde finalim var hesaba katmadım hıc bı de cok bosladım. taklaya gelmeyelim telafisi yok finalin cünkü. serdar abi bağışlarsan bugun gelemicem. reoxla ikiniz yaparsanız reox da gelişir sen de. türkçe acıklamalar ilk sayfada var sıkıntı cekmezsiniz diye düşünüyorum. bugun ayın 2si oldugunu gerçekten unutmuşum gece uyanık kalıp gündüz uyuyunca boyle oluyor.

ahmet sen kadroyu yaz ben de büzel bi photoshop yapayım ara falan verdgimde ilk sayfaya koyarız havamız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

reox bugun serdar abıyle yapıcaktık accomplishmentları da 4ünde finalim var hesaba katmadım hıc bı de cok bosladım. taklaya gelmeyelim telafisi yok finalin cünkü. serdar abi bağışlarsan bugun gelemicem. reoxla ikiniz yaparsanız reox da gelişir sen de. türkçe acıklamalar ilk sayfada var sıkıntı cekmezsiniz diye düşünüyorum. bugun ayın 2si oldugunu gerçekten unutmuşum gece uyanık kalıp gündüz uyuyunca boyle oluyor.

ahmet sen kadroyu yaz ben de büzel bi photoshop yapayım ara falan verdgimde ilk sayfaya koyarız havamız olur

Farketmez serdar abiylede yaparızda o ileride oynyor ben geride hangimizinkini geliştircez iki zıt adam

• Can daha yeni kalktım desem ne dersin?
  • ARKADASLAR YER VARSA BENDE KATILMAK İSTERIM PRO MACLARINA...
  • Arkadaşlar kadroyu yazıyorum ama öncelikle şunu belirteyim, ben dahil kimsenin yeri garanti değildir. Örneğin birisi yeni gelmiştir takıma ama onun yerinde oynayan vardır duruma göre defans oynar, ön liberoya geçer vs vs. Takım seçme ekranında önce kapan orayı almaz, maça girmeden önce ayarlarız zaten kimin nerede oynayacağını. 14-15 kişi olduğumuzdan 2 takım yapıyoruz dengeli bir şekilde. Ama 9-10 kişiyken tek takım devam. Taktiğimiz 3-5-2'dir ona göre maça girmeden kadroda ayarlama yapılıyor kimin nerede oynayacağı.

Defans Hattı:

Can1903 85
    Fatih_kuran 85
    Osman55 75
    Ropdelphia 70
    Vangeance07 73

Orha Saha:

Alkar 77-LDM 82-Cam
    Derikom 87 RM
    Freevm 70 LM-LS
    Reox35 - 70 RDM
    Sadekar42 80- LDM 82 LM
    Tevez_gdk - 86 LM - 80 RDM
    Vokiceki 76 - Cam
    Serdar_1981 - 77 Cam

Forvet:

Renacross 87 LS
    Gökhnim 85 RS
    Kaya75 81 RS
    Devil - 89 RS
    Uzuncelebi LM 92 - LS 89

Kaptan: Ben
    2. Kaptan: Serdar abi.

Eğer bölge yöneticisi olarak söylersek, o bölgeyi yönlendirme açısından:

Defans: Can
    Orta Saha: Ben - Eğer ben forvet oynuyorsam Serdar abi
    Forvet: Ben - Eğer ben yoksam Orhan ve Gökhan

Kadroda olanları yazdım kulüp listesinden bakıp, duruma göre lm olan ls, rdm olan cam'a geçebilir vs. Kulüpte olan kişi sayısına bağlı olarak. Saat 10'da toplanılır, 22.05 kimseye mesaj atılmadan gelenlerle maç yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Bende pro ya yeni basladim transfer istegi yolladim kabul ederseniz bu gece bende varim :)

Herhangi bir istek gelmemiş bana_
  • RenaCrosla benim yegen head to head de kapışıyorlar şu an
  • Filmden yeni geldim şimdi dvd'de Batman'i izliycem.(Sırf joker için)Saat 23:30 civarı aranızda olurum
  • Su an girmeye calisiyorun ama girmiyor, request dedim gene beklemedeyim millet alin beni de:)
  • quote:

Su an girmeye calisiyorun ama girmiyor, request dedim gene beklemedeyim millet alin beni de:)

Psn nedir?

Benim onayım gerekiyor, gelen her transfere tabiki direk onay vermiyorum. Skill nedir, mevki nedir?
  • quote:

Su an girmeye calisiyorun ama girmiyor, request dedim gene beklemedeyim millet alin beni de:)

Daha önceden kulübe katılmıştın ama 1 kere bile aramıza gelmemiştin. Dolayısıyla rey_roi adresini reddediyordum. Gönder tekrar kabul edeyim.

Düzenli oynamak önemli, normalde kadro 40 kişiyi bulmuştu ama 17 kişiye indirdim, 2 maç gelip gidenlere açıkcası aramızda yer yok. Ama zamanı yoktur başka 1 hafta girmez vs. yeni gelen birisi 3 maç yapıp çıkıyorsa 1 hafta müsade ederim sonra çıkartırım takımdan.
  • Yok hocam o zaman ufak bir sikinti vardi atrtik burdayim beklemedeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Can daha yeni kalktım desem ne dersin?

canın sagolsun ahmet sıkıntı yok. zaten finallere çalışıyorum artık sıkmanın zamanı geldi de geçiyor. serdar abiye de ayıboldu zaten az idare edin beni.

belki birazdan 1 saatlik girebilirim. şu kadroya güzel bi photoshop yapayım şimdi

bu arada ufaktan taktik işini halledip türk milli takımı olsak iyi olucak bence elin chelseasiyle oynuyoruz daha bi motive oluruz milli takımımız olunca diye düşünüyorum.

• MAXIPRO SAHADA

ahmet ilk mesaj editlenmeyi bekliyor

Edit: bu arada ilk 11i genelde online olan oynayan isimleri yazdım. yedek gözükenler köpürmesin sadece görüntü olması amacıyla yapıldı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 3 Ocak 2010; 2:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Can daha yeni kalktım desem ne dersin?

canın sagolsun ahmet sıkıntı yok. zaten finallere çalışıyorum artık sıkmanın zamanı geldi de geçiyor. serdar abiye de ayıboldu zaten az idare edin beni.

belki birazdan 1 saatlik girebilirim. şu kadroya güzel bi photoshop yapayım şimdi

bu arada ufaktan taktik işini halledip türk milli takımı olsak iyi olucak bence elin chelseasiyle oynuyoruz daha bi motive oluruz milli takımımız olunca diye düşünüyorum.

Bu milli takım işi bence de fena olmaz hani,çok bi istatistiğimizde yok nasılsa

• valla beyler bugün sabaha kadar procularla takılmak istedim ama olmadı.. Misafirler var ps3 ü acamıyorum bile.. Anca forumda online durumdayım.. Suan halen oynuyomusunuz bılmıyorum , eger oynuyosanız biliymde belki millet yatınca damlarım
  • Evet hala oynuyoruz,uğrarsan biraz daha oynıycaz herhalde
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.