başlıyorum kasmaya bakalım akşama kadar ne yapabilicez
Ya eskiden jabalarla beyaz yaşmaklılarla oynar fark yerdik nerde onlar ya, bi denk gelsek de şöyle bir evire çevire yensek
cabaları felç ettik abi bi kere denk geldiler
beyaz yaşmaklılar derken ?
Ya hani uzun beyaz saçlı forvetleri olanlar. adamların saçları o kadar uzunki beyaz yazma gibi duruyordu hani.
Abi biz o Jaba'lara gülmekten kaybetmiştik ya,resmen pas atamıyordum krize girmiştim O beyaz saçlı uzaylılarla bi daha maç yapsak aslında Serdar'ın favorileri onlar
quote:
Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade
Abi biz o Jaba'lara gülmekten kaybetmiştik ya,resmen pas atamıyordum krize girmiştim O beyaz saçlı uzaylılarla bi daha maç yapsak aslında Serdar'ın favorileri onlar
Onlara diyeceksin ki "Sizi bulacaz olum sizi bulacaaz" sonra denk getireceksin. Herkesin long shot 99 olacak boy kilo ayarlanacak. Sonra ver etcen uzaktan şutları Allah yarattı demeden. 10 dk 10-0, gacırtacan deyyusları
dün akşamda keçi kaçmış birinin içine. karşı takımdakilerden. mele di durdu...
sinirim bozuldu benimde. gol atıyorlar meliyor, gol yiyorlar meliyor. arkadaş!!! ilginçti vallahi. duyan oldumu? bu keçi sesini? bana gecenin köründe gaipten ses mi geldi anlamadım ?
Beyler şuan da müsait olan varsa clüp atalım
quote:
Orijinalden alıntı: vokiceki
sinirim bozuldu benimde. gol atıyorlar meliyor, gol yiyorlar meliyor. arkadaş!!! ilginçti vallahi. duyan oldumu? bu keçi sesini? bana gecenin köründe gaipten ses mi geldi anlamadım ?
Ne gaibi volkanım sende kulaklık yoktu galiba ben farm fc dedim, ship brained dedim neler dedim tık çıkmadı. acaba çiftlikten mi oynadılar naptılar. samana yatmış eleman, lcd ineğin sırtında asılı, tezek kokusu ağır gelince kafa dağıldı gollleri yediler
Can anasayfaya bi resim ayarla artık ya
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
Can anasayfaya bi resim ayarla artık ya
canın işi başından aşkım accomplishment acıyo
quote:
Orijinalden alıntı: naturklich
quote:
Ne gaibi volkanım sende kulaklık yoktu galiba ben farm fc dedim, ship brained dedim neler dedim tık çıkmadı. acaba çiftlikten mi oynadılar naptılar. samana yatmış eleman, lcd ineğin sırtında asılı, tezek kokusu ağır gelince kafa dağıldı gollleri yediler
:) geçen gece de ahmet ara müzik verdi maç yayınına. sertap çalıyordu iyi idi yani... değişik bir piskoza soktu hepimizi.
ama dün biriniz recep ivedik izliyordu duymadım sanmayın :))))))
2 gündür rdm olarak takılıyorum bazı gördüğüm noktaları paylaşiim.
adamı kovalarken olabildiğince arkasında kalmamak lazım. cepheden yardımı ile ve bloklamak gerekiyor.
ve koşu tuşuna basmadan adamın koşacağı bölgeyi önceden kestirip oraya koşmaya başlamadan önce sağ anoloğu o bölgeye itikleyip öyle koşuya başlamak gerekiyor. baya bir etkili oluyor. ( bu durum adamınız koşu halinde olmayacak
yani top kapmak için önce sağ anolg ile it sonra koşma tuşuna bas ve x e bas al . bazen x e bile gerek kalmıyor çünkü adamın önüne geçiyorsun. top önünde lokum gibi kalıyor. bütün durum zamanlama.
atakta pas atarken sağ analog ile atmak istediğin yeri gösterek veya basmak gerekiyor. kanada uzun arapası atacan mesela üçgene uzunca bas sağ anoloğu atmak istediğin bölgeye it. paslarda, ortalarda bu sağ analoğu kullanmak gerekiyor.
sonuç: ataktada da defanstada gitmek istediğin bölgeyi seç ve sağ analog ile itekle öyle başla tüm koşularına.
çift rdm ldm oynuyoruz.rakip takımların çoğu ani ataklarına uzun ve kanada indiriyor. degajlar da radar yardımı ile ldm oynayan arkadaş kimse; kendi kanadına yaklaşsın. ve ofside bozmamaya dikkat ederek, topa kaleci degaj yaptığı anda kanada yaklaşsın ve hucum yapan rakip kanat oyuncusunu olabildiğince cepheden karşılasın. ahmetin dediği gibi kare ile press yaptırdığımızda any olan adamlarımızın yerlerini kaybediyor. defansta any kimse defansı ona bırakın. herkez sadece pozisyon alsın. ile. biz zaten kendi bölgemizde kaldıkça adamlar pas atacak yerleri kalmıyor. ve ben ve diğer ldm tek top yapmak zorunda. 2sn sonra topu vermiş olmamız gerekiyor. defansta fantezi minimum olmalı. ulan sanki kitap yazdım beee :))))
quote:
2 gündür rdm olarak takılıyorum bazı gördüğüm noktaları paylaşiim.
adamı kovalarken olabildiğince arkasında kalmamak lazım. cepheden
/>
yardımı ile ve
/>
bloklamak gerekiyor.
ve koşu tuşuna basmadan adamın koşacağı bölgeyi önceden kestirip oraya koşmaya başlamadan önce sağ anoloğu o bölgeye itikleyip öyle koşuya başlamak gerekiyor. baya bir etkili oluyor. ( bu durum adamınız koşu halinde olmayacak
yani top kapmak için önce sağ anolg ile it sonra koşma tuşuna bas ve x e bas al . bazen x e bile gerek kalmıyor çünkü adamın önüne geçiyorsun. top önünde lokum gibi kalıyor. bütün durum zamanlama.
atakta pas atarken sağ analog ile atmak istediğin yeri gösterek
/>
veya
/>
basmak gerekiyor. kanada uzun arapası atacan mesela
/>
üçgene uzunca bas sağ anoloğu atmak istediğin bölgeye it. paslarda, ortalarda bu sağ analoğu kullanmak gerekiyor.
sonuç: ataktada da defanstada gitmek istediğin bölgeyi seç ve sağ analog ile itekle öyle başla tüm koşularına.
çift rdm ldm oynuyoruz.rakip takımların çoğu ani ataklarına uzun ve kanada indiriyor. degajlar da radar yardımı ile ldm oynayan arkadaş kimse; kendi kanadına yaklaşsın. ve ofside bozmamaya dikkat ederek, topa kaleci degaj yaptığı anda kanada yaklaşsın ve hucum yapan rakip kanat oyuncusunu olabildiğince cepheden karşılasın. ahmetin dediği gibi kare ile press yaptırdığımızda any olan adamlarımızın yerlerini kaybediyor. defansta any kimse defansı ona bırakın. herkez sadece pozisyon alsın.
/>
ile. biz zaten kendi bölgemizde kaldıkça adamlar pas atacak yerleri kalmıyor. ve ben ve diğer ldm tek top yapmak zorunda. 2sn sonra topu vermiş olmamız gerekiyor. defansta fantezi minimum olmalı. ulan sanki kitap yazdım beee :))))
Pronun profu voki, eskişehir maçını yapsana ya la
ahmet birtane daha ldm istiyorum yanıma. ileri top atabilen ,iyi pozisyon alabilen biri olmalı. kritik bölge burası burda her kaptığımız top size atak olarak dönecek.
ben idare ediyorum burda sevdimde sayılır. ama 1 kişi daha lazım. ben sağı kaparken diğeride solu kapayacak ki etkili olalım. bilgisayarın adamı çok fazla etkili olamıyor.
quote:
ahmet birtane daha ldm istiyorum yanıma. ileri top atabilen ,iyi pozisyon alabilen biri olmalı. kritik bölge burası burda her kaptığımız top size atak olarak dönecek.
ben idare ediyorum burda sevdimde sayılır. ama 1 kişi daha lazım. ben sağı kaparken diğeride solu kapayacak ki etkili olalım. bilgisayarın adamı çok fazla etkili olamıyor.
Volkanım?
yaptım yenildim.
derikoma 2-1
ümitkaran 1 golum
quote:
Ben maçların çoğunu CDM-LDM olarak oynadım Volkan,Serdar olmadığında ya da 3-4 kişi olduğumuzda CAM olarak oynuyorum,gerekirse o bölgede de oynarım farketmez
quote:
ldm ben oynuyorum ya volkan abi?
Kesinlikle Volkan abinin dediklerine katılıyorum. 3-5-2 oynadığımız için 2 tane ön libero oluyor.
Arkada 3 tane kazma var, dolayısıyla önünndeki 2'li sağlam olursa rakip geçmekte zorlanıyor, geçerse de arkada pozisyon alındığından rakip istediğini yapamıyor. Volkan burada bana göre kusursuz oynuyor.
Abi ben powerturk'ü açıyorum oyundayken bazen, orda çalıyordu ne çıkarsa şansımıza.
Ben bu gece 12 gibi gelicem arkadaşlar.
ben antep deplasmanına gidiyorum. pazara adanada olucam. pazara görüşmek üzere cümleten eyvallah
ahmet arkamdan konuşursa agzı bi tarafına dönsün
sadekar kanka benim için güzel bi gol atmanı bi de kırmızı kart görmeni istiyorum