Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Beyler yeni rakibimiz incirli bostanspor. Dh'de kurulan diğer kulüp.

Yeni Bir clubuz fakat toparlanıyoruz bu akşam girerseniz bekleriz
  • bakıyorumda birilerinin canını fena halde yakmışız

hakan30bursa denen arkadaş
    1.Ben ne bencil nede yeteneksiz biriyim

2.o klube geldiğimde benim adamımın gücü 79 du hatırladığım kadarı ile buna rağmen iyi işler yapardım yinede YETENEKSİZ VE BENCİL kendi özelliklerin olmasın sakın(zaten kimin YETENEKSİZZ ve bencil olduğu belli).

3.Burda gelip insanları tahrik etmeye hakkın yok çok istiyorsan EFENDİ gibi gelip burada teklif edersin 7-2 çok ağır geldi herhalde ama bahaneniz olmasın kaptanınızda oynasın ok hadi rüzgara karşı işemenin bir manası yok.

NOT:hangi 4-5 ayından bahsediyorsun sen ben bu klube geldiğim zaman 1 ay bile olmamıştı daha şimdi klup kurulalı 2 ay var yok.ağlamak istiyorum halinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 8 Şubat 2010; 14:59:52 >

• Sadekar seni bir dahaki maçta görmek istiyorum merak etme o gün bende olacağım

Senden tek bir şey rica ediyorum ya saçını yada ayakkabılarını belli eden bi renk ata kendine ki gollerden sonra seni bulayım diye

Senin seviyen arabada beş evde onbeş, suç bizim Canerde neden hırs yaparsanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Sadekar seni bir dahaki maçta görmek istiyorum merak etme o gün bende olacağım

Senden tek bir şey rica ediyorum ya saçını yada ayakkabılarını belli eden bi renk ata kendine ki gollerden sonra seni bulayım diye

Senin seviyen arabada beş evde onbeş, suç bizim Canerde neden hırs yaparsanki

Neden kendimi belli edeyim gol atarsam eğer kameraya işaret ederim merak etme sen(ayrıca benim sana herhangi bir lafım yok bana neden kızgınsın ki?)

hata bende ki asıl ben senin adamınla aynı seviyeye indim ama bazı şeyleri söylemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 8 Şubat 2010; 14:46:28 >
  • Ortalığı kızıştıran sizlersiniz.
    Kulübünüzün sayfasına Türkiyenin en iyisi yazmışsınız.Maç yapmak istemişsiniz.Yaptıkta
    Öncelikle
    -Artık 10kişi bile olsak 2takım yapılmıyor tek takım devam.
    -Sizin 4-5ayda yaptığınızı demişsiniz bu takım okadardır varmıki.Ayrıca başlarda takımda çok kişi vardı 2takım yapılıyordu taktik bir şey yoktu bazı günler hiç maç kazanılamıyordu.Eskiye değil yeniye bakın o takım şimdi nerede daha başarılı daha iyi oynıyor.
    O akşam online olan herkes maça girdi girmeyede hakkı var.
    Maçı 7-2 kazandık.Büyük bir farkla.Türkiyenin en iyisiyiz iddiasında bulunan takımı farkla yendik.Fakat buraya kazandık ezdik gibi şeyler yazdıkmı hayır çünkü gerek yok ortamın gerilmesine gerek yok.Sonra günaydın Türkiyenin en iyi takımının oyuncuları yazıyoruz.Takımınızdan bir oyuncu(o kendini bilir).Yok az kişiydik falan fazla sevinmeyin çok sürmez yazıyor.Bir kuyruk acısı var demekki.Ortamı geriyor sonra mesajını siliyor.Konu buralara geliyor.
    Çok gereksiz uzadı.Kendi takım oyuncun ortamı gerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 8 Şubat 2010; 15:19:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Ortalığı kızıştıran sizlersiniz.
    Kulübünüzün sayfasına Türkiyenin en iyisi yazmışsınız.Maç yapmak istemişsiniz.Yaptıkta
    Öncelikle
    -Artık 10kişi bile olsak 2takım yapılmıyor tek takım devam.
    -Sizin 4-5ayda yaptığınızı demişsiniz bu takım okadardır varmıki.Ayrıca başlarda takımda çok kişi vardı 2takım yapılıyordu taktik bir şey yoktu bazı günler hiç maç kazanılamıyordu.Eskiye değil yeniye bakın o takım şimdi nerede daha başarılı daha iyi oynıyor.
    O akşam online olan herkes maça girdi girmeyede hakkı var.
    Maçı 7-2 kazandık.Büyük bir farkla.Türkiyenin en iyisiyiz iddiasında bulunan takımı farkla yendik.Fakat buraya kazandık ezdik gibi şeyler yazdıkmı hayır çünkü gerek yok ortamın gerilmesine gerek yok.Sonra günaydın Türkiyenin en iyi takımının oyuncuları yazıyoruz.Takımınızdan bir oyuncu(o kendini bilir).Yok az kişiydik falan fazla sevinmeyin çok sürmez yazıyor.Bir kuyruk acısı var demekki.Ortamı geriyor sonra mesajını siliyor.Konu buralara geliyor.
    Çok gereksiz uzadı.Tartışma çıktıysa biz değil takım oyuncun çıkardı.
    Bir daha maç yaparsanız Cuma günü yapın bende oynamak istiyorum

Görkem işte ben bunun anlamıyorum hakan30bursa nickli şahız buraya msaj yazıyor sonra siliyor madem yazıyorsun neden siliyorsun bende yazdığını gördüm geldim kendi konumuzda yadığını söyledim onların konusuna falan karışığımız falanda yok yani ne bu sinir kardeşim zaten gerekli cevabıda verdim yukarıda o kişiye hakkımda ve hakkımızda yazdıkları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 8 Şubat 2010; 15:19:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

bakıyorumda birilerinin canını fena halde yakmışız

2.o klube geldiğimde benim adamımın gücü 79 du hatırladığım kadarı ile buna rağmen iyi işler yapardım yinede YETENEKSİZ VE BENCİL kendi özelliklerin olmasın sakın(zaten kimin YETENEKSİZZ ve bencil olduğu belli).

3.Burda gelip insanları tahrik etmeye hakkın yok çok istiyorsan EFENDİ gibi gelip burada teklif edersin 7-2 çok ağır geldi herhalde ama bahaneniz olmasın kaptanınızda oynasın ok hadi rüzgara karşı işemenin bir manası yok.

NOT:hangi 4-5 ayından bahsediyorsun sen ben bu klube geldiğim zaman 1 ay bile olmamıştı daha şimdi klup kurulalı 2 ay var yok.ağlamak istiyorum halinize.

1.Ben nasıl oyuncu oldugunu iyi biliyorum
    2.İyi işte sikeyle adamı %100 yapmıssın artık berki biraz iyi oynarsın.
    3.ben kimsenin sayfasına gelip yazı yazmadım.kendi klubumde kendi arkadaslarımla yazıstım.bu yenilgi üstüne acaba ne yazmıslar deyip sayfamızı ziyaret eden sizsiniz.ben sadece 13 mac üst üste yazdım.kisisel bir sey yazmadım.sonradan buraya yazdıgım yorumunda tahrik edici ve yanlıs oldugunu düsünüp 2 dakika sonra sildim,sen bana uyuz diyemezsin haddini bil!!!
    4 Bu sürenin sizden cok daha kısa oldugunu sende biliyorsun.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 8 Şubat 2010; 15:43:29 >

• Buraya yazdığın bir mesaj(Bir maçla Türkiyenin en iyisi olunmaz,eksiktik sevinciniz çok uzun sürmiycek)
    Kendiniz bizle bir maç bile yapmadan Türkiyenin en iyisi olduğunuzu söylediniz maçı yaptık bunu biz söylediğimizde böyle bir cevap aldık.Sonra mesajını sildin.Ortamı kendiniz gerdiniz bizde suç aramayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan30bursa

quote:

1.Ben ne oldugunu iyi biliyorum
    3.ben kimsenin sayfasına gelip yazı yazmadım.kendi klubumde kendi arkadaslarımla yazıstım.bu yenilgi üstüne acaba ne yazmıslar deyip sayfamızı ziyaret eden sizsiniz.ben sadece 13 mac üst üste yazdım.kisisel bir sey yazmadım.sen bana uyuz diyemezsin haddini bil!!!

senin biraz uykun var sanırım kim uyuz demiş kendindemisin ben adamı fake olarak %100 yapmadım ben emeğimle geldim bu gücüme ayrıca adamımın gücü 86 onuda söyleyeyim bu sizin uydurduğunuz bir hurafe olmasın arkadaşlarımız da emeğiyle geldi bu güce BİZİM KONUMUZA YAZI YAZMADIĞINA DAİR ŞEREFİN ÜZERİNE YEMİN EDERMİSİN?birde karşındakini yalancı çıkartıyorsun sen bizim konumuza msj attığından dolayı ahmet(uznucelebi)sizin konunuza cevap vermek zorunda kaldı bu kadar boş lafın luzumu yok akşam onlina olursanız eğer maç yaparız (nasıl oyuncu olduğumu iyi biliyorsun demek daha bilmediğin çok şey var senin oyunculuğunu da gördük gecen yapılan maçta benim ps3 joystiğim bozuk oynadım onuda belirtmek isterim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 8 Şubat 2010; 15:59:48 >

• quote:

Selamlar

Mesajlardan anladığım kadarıyla karşılıklı maç yapılmış(o maçta ben yoktum), ve herkes havaya girmiş. Aşağılanmış, hilebaz gösterilmiş. ve en önemlisi takımıma laf edilmiş

Kısmetse internetim bugün bağlanıyor, Psn'e ve Türk Raider'e dönüyorum, Şimdi Ahmet Sana bizim konuya yazdığın cevap üzerinden bir kaç lafım olacak

quote:

13 maç 23 maç, biliyor musun ayrılıkçı olanlar hiç bir zaman kazanamaz. Örneğin İspanya'da Bask bölgesi, Türkiye'de malumunuz, her zaman ayrılanlar kaybeder.

Biz hiç bir zaman kaybetmedik aksine 200 maçta 3000 puana ulaştık.

quote:

Bizden ayrılmanız bizim söylemlerimizi kullanmanız, yaratıcı olamadığınızı gösteriyor. Türkiye'nin en iyi kulübü, bu lafı nereden aldınız acaba?

"Türkiyenin En iyisi" pek yaratıcılık gerektiren bir şey olmasa gerek, zira haksızda sayılmayız

quote:

Bizim sizinle yarışmak gibi bir derdimiz yok, zaten olmaz da. Ha şunu da söyliyeyim, dün geceki oyununuzu görünce o 3000 puan nasıl oldu düşündürücü geldi bize biraz. 20. dk'da maç 5-0'dı, ondan sonra işi biraz geyiğe sarmasak devre 10 biterdi ama gerek yok. Maç da 7-2 bitti.

3000 Puanı Ea havada vermiyor, gi kulübün sayfasına gün gün yapılan maçlara bakarak nasıl almışız bak bakalım, 500 maçta yapmak gerekmiyor bunun içi, biz oynadığımız maç sayısını Puanımıza böldüğümüzde ortalama 15 puan alırken siz maç başına 5.5 puan alıyorsunuz fark burada sanırım
    quote:

Böyle bir maç yapmayın dedim sana demişsin ya Caner'e kader diyelim bu maça, o kadar denedik olmadı, şansa denk geldi.

Bugünden itibaren benimde kulüpte olduğum bir maçta gene karşılaşırız inşallah İşte o zaman burda ahkam kesen takımın bir zamanlar istenmeyen adamlarına gösterecek bir kaç şeyim olacak.

Bu arada tüm kulüp adamlarını virtual pro hackle %100 yapmışsınız tebrikler, Ha diyeceksin seninkide oyle ben zaten %90'nı tamamlamıştım silinmeseydi buna ihtiyacım yoktu, bizde diğer arkadaşlar hala kendi geliştirmeye çalıştırıyor bir farkımızda bu

Burda saygı duyduğum abilerim ve bir kaç arkadaşa yazımdan dolayı bir hata yaptıysa affola.

İyi haftalar
    Gökhan

Gökhan kardeşim,

O yapılan maçta yoktum ne oldu ne bitti bilmem,ancak; Biz bu işi öğrenme aşamasındayken sizde aynı kadrodaydınız,bütün başarı ve başarısızlıkta ortak pay sahibiydik değilmi? Çoğu başarısız skorlar zaten ayrılmalardan evvel alındı alışma-uyum devresinde. Ondan beri genelde artı pozisyondayız. Şimdi biz desek onlar gitti takım düzeldi,bu haksızlık olmazmı Gökhan kardeşim? Ortalama puanlamada sizin kadroda olduğunuz maçları size gönderelim o vakit biraz daha mantıklı bir puanlama olur herhalde ama gerek varmı buna?kanımca yok böyle gereksiz ve anlamsız şeylerle uğraşmaya.

Seni severim,takımdan ayrıldığında üzülmüştüm ama kararına saygı duydum,dost,kardeş arkadaş olarak kalmak varken bu gereksiz tartışma sataşmalar neden onu çözemedim. Senden bir abin(yaşını hatırlayamıyorum 30+ üstüyse arkadaşım olarak al) olarak rica ediyorum bu işi,takım arkadaşlarınla konuşun uzatmayın artık.

Bizim takımdan bu tartışmaya dahil olan arkadaşlar,lütfen sizde kapatın bu konuyu birbirinize ortamı gerecek sataşmalarda bulunmayın,alt tarafı bir oyun değermi hiç bu saçmalıklarla birbirinizi kırdığınıza?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 8 Şubat 2010; 16:06:49 >

• Abi tartışmayı biz başlatmadık zaten dost biliyor düşman biliyor ALLAHDA biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 8 Şubat 2010; 16:44:26 >
  • Biliyorum Sadekar o mesajı gördüm bende ama sadece uzamasın konu diyorum,sıkmayın canınızı bu tür şeylerle
  • quote:

quote:

quote:

3.ben kimsenin sayfasına gelip yazı yazmadım.kendi klubumde kendi arkadaslarımla yazıstım.bu yenilgi üstüne acaba ne yazmıslar deyip sayfamızı ziyaret eden sizsiniz.ben sadece 13 mac üst üste yazdım.kisisel bir sey yazmadım.sen bana uyuz diyemezsin haddini bil!!!

senin biraz uykun var sanırım kim uyuz demiş kendindemisin ben adamı fake olarak %100 yapmadım ben emeğimle geldim bu gücüme ayrıca adamımın gücü 86 onuda söyleyeyim bu sizin uydurduğunuz bir hurafe olmasın arkadaşlarımız da emeğiyle geldi bu güce BİZİM KONUMUZA YAZI YAZMADIĞINA DAİR ŞEREFİN ÜZERİNE YEMİN EDERMİSİN?birde karşındakini yalancı çıkartıyorsun sen bizim konumuza msj attığından dolayı ahmet(uznucelebi)sizin konunuza cevap vermek zorunda kaldı bu kadar boş lafın luzumu yok akşam onlina olursanız eğer maç yaparız (nasıl oyuncu olduğumu iyi biliyorsun demek daha bilmediğin çok şey var senin oyunculuğunu da gördük gecen yapılan maçta benim ps3 joystiğim bozuk oynadım onuda belirtmek isterim)

3.ben kimsenin sayfasına gelip yazı yazmadım.kendi klubumde kendi arkadaslarımla yazıstım.bu yenilgi üstüne acaba ne yazmıslar deyip sayfamızı ziyaret eden sizsiniz.ben sadece 13 mac üst üste yazdım.kisisel bir sey yazmadım.sonradan [simage]buraya yazdıgım yorumunda tahrik edici ve yanlıs oldugunu düsünüp 2 dakika sonra sildim,

Burayı okudunmu? ben sizin forumunuza yazdıgım yazıyı 2 dk sonra sildim.simdi iyi anladınmı??bir dahada burda seref namus konusuna girme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 8 Şubat 2010; 17:17:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3.ben kimsenin sayfasına gelip yazı yazmadım.kendi klubumde kendi arkadaslarımla yazıstım.bu yenilgi üstüne acaba ne yazmıslar deyip sayfamızı ziyaret eden sizsiniz.ben sadece 13 mac üst üste yazdım.kisisel bir sey yazmadım.sonradan [simage]buraya yazdıgım yorumunda tahrik edici ve yanlıs oldugunu düsünüp 2 dakika sonra sildim,

Burayı okudunmu? ben sizin forumunuza yazdıgım yazıyı 2 dk sonra sildim.simdi iyi anladınmı??bir dahada burda seref namus konusuna girme derim.

Ben tek birşey söylemek istiyorum.Biz belki 3 ayda buralara geldik sizde 1.5 ayda.Ancak şunu unutma hepimiz bu takımda 0'dan başladık ve sürekli yeniliyorduk başlangıçta.Adamlarımız gelişti bir takım olaylar oldu ayrıldık.Ayrıldıktan sonra siz o klubu kurunca adamlarıda 0'dan başlatmadınız sanırım?Böyle düşünürsek daha kısa sürede buraya gelmeniz çok normal arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Selamlar

Mesajlardan anladığım kadarıyla karşılıklı maç yapılmış(o maçta ben yoktum), ve herkes havaya girmiş. Aşağılanmış, hilebaz gösterilmiş. ve en önemlisi takımıma laf edilmiş

Kısmetse internetim bugün bağlanıyor, Psn'e ve Türk Raider'e dönüyorum, Şimdi Ahmet Sana bizim konuya yazdığın cevap üzerinden bir kaç lafım olacak

quote:

13 maç 23 maç, biliyor musun ayrılıkçı olanlar hiç bir zaman kazanamaz. Örneğin İspanya'da Bask bölgesi, Türkiye'de malumunuz, her zaman ayrılanlar kaybeder.

Biz hiç bir zaman kaybetmedik aksine 200 maçta 3000 puana ulaştık.

quote:

Bizden ayrılmanız bizim söylemlerimizi kullanmanız, yaratıcı olamadığınızı gösteriyor. Türkiye'nin en iyi kulübü, bu lafı nereden aldınız acaba?

"Türkiyenin En iyisi" pek yaratıcılık gerektiren bir şey olmasa gerek, zira haksızda sayılmayız

quote:

Bizim sizinle yarışmak gibi bir derdimiz yok, zaten olmaz da. Ha şunu da söyliyeyim, dün geceki oyununuzu görünce o 3000 puan nasıl oldu düşündürücü geldi bize biraz. 20. dk'da maç 5-0'dı, ondan sonra işi biraz geyiğe sarmasak devre 10 biterdi ama gerek yok. Maç da 7-2 bitti.

3000 Puanı Ea havada vermiyor, gi kulübün sayfasına gün gün yapılan maçlara bakarak nasıl almışız bak bakalım, 500 maçta yapmak gerekmiyor bunun içi, biz oynadığımız maç sayısını Puanımıza böldüğümüzde ortalama 15 puan alırken siz maç başına 5.5 puan alıyorsunuz fark burada sanırım
    quote:

Böyle bir maç yapmayın dedim sana demişsin ya Caner'e kader diyelim bu maça, o kadar denedik olmadı, şansa denk geldi.

Bugünden itibaren benimde kulüpte olduğum bir maçta gene karşılaşırız inşallah İşte o zaman burda ahkam kesen takımın bir zamanlar istenmeyen adamlarına gösterecek bir kaç şeyim olacak.

Bu arada tüm kulüp adamlarını virtual pro hackle %100 yapmışsınız tebrikler, Ha diyeceksin seninkide oyle ben zaten %90'nı tamamlamıştım silinmeseydi buna ihtiyacım yoktu, bizde diğer arkadaşlar hala kendi geliştirmeye çalıştırıyor bir farkımızda bu

Burda saygı duyduğum abilerim ve bir kaç arkadaşa yazımdan dolayı bir hata yaptıysa affola.

İyi haftalar
    Gökhan

Gökhan kardeşim,

O yapılan maçta yoktum ne oldu ne bitti bilmem,ancak; Biz bu işi öğrenme aşamasındayken sizde aynı kadrodaydınız,bütün başarı ve başarısızlıkta ortak pay sahibiydik değilmi? Çoğu başarısız skorlar zaten ayrılmalardan evvel alındı alışma-uyum devresinde. Ondan beri genelde artı pozisyondayız. Şimdi biz desek onlar gitti takım düzeldi,bu haksızlık olmazmı Gökhan kardeşim? Ortalama puanlamada sizin kadroda olduğunuz maçları size gönderelim o vakit biraz daha mantıklı bir puanlama olur herhalde ama gerek varmı buna?kanımca yok böyle gereksiz ve anlamsız şeylerle uğraşmaya.

Seni severim,takımdan ayrıldığında üzülmüştüm ama kararına saygı duydum,dost,kardeş arkadaş olarak kalmak varken bu gereksiz tartışma sataşmalar neden onu çözemedim. Senden bir abin(yaşını hatırlayamıyorum 30+ üstüyse arkadaşım olarak al) olarak rica ediyorum bu işi,takım arkadaşlarınla konuşun uzatmayın artık.

Bizim takımdan bu tartışmaya dahil olan arkadaşlar,lütfen sizde kapatın bu konuyu birbirinize ortamı gerecek sataşmalarda bulunmayın,alt tarafı bir oyun değermi hiç bu saçmalıklarla birbirinizi kırdığınıza?

Daha yeni pc başına geçebildim, Gökhan'ın mesajına cevabım aynen İlker abinin cevabı gibi olacaktı.

13 maç 15 maç diyorsunuz da ben daha doğrusunu söyleyeyim Caner yoktu o zaman, bu takım 0-3-50 mağlubiyeti gördü. 50 maç galip gelemeyen takım demeniz daha doğru olurdu. V. pro'ya başladığımızda 70'lik adamlarla maç yapıyorduk zamanla gelişti ki bu maçlarda Gökhan'da vardı, dolayısıyla bu durumda Gökhan'da yer alıyor.

Gökhan'ın takımı bizimle maç yapmak istedi, biz kimseye gelin maç yapalım demedik! Uğraştık invite attınız, biz attık ama olmadı ondan sonra search dediğimizde şansa denk geldik ve oynadık. 2. dk'da 1-0, 4. dk'da 2-0'dı, hatta ilk 5 dk muhabbetinden dolayı çıkmayın beyler maçtan dedim.

Buradaki tüm takım arkadaşlarımdan şu cümlem için özür diliyorum, Gökhan olsa zaten böyle laflar olmazdı demiştim ama yanılmışım, tüm maxipro oyuncularından bu lafı ettiğim için özür dilerim, kulüp aidiyetinden dolayı Gökhan'da diğerlerinden farklı şeyler söylemiyormuş...

Tüm oyuncuları %100 yapmışsınız derken? %100 konusunda bir tek kişi hariç herkesin adamı %80'i tamamlamıştı, hatta Fatih %98, ben %93, Sadekar %88, Can %80, Serdar abi %70, İlker abi %80, Ercan abi %94 ilk hatırladıklarım bunlar. Bir tek Arda'nın adamı hiç gelişmemişti %100 olması ona fayda sağladı başka kimsede fazla bir etkisi olmadı da. Keza Fatih, Ben Sadekar, İlker abi, Ercan abi hala aynı save'den devam ediyoruz, herhangi bir değişiklik yapmadık.

• Bir de unutmadan, psn'de mesajlar mevcut, Caner bizimle maç yapmak istediklerini söyledi 1 gece önce, o gece saat 12 için anlaştık ama uymadı, biz geldik siz çıkmıştınız, yarın yaparız dendi o gün de olmadı ve şansa denk geldi. Biz gelin maç yapalım demedik!

Kimseye de gelin yapalım diye bir çağrımız olmadı, olmayacak da. Caner en kısa zamanda rövanş isteriz dedi maçtan sonra, ne zaman isterseniz yazdım. Bu sözümün de arkasındayım, abiler gidip kardeşlerine gelin maç yapalım demez, kardeşler gelir söyler abiler kabul ederse yapılır aynı önceki gece olduğu gibi.

• Rövanş atalım saat 10 da uygunmudur?
  • quote:

Can kardeşim ben mümkün olduğunca saygıyı ve edebi elden bırakmamaya çalışan bir insanım, ne sana nede bir başkasına kişisel olarak bişey yazmadım ama Sadekar denen arkadaş benim gerilmeme neden oldu. sabah sabah incitecek bir şey yazdıysam tekrar affola.

Ben bu kulüp olayına muhabbet ortam için girdim, şu forumda onca insan tanıdım muhabbet kurdum arkadaş oldum ocak 15'den beri Psn'e giremiyorum daha 1 saat önce forumdan bir arkadaş cepten aradı hocam görüşemiyoruz nerelerdesin diye mutlu oldum kendi adıma, o yüzden böyle boş şeyler için ne seni nede diğer değer verdiğim insanları burda kendimden soğutmak istemem

Son olarak yendiğiniz o gün ben olmasamda "ezmek" kelimesine sana yakışmamış Cancım

Bu akşam kulüptede konuşacağım şayet ben olsaydım bu maça engel olurdum, hatta Arda bana mesaj attı abi maç yapacakmışız diye onada dedim haberim yok diye olan olmuş yenmişsiniz tebrik ederim.

ezmek kelimesi derken gökhan ben ne demişim?

sizi yenmek ezmek için yapmadık demişim.

bunda ne var ? yendik ezdik gibi bişey demedim diyorum kendi kendime msjlarımı okudum bu lafının üzerine. ben söyledigim sözlerin arkasındayım yanlış anlamışsın büyük ihtimalle. sözlerimde bir art niyet yok.

küçüklüğümden beri bana abilerimin bir sözü vardı. herkes kendine yakışanı yapsın. derlerdi. çok hoşuma giden bir sözdür. herzaman yakışanı yapmaya çalıştım. yanlış yapmadım degil. ama kabul etmesini de bildim. %100 yapmak bir hataydı benim için. önceki save dosyamı yedeklememişim. sıfırdan başlıyorum bugunden itibaren. yavas yavas açarız accomplishmentları. uzun mu sürer, sürsün. zahmetli mi olur, olsun. boşuna mı kürek çekmiş olurum, belki... ama o lafın altında bir daha kalmam.

sen ortaya atarsın lafı genele hitap edersin. ben sana söylüyorum sözümün yeri bilinsin. bana yakışan budur.

küslük dargınlık yok. arkadaşlığımız benim açımdan değişmicek bu lafımdan sonra. onu da yanlış anlama. başarılar dilerim.

• quote:

Bir de unutmadan, psn'de mesajlar mevcut, Caner bizimle maç yapmak istediklerini söyledi 1 gece önce, o gece saat 12 için anlaştık ama uymadı, biz geldik siz çıkmıştınız, yarın yaparız dendi o gün de olmadı ve şansa denk geldi. Biz gelin maç yapalım demedik!

Kimseye de gelin yapalım diye bir çağrımız olmadı, olmayacak da. Caner en kısa zamanda rövanş isteriz dedi maçtan sonra, ne zaman isterseniz yazdım. Bu sözümün de arkasındayım, abiler gidip kardeşlerine gelin maç yapalım demez, kardeşler gelir söyler abiler kabul ederse yapılır aynı önceki gece olduğu gibi.

Sen kimsin bana kardesim diyosun?? Terbiyeni takın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 9 Şubat 2010; 9:38:06 >

• quote:

quote:

Bir de unutmadan, psn'de mesajlar mevcut, Caner bizimle maç yapmak istediklerini söyledi 1 gece önce, o gece saat 12 için anlaştık ama uymadı, biz geldik siz çıkmıştınız, yarın yaparız dendi o gün de olmadı ve şansa denk geldi. Biz gelin maç yapalım demedik!

Sen kimsin bana kardesim diyosun?? Terbiyeni takın!

Benim muhatabım sen değilsin, kendi konuna git hadi.!

Ordan çok buraya mesaj yazmışsın, yeter bu kadar! Görmek istemiyoruz mesajlarını bu konuda. Milleti sadece kışkırtıyorsun!

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.