Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni rakibimiz incirli bostanspor. Dh'de kurulan diğer kulüp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

hakan 30 bursa gündüz bira ara msj yazmıştı gknmlerin takımından adam sonra silmiş heralde sevinciniz kısa sürecek falan diyordu ps3 den yazim cevap dedimde yazamadım uyuz şeyde maç yapabilmek için dün akşam için adam yokmuş heralde birkaç adamı takıma alıp maç yapmışlar yani as oyunculkarı değilmiş

kanka koptum gece gece ya :D

ahmet kadro güncellemesini ayarlıcam boş bi vaktimde.

hakan bursaya da burdan kocaman bır gerçekten çok güldüm dur bi daha güleyim

gökhan nasıl bu muhabbetlere ses çıkarmıyor onu anlamıyorum. gökhandan beklemezdim böyle şeylere mahal vermesini

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

hakan 30 bursa gündüz bira ara msj yazmıştı gknmlerin takımından adam sonra silmiş heralde sevinciniz kısa sürecek falan diyordu ps3 den yazim cevap dedimde yazamadım uyuz şeyde maç yapabilmek için dün akşam için adam yokmuş heralde birkaç adamı takıma alıp maç yapmışlar yani as oyunculkarı değilmiş

kanka koptum gece gece ya :D

ahmet kadro güncellemesini ayarlıcam boş bi vaktimde.

hakan bursaya da burdan kocaman bır gerçekten çok güldüm dur bi daha güleyim

gökhan nasıl bu muhabbetlere ses çıkarmıyor onu anlamıyorum. gökhandan beklemezdim böyle şeylere mahal vermesini

Zaten Gökhan'a hiç bir lafımız yok ve olamaz da, tanıdığım en saygılı insanlardan birisidir. Gökhan taşındığı için evinde interneti yok, kulübü kurdu ve 1-2 arkadaşa bıraktı kendisi net bağlanınca dönecek diye biliyorum. Gökhan olsa zaten bunlara izin vermezdi.

Yenersin, yenilirsin ama öncelikli olan saygıdır.

• Gol makinası çalışmaya başladı :)) her çektiğim şut içerde
  • Dün çok güzeldi eğlenceliydi.Bu hafta cuma akşamı aranızda olucam.Kulubün resmi şarkısını arada çalıp moral bulmayı unutmayın.
  • Ya o şarkılar ne bombaydı,kim çalıodu onu kaçırdım ama Birde dün maç yaparken,sanırım Türk takımı ile mikrofonlardan biri patladı galiba,zor tuttum kendimi çıkmamak için ne kulak kaldı ne kafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Ya o şarkılar ne bombaydı,kim çalıodu onu kaçırdım ama Birde dün maç yaparken,sanırım Türk takımı ile mikrofonlardan biri patladı galiba,zor tuttum kendimi çıkmamak için ne kulak kaldı ne kafa.

Ankaralı Namıkdan Hovarda ve Arabada 5 evde 15 şarkısı bendendi
    Kulaklıktan ses bende geliyormuş benimde haberim yoktu.Kulaklığıma ses gelmiyordu bende konuşmuyordum.Sonra görkem sus diye mesaj geldi.Dedim acaba benim kulaklıkta sorunmu var aksesuar ayarlarından kulaklığa geldim harbi garip bi ses çıkıyordu makineyi resetledim düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 7 Şubat 2010; 16:20:13 >

• Arada 2 tane transfer teklifi aldım beyler,biri yabancı takımdan,ücret konusunda anlaşırsak kulübüm anlayış gösterir bonservis için dedim
  • baba alkar bi yere gidemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

baba alkar bi yere gidemez

Evet sonra o güzelim Alkar vuruşunu kim yapıcak?
    Ayrıca dün bi maçta herkes hazır basmış Sadekar basmamış adamlar Sadekara küfür etti Sadekar sinirlendi dakka 2mi 3mü ne füzeyi patlattı adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 7 Şubat 2010; 19:19:53 >
  • Arkadaslar bende takıma katılmak ıstıyorum.yer var mı acaba?
  • quote:

Arada 2 tane transfer teklifi aldım beyler,biri yabancı takımdan,ücret konusunda anlaşırsak kulübüm anlayış gösterir bonservis için dedim

Çiçek ve çikolata sağlam yerden olursa düşünebiliriz. Ha bir de unutmadan öyle transfer yok, berdel yaparız. Onlardan da almak gerek futbolcu. Alkar'a karşılık tüm takım, iletebilirsin.

Ayrıca sözleşmen varken başka kulüple görüşmen de fifaya göre suç.

Osmare maalesef takıma katılım yok artık. Sabit bir kadromuz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Arada 2 tane transfer teklifi aldım beyler,biri yabancı takımdan,ücret konusunda anlaşırsak kulübüm anlayış gösterir bonservis için dedim

Çiçek ve çikolata sağlam yerden olursa düşünebiliriz. Ha bir de unutmadan öyle transfer yok, berdel yaparız. Onlardan da almak gerek futbolcu. Alkar'a karşılık tüm takım, iletebilirsin.

Ayrıca sözleşmen varken başka kulüple görüşmen de fifaya göre suç.

Osmare maalesef takıma katılım yok artık. Sabit bir kadromuz var.

Valla adamlar kapıma kadar geldiler bişey diyemedim kapıdan kovamadık bakarız dedik Şaka bi tarafa nereye gidecem sizi bırakıp,dünyanın en iyi takımı olsa ne farkeder,siz bir yana diğerleri bir yana

Ama hakiki para verseler hiç düşünmeden kaçardım

• Arkadaşlar biri bana gol sonrası sevinçleri hangi tuşlarla yaptığımızı söyleyebilir mi ?
    Onların ayarları var mı ? ben bir kaç tanesini biliyorum fakat rakiplerim çok güzel hareketler yapıyorlar bazen özeniyorum
  • Normalde usulüm değildir gelip buradan cevap vermek ama alenen bize yazdığın için cevap hakkı doğuyor.(evet usulün olmadıgı dogru ,Hayret cevap vermene sasırdım,normalde bu klupte oynarken hosgeldin bile demedin.)

Biz kimse var diye 6-7 kişi toplamayız(onu bilemem biz ordayken direk 2 takım bölünüyodu.heralde bazı maclar farklı oynanıyormus)

her gece takip ediyorsun sanırım 13 maç üst üste falan dediğin için(benim kimseyi takip etmeme gerek yok,sizinle daha uzun süre beraber oynamıs genc hevesli caner arkadasımın söylemleridir.13 mac olduğu icn bu puana nası geldiğinizi düsündüğümde aklımda kalmıs)
    , saat 10'da 4-5 kişi olur ortalama 11-12'ye doğru 10 kişiyi buluruz, kadro zaten 12 kişi. Dün gece sizinle maç yaptığımızda serdar abi psn'de olmasına rağmen başka bir maçtaydı, 9 kişi oynayabilirdik Sonrasında ilker abi geldi onu da eklersen 10 kişi. .(9-10 kişi oldugunuz dogrudur ancak biz ordayken direk 2 ye bölüyordun.bu macı önemsedin sanırım)

13 maç 23 maç, biliyor musun ayrılıkçı olanlar hiç bir zaman kazanamaz. Örneğin İspanya'da Bask bölgesi, Türkiye'de malumunuz, her zaman ayrılanlar kaybeder. (sen bize ayrılıkcı diyemessin,önce insanlarla konusmasını öğrenmelisin.basarıya gelince:senin 4-5 ayda yaptığını biz 1 ayda yaptık.)

Bizden ayrılmanız bizim söylemlerimizi kullanmanız, yaratıcı olamadığınızı gösteriyor. Türkiye'nin en iyi kulübü, bu lafı nereden aldınız acaba?(kimsenin söylemleri ile işimiz olmaz.biz hak ettiğimizi kanıtlarız.)

Bizim sizinle yarışmak gibi bir derdimiz yok, zaten olmaz da. Ha şunu da söyliyeyim, dün geceki oyununuzu görünce o 3000 puan nasıl oldu düşündürücü geldi
    bize biraz. 20. dk'da maç 5-0'dı, ondan sonra işi biraz geyiğe sarmasak devre 10 biterdi ama gerek yok. Maç da 7-2 bitti. (3100 puan seni cok dusundurmesin biz bunu 4-5 ayda 300 mac kaybedip 100 mac kazanarak yapmadık.1 bir mac tesaduf olabilir,ancak 200 mac olamaz.o na göre değerlendirmelisin.

Böyle bir maç yapmayın dedim sana demişsin ya Caner'e kader diyelim bu maça, o kadar denedik olmadı, şansa denk geldi. (evet bunuda söyledim.cünkü bu mac icin organize olmuslara karsı eksik oynama dedim.bu mantıklı bir söylemdi.kader değil.ha gün gelir 1 mac daha yaparız.o zaman düsüncelerin berki değişir)

Eğer bize laf atmazsan buradan cevap yazılmaz, ama sen gelip de bize bir şeyler söylersen her zaman cevabımız vardır.(simdi 1 macın tadını cıkar,sonra görüsücez.)

• Sadekar denen arkadas

hatırlarsın senide bu ilk kurduğum klüpte yeteneksiz ve bencil oldugun icin takımdan atmıstım bakıyorum burda kalkıp racon kesmeye baslamassın.söylemlerine dikkat et!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 8 Şubat 2010; 9:17:19 >
  • Selamlar

Mesajlardan anladığım kadarıyla karşılıklı maç yapılmış(o maçta ben yoktum), ve herkes havaya girmiş. Aşağılanmış, hilebaz gösterilmiş. ve en önemlisi takımıma laf edilmiş

Kısmetse internetim bugün bağlanıyor, Psn'e ve Türk Raider'e dönüyorum, Şimdi Ahmet Sana bizim konuya yazdığın cevap üzerinden bir kaç lafım olacak

quote:

13 maç 23 maç, biliyor musun ayrılıkçı olanlar hiç bir zaman kazanamaz. Örneğin İspanya'da Bask bölgesi, Türkiye'de malumunuz, her zaman ayrılanlar kaybeder.

Biz hiç bir zaman kaybetmedik aksine 200 maçta 3000 puana ulaştık.

quote:

Bizden ayrılmanız bizim söylemlerimizi kullanmanız, yaratıcı olamadığınızı gösteriyor. Türkiye'nin en iyi kulübü, bu lafı nereden aldınız acaba?

"Türkiyenin En iyisi" pek yaratıcılık gerektiren bir şey olmasa gerek, zira haksızda sayılmayız

quote:

Bizim sizinle yarışmak gibi bir derdimiz yok, zaten olmaz da. Ha şunu da söyliyeyim, dün geceki oyununuzu görünce o 3000 puan nasıl oldu düşündürücü geldi bize biraz. 20. dk'da maç 5-0'dı, ondan sonra işi biraz geyiğe sarmasak devre 10 biterdi ama gerek yok. Maç da 7-2 bitti.

3000 Puanı Ea havada vermiyor, gi kulübün sayfasına gün gün yapılan maçlara bakarak nasıl almışız bak bakalım, 500 maçta yapmak gerekmiyor bunun içi, biz oynadığımız maç sayısını Puanımıza böldüğümüzde ortalama 15 puan alırken siz maç başına 5.5 puan alıyorsunuz fark burada sanırım
    quote:

Böyle bir maç yapmayın dedim sana demişsin ya Caner'e kader diyelim bu maça, o kadar denedik olmadı, şansa denk geldi.

Bugünden itibaren benimde kulüpte olduğum bir maçta gene karşılaşırız inşallah İşte o zaman burda ahkam kesen takımın bir zamanlar istenmeyen adamlarına gösterecek bir kaç şeyim olacak.

Bu arada tüm kulüp adamlarını virtual pro hackle %100 yapmışsınız tebrikler, Ha diyeceksin seninkide oyle ben zaten %90'nı tamamlamıştım silinmeseydi buna ihtiyacım yoktu, bizde diğer arkadaşlar hala kendi geliştirmeye çalıştırıyor bir farkımızda bu

Burda saygı duyduğum abilerim ve bir kaç arkadaşa yazımdan dolayı bir hata yaptıysa affola.

İyi haftalar
    Gökhan

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Selamlar

Mesajlardan anladığım kadarıyla karşılıklı maç yapılmış(o maçta ben yoktum), ve herkes havaya girmiş. Aşağılanmış, hilebaz gösterilmiş. ve en önemlisi takımıma laf edilmiş

Kısmetse internetim bugün bağlanıyor, Psn'e ve Türk Raider'e dönüyorum, Şimdi Ahmet Sana bizim konuya yazdığın cevap üzerinden bir kaç lafım olacak

quote:

13 maç 23 maç, biliyor musun ayrılıkçı olanlar hiç bir zaman kazanamaz. Örneğin İspanya'da Bask bölgesi, Türkiye'de malumunuz, her zaman ayrılanlar kaybeder.

Biz hiç bir zaman kaybetmedik aksine 200 maçta 3000 puana ulaştık.

quote:

Bizden ayrılmanız bizim söylemlerimizi kullanmanız, yaratıcı olamadığınızı gösteriyor. Türkiye'nin en iyi kulübü, bu lafı nereden aldınız acaba?

"Türkiyenin En iyisi" pek yaratıcılık gerektiren bir şey olmasa gerek, zira haksızda sayılmayız

quote:

Bizim sizinle yarışmak gibi bir derdimiz yok, zaten olmaz da. Ha şunu da söyliyeyim, dün geceki oyununuzu görünce o 3000 puan nasıl oldu düşündürücü geldi bize biraz. 20. dk'da maç 5-0'dı, ondan sonra işi biraz geyiğe sarmasak devre 10 biterdi ama gerek yok. Maç da 7-2 bitti.

3000 Puanı Ea havada vermiyor, gi kulübün sayfasına gün gün yapılan maçlara bakarak nasıl almışız bak bakalım, 500 maçta yapmak gerekmiyor bunun içi, biz oynadığımız maç sayısını Puanımıza böldüğümüzde ortalama 15 puan alırken siz maç başına 5.5 puan alıyorsunuz fark burada sanırım
    quote:

Böyle bir maç yapmayın dedim sana demişsin ya Caner'e kader diyelim bu maça, o kadar denedik olmadı, şansa denk geldi.

Bugünden itibaren benimde kulüpte olduğum bir maçta gene karşılaşırız inşallah İşte o zaman burda ahkam kesen takımın bir zamanlar istenmeyen adamlarına gösterecek bir kaç şeyim olacak.

Bu arada tüm kulüp adamlarını virtual pro hackle %100 yapmışsınız tebrikler, Ha diyeceksin seninkide oyle ben zaten %90'nı tamamlamıştım silinmeseydi buna ihtiyacım yoktu, bizde diğer arkadaşlar hala kendi geliştirmeye çalıştırıyor bir farkımızda bu

Burda saygı duyduğum abilerim ve bir kaç arkadaşa yazımdan dolayı bir hata yaptıysa affola.

İyi haftalar
    Gökhan

gökhan seninle bi muhabbetimiz bi hukugumuz vardı. kendine yakışmayan sözler söylemişsin. sana verecek cevabım yok degil. fakat o cevapları verirsem, attıgın şu mesajından sonra ayıpladıgım senden bi farkım kalmaz. o yüzden sukunet...

ama birkaç şey söyleyim. biraz tiiye aldım biraz dalga geçtim. bu da sana değildi. bazı şeyler işittik ondan dolayıydı. adam olana saygımız da var sevgimiz de...

birşey daha... sırf şu bütün adamları 100 yapmışsınız lafının üzerine virtual proma baştan başlıyorum.

ha bilginiz olsun. o adamları sizi yenmek ezmek dalga geçmek için %100 yapmadık

• Can kardeşim ben mümkün olduğunca saygıyı ve edebi elden bırakmamaya çalışan bir insanım, ne sana nede bir başkasına kişisel olarak bişey yazmadım ama Sadekar denen arkadaş benim gerilmeme neden oldu. sabah sabah incitecek bir şey yazdıysam tekrar affola.

Ben bu kulüp olayına muhabbet ortam için girdim, şu forumda onca insan tanıdım muhabbet kurdum arkadaş oldum ocak 15'den beri Psn'e giremiyorum daha 1 saat önce forumdan bir arkadaş cepten aradı hocam görüşemiyoruz nerelerdesin diye mutlu oldum kendi adıma, o yüzden böyle boş şeyler için ne seni nede diğer değer verdiğim insanları burda kendimden soğutmak istemem

Son olarak yendiğiniz o gün ben olmasamda "ezmek" kelimesine sana yakışmamış Cancım

Bu akşam kulüptede konuşacağım şayet ben olsaydım bu maça engel olurdum, hatta Arda bana mesaj attı abi maç yapacakmışız diye onada dedim haberim yok diye olan olmuş yenmişsiniz tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 8 Şubat 2010; 12:11:11 >

• Beyler buradaki ve diğer kulüpte tanıdığım , samimi olduğum insanların ne kadar düzgün , saygılı ve efendi insanlar olduğunu biliyorum..

Ama şu konuşmaları görünce gerçekten üzülüyorum.. Neden böyle oluyor anlamıyorum fakat iki kulüptede oyuncu olarak yer almadığım için, söz hakkımın olduğunu düşünmüyorum yinede yazmak istedim...

Hepinize iyi haftalar..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.