Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben 1,2 gün takimda olamayacagim size bol sanslar dunde any almistim 1-0 one gecmemize ragmen koruyamadik malesef benim joystik bozuk oynayamadim onun icin kusura bakmayin neyse bir tane alincak artik gorusmek uzere
  • Bugün ve yarın gece aranızda olamıycam pazar görüşmek üzere...
  • arkadaslar gelecek bugün büyük ihtimal aranizda olamayacagim
  • Ahmet bizim her seferinde neden 5-0 dan 4-0 maci verdigimiz dün aksam belli oldu galiba sorun hep ayni arkadaslar!! Oynayanlar hatirlar belki dün aksam bi macta ilk yarida 5-0 önce gectik ama sonu 5-5 bitti ve sorunda surda arkadaslar bizim orta saha pres yapti top kapti pas yapti ara topu atimi biz dünk aksam ki gibi 5-0 öne geciyoz ve orta saha böyle devam oyanrsa farka da gidiyoz ama dün aksam 5-0 dan sonra ne yaziki bizim orta saha presi birakinca pas yapmayi birakinca toplar rakibe kaptirildi paslar rakibe kaptirildi ve bizim kaptigimiz toplar bile gene aninda rakipe verildi ve mac bi anda 5-5 oldu ve bizim ikinci yarida kaleye sadece bi sutumuz var sanirsam!!!
  • Ya dün akşam kimse yoktu kulüpte,bekledim bi süre ses çıkmadı sonra Fatih msj attı girdim bi o vardı,biraz durdum çıktım ardından. Ne iş yoksa bizde tatilemi girdik kulüpçe ?
  • Beyler bi 30 dk'dır deniyorum ancak sürekli servers not available diyor,oynayan arkadaşlar varken böyle saçma mesajda garip geldi açıkçası. Reset falanda attım ama değişmedi
  • bende alıorum aynı hatayı araştırıorum ama bulamadım bi türlü nedendir die
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Beyler bi 30 dk'dır deniyorum ancak sürekli servers not available diyor,oynayan arkadaşlar varken böyle saçma mesajda garip geldi açıkçası. Reset falanda attım ama değişmedi

Daha önce bendede sürekli oluyordu artık olmuyor
  • beyler yeni psn açtım ekleyin orhan_cr9
  • Bu ara bi şanssızlık var üstümüzde ya
  • arkadaşlar rakip atak yaparken topa değil de oyunun gidişine göre adamlarımızı pozisyona alırsak
    ile ; daha başarılı oluruz gibime geliyor. kendi alanımızı terketmemek önemli. dün gece ki maçta özellikle fatih defansta any rolu ile çok başarılı idi. 3-3 biten 5000 puanlı maçtan bahsediyorum. alan savunması yapan ortasaha pas yollarını kapayınca fatihde yerinde müdahalelerle, defansda başarılı oldu. takım olarak defansa destek çok önemli.

benim oyun içinde pas atmayı sevdiğimi görmüşünüzdür. benim ayağımda top var ise adamlarınızı
    ile boş alana yönlendirip hız tuşuna basmadan yön tuşu ile yavaş yavaş rakiple aynı paralelde gidin. topun tatlıca önünüze gelmesini bekleyin :) forvet ve kanatlar için özellikle.

bu
    tuşunu herkez kullanmaya çalışsın savuma yaparken defansta ; ataktada topsuz alanda adamınıza pozisyon aldırmakta çok işe yarıyor. mesajımın özü.:))))

• Konu gerilere düşmüş
  • bu özellik sadece fifa 2010 damı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

bu özellik sadece fifa 2010 damı var

sen nerdesiiiiiin biz nerde be hocam

beyler akşam 10 11 arası gökhanın takımı maç yapalım dedi. bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Yapalım güzel olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Can 12'den önce gelmem mümkün değil, açıkcası any yokken oynarsanız dağılma ihtimali var. O yüzden bence bekleyin benim gelmemi.

• bende bugun aşırı lag vardı. bakalım biraz film izlicem. 12 gibi gelirim ben de.
  • 2-3 gün daha aranizda olamiyacagim maxi lig maclarini yapmaya giriyorum ama kimse online olmuyor
  • Biraz boşladık galiba takımı beyler ne diyorsunuz?turnuvalar falan derken unuttuk maxipro'yu
  • Bana da öyle geliyor ilker abi.

Son 2 maç güzeldi az önce ama yine de çok iyi geçmiyor maçlar. 3000-3300 aralığında takıldık kaldık, ileri de gitmiyor geri de...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.