Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklığı kapat tekrar aç yada şarja tak tekrar arat
  • bugün malesef aranizda olamiyacagim
  • Dediğin gibi Orhan şarja takınca yeniden ara deyince 30 saniye sürmedi bulması, olay şarjda bitiyormuş alakasını çözedim ama neyse.
  • beyler plase serbest vurus icin garanti bi taktik buldum kendim denedim ve gercekten her top ya gol yada direkten dönüyo!! ahmet ben plase serbest vuruslari iki dakikada actim bununla!!!

Abi serbest vurusta plase tusuna basik tutuyosun yön tusunu ileri basik tutuyosun bu topa vurduktan sonra hemen alcalmasini sagliyo!! ve sut gücünü biraz cok doldurun yani yariyakadar filan ve top garanti icerde!!
  • Fatih tamam yapalım da, faul olması gerekiyor bunun için, maçlarda faul olmuyor ki atalım.
  • oluyo abi topu ayagina al ve ceza sahasinin önünde yukari asagi yürü birisi düsürüyo garanti merak etme!!
  • Beyler bi yardım edin makine interneti görüyo ama Psn ye bağlanamıyorum. Network setting de test yaptım
    obtain ip addres internet connection succeeded ama playstation network failed veriyo. En altta da The connection with playstation Network timed out yazıyo çözemedim
  • Orhan sanırım genel bir problem var, bu saatte ortalama 25 kişi online olurdu listemde ama şuanda 3 kişi var. Ben psn'deyim...
  • Tamam :)) Ohhh bağlandımm :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmaycry_trrr -- 19 Ocak 2010; 21:36:14 >
  • fatih hocam yenimi buldun o frikik stilini :) yanlis anlamamisimdir heralde bu cristiano ronaldo frikik stilinden bahsediyoruz degilmi?
  • Ahmet gece yaptığımız dostluk maçları süperdi ama gs'den fark yedik. Sebebini biliyorsun sanırım , fantezi yapıp 4-3-3 başladım, orta saha cdm cristian, lcm emre, rcm mehmet topuz, lw alex, st guzia, rw özer hurmacı. Daha başında 2 tane yedik, sonra 4-1-2-1-2 'ye döndüm ama olmadı. Bu maçlar iyi oldu çünkü fifa 10'un gerçekçi olduğunu unutmamak gerektiğini hatırlamış oldum. Maxi liginde de gerçek fener taktiğiyle oynatacağım, geride oyunu kabul eden, tempo yapmayan, uyuz uyuz oynayan ve hiç beklenmedik bir anda alex alex aleeex. 1-0, 2-1 maçı alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Dediğin gibi Orhan şarja takınca yeniden ara deyince 30 saniye sürmedi bulması, olay şarjda bitiyormuş alakasını çözedim ama neyse.

Ben şarja da taktım denedim olmadı tek çare reset o da yok kulaklıkta internetten aratacağım nasıl oluyor.
  • Ahmet serdarin lig konusunda son sayfaya bak abi biz senle denemedikmi bu aksam mac yapmaya adam inanmiyo ya :) ya ranked yapariz diyo yada hic adam nerdeyse futbol federasyonuna sikayet edicek beni :) MHK de yaninda destek :)
  • Dün baya başarılıydık.O Türklere kafam takıldı keşke bi daha gelseler bidaha yensek.
  • FC Crazykanak takım isimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

FC Crazykanak takım isimleri.

Bu akşam invite atıp maça davet edelimmi?
  • Bulmak gerekiyor, dün gece aradım ama bulamadık. Olur deneriz.
  • bir gece fire verdik türk bulmuşsunuz nasıldı maç ?

neye kafan takıldı tevez ? anlatın bakiim.... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

bir gece fire verdik türk bulmuşsunuz nasıldı maç ?

küfür ettiler basda bizde 4ledik yanlis hatirlamiyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman29

quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

bir gece fire verdik türk bulmuşsunuz nasıldı maç ?

küfür ettiler basda bizde 4ledik yanlis hatirlamiyorsam

hııı... neyse bende klas bir maç oldu sandım . gollerle cevaplamışsınız. iyi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.