Hayırlısı olsun beyler, güzel ve eğlenceli bir lig yaşamamız bunun akabinde de arkadaşlığımızın daha da gelişmesi dileğiyle. Hepinize iyi sabahlar.
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Herkesin katıldığını varsayıyorum o zaman, zaten cevap gelmeyen 1-2 kişi kaldı o yüzden onların da bizden ayrılacağını sanmam. Tabi abi sadece bir öneriydi, 1 kişi bile istemese zaten olmayacak bir durumdu. Bizim muhabbetimiz bize en güzel ödüldür.
Yarın sabaha kadar takımlar turnuva vs hepsi hazır olacak.
Ayrıca bu gecenin özeti 10 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet. Son bir 5-2 galibiyetimiz var ki, buraya yazılamaz orda geçen laflar. Reox, Sadekar ve İlker abi biliyor detayları. Adamları inim inim inlettik, gereken cevaplarını da Türkçe, İngilizce verdik. Türkçe biliyorlardı küfür ettiler ama gördüler maç sonunda..
Neyse bu gece 12 kişilik takımımızda Can hariç herkes online'dı bu da çok güzel bir oran 12'de 11 oynayan. 2 oda yaptık ve gelene gidene 5-6 şeklinde tamamladık maçları. Yarın gece aynı tempoda devam etmek dileğiyle.
Yine bir küfürbaz ayak takımı mı rast geldi Ahmedim ?? Sanal dünya tabi , merak ediyorum acaba bire bir karşılaşsak reelde içlerinden kaçı o lafları kullanabilir
Beyler dün maçın 80. dk sında çıkmak zorunda kaldım. Duymuşsunuzdur babam kızdığı için çıktım :) .
Dün 4 5 maça girdim gelen geçene 5 attık. Tek mağlubiyet aldık :D
quote:
Orijinalden alıntı: ekiskalibur
quote:
Herkesin katıldığını varsayıyorum o zaman, zaten cevap gelmeyen 1-2 kişi kaldı o yüzden onların da bizden ayrılacağını sanmam. Tabi abi sadece bir öneriydi, 1 kişi bile istemese zaten olmayacak bir durumdu. Bizim muhabbetimiz bize en güzel ödüldür.
Ayrıca bu gecenin özeti 10 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet. Son bir 5-2 galibiyetimiz var ki, buraya yazılamaz orda geçen laflar. Reox, Sadekar ve İlker abi biliyor detayları. Adamları inim inim inlettik, gereken cevaplarını da Türkçe, İngilizce verdik. Türkçe biliyorlardı küfür ettiler ama gördüler maç sonunda..
Neyse bu gece 12 kişilik takımımızda Can hariç herkes online'dı bu da çok güzel bir oran 12'de 11 oynayan. 2 oda yaptık ve gelene gidene 5-6 şeklinde tamamladık maçları. Yarın gece aynı tempoda devam etmek dileğiyle.
Yine bir küfürbaz ayak takımı mı rast geldi Ahmedim ?? Sanal dünya tabi , merak ediyorum acaba bire bir karşılaşsak reelde içlerinden kaçı o lafları kullanabilir
Abi olay şöyle oldu Greek yazan bi takım geldi, aa yunanlar dedi. Türkler Or... dedi, ben bir sövdüm arkasından, ingilizce olarak ama adamlar türkçe sövüyor, dedim ulan ana dilimizde küfür gibisi var mı. Ama her gol arasında öyle böyle değil, yunan halkına, geçmişine, geleceğine ne varsa sövdüm. 5-2 aldık maçı, sadekar falan hareket yapıyo adamlar indiremiyor, top çeviriyorum deli oluyorlar. Derslerini verdik, en son cümle de de Türkler Yunanları her zaman her yerde .... dedim okey dedi ve bitti maç.
seninle biz forvet de iyi anlasiyoz ya ikimizin pro adamin arasindaki tek fark ben daha serbest vuruslari acmadim yoksa adamlar ayni ikimizinde!!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ekiskalibur
quote:
Abi olay şöyle oldu Greek yazan bi takım geldi, aa yunanlar dedi. Türkler Or... dedi, ben bir sövdüm arkasından, ingilizce olarak ama adamlar türkçe sövüyor, dedim ulan ana dilimizde küfür gibisi var mı. Ama her gol arasında öyle böyle değil, yunan halkına, geçmişine, geleceğine ne varsa sövdüm. 5-2 aldık maçı, sadekar falan hareket yapıyo adamlar indiremiyor, top çeviriyorum deli oluyorlar. Derslerini verdik, en son cümle de de Türkler Yunanları her zaman her yerde .... dedim okey dedi ve bitti maç.
"Türkler Yunanları her zaman her yerde .... dedim okey dedi ve bitti maç. " İyi final olmuş bu laf. Ok dese de demese de biliyorlar gerçekleri onlar da Allahın ezikleri oturup oyunlarını adam gibi oynamak yerine küfür ediyorlar. Hoş onlar ve "adamlık" yanyana asla birarada bulunmayacak özelliklerden ya, zaten ne olduklarını koymuşlar ortaya maçın başında.
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya Gene kaçırdık ya. "Do you remember 1922?" derdim, "You were our dogs until 1829" derdim ah beee
Adamlar beni uyuz etti küfür ede ede,hiç haz almadığım şeyi yaptım attığım 3 golde de kol bacak nasıl geçirdik tarzında sevindim
quote:
Orijinalden alıntı: naturklich
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya Gene kaçırdık ya. "Do you remember 1922?" derdim, "You were our dogs until 1829" derdim ah beee
Ben de Mustafa Kemal!'in büyük taaruzda "Trikopis nerdesin , gel de askerlerini kurtar" diye Trikopise meydan okumasını hatırlatırdım. Zaten Fatih Sultan Mehmed ve 1453 dediğm andaysa otuziki kısım tekmili birden mavi ekran verirlerdi kudurukluktan.
90. dk'da sadekar'ın haraketi süperdi!!! Artistik hareketler yapıyordu 3 kişi birden kaydı sadekarı indirmek için aralarından çıktı, tekrar başladı hareket yapmaya.
38 metreden frikik attım aynı maçtada kaleciye çalım attım boş kaleye girdim :D
Frikik rekoru bende hacı kasma, 52 metre. Geçen gece attım kulüpte bir maçta.
Beyler biliyorsunuz bt kulaklıktan dolayı bir problemim mevcuttu. Kulaklığı sildim tekrar tanıtayım dedim ama scan diyorum 13 dk oldu hala aramaya devam ediyor. Bu kadar uzun sürüyor muydu bu mereti tanıması. Hatırlayan var mı?
quote:
Beyler biliyorsunuz bt kulaklıktan dolayı bir problemim mevcuttu. Kulaklığı sildim tekrar tanıtayım dedim ama scan diyorum 13 dk oldu hala aramaya devam ediyor. Bu kadar uzun sürüyor muydu bu mereti tanıması. Hatırlayan var mı?
En fazla 30saniye
Ahmet bu akşam aynı team de olalım
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
quote:
En fazla 30saniye
Kapattım açtım falan en az 10-15 dk bekliyorum ama bir türlü bulmuyor. Bulunamadı da demiyor, aramaya devam ediyor. Manage bt. device'dan scan diyerek tanıtmıyor muyuz? E arıyor ama bulamıyor. Kulaklığa reset attım, ps3'ü kapatıp açtım yine de yok. Bulunamadı dese anlayacam ama o da yok..