Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 değil sanırım 5'ti ve bu adamlar 500 puandan fazla değildir demiştim ama maç sonu görkem'den soyunma odasına girdiğim anda gelen sesle irkildim.

Görkem: ''Ohaaaaaaaaaaaaaaa 4500 puanmış''

• Yanlış anlamadıysam Türk takımıyla maç yaptınız ve adamlar küfür etti? Sebebi nedir merak ettim bu terbiyesiz davranışın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

4 değil sanırım 5'ti ve bu adamlar 500 puandan fazla değildir demiştim ama maç sonu görkem'den soyunma odasına girdiğim anda gelen sesle irkildim.

Golü attıktan sonra senin gol sevincinde kayıp sonra söylediğin sözde güzeldi
    İlker abi maç başlamadan önce başarılar dedik karşı takıma sizene kendi oyununuza bakın diye cevap aldık.Maçta gol attık küfür ettiler.Ama cevabınıda çok güzel şekilde aldılar.
    Bonus
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=_eMdk7qug68&feature=player_embedded ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 21 Ocak 2010; 14:52:34 >

• Dün eşimin kardeşi hastalandı acile götürdüm ahmede cevap yazdım döneceğim diye ama 1'i geçmişti döndüğümde bir iki head to head yaptım yattım. Ya arkadaş nasıl bir şans ne zaman ben olmasam vukuat oluyor, hep kaçırıyorum inşallah bu akşam da gelirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Dün eşimin kardeşi hastalandı acile götürdüm ahmede cevap yazdım döneceğim diye ama 1'i geçmişti döndüğümde bir iki head to head yaptım yattım. Ya arkadaş nasıl bir şans ne zaman ben olmasam vukuat oluyor, hep kaçırıyorum inşallah bu akşam da gelirler.

Geçmiş olsun abi umarım önemli bir şey değildir.Dün o maçtan sonra şu kanıya vardık.Şimdi yabancılar küfür ediyor vs diyoruz Türklerle oynamak istiyoruz.Türkler geliyor onlar daha beter çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Dün eşimin kardeşi hastalandı acile götürdüm ahmede cevap yazdım döneceğim diye ama 1'i geçmişti döndüğümde bir iki head to head yaptım yattım. Ya arkadaş nasıl bir şans ne zaman ben olmasam vukuat oluyor, hep kaçırıyorum inşallah bu akşam da gelirler.

Geçmiş olsun abi umarım önemli bir şey değildir.Dün o maçtan sonra şu kanıya vardık.Şimdi yabancılar küfür ediyor vs diyoruz Türklerle oynamak istiyoruz.Türkler geliyor onlar daha beter çıkıyor.

Eyvallah görkem kardeşim üşütmüş ateşi yükseldi. Elemanlar belki bu akşam da online olurlar. Ahmet ne dedi golden sonra?

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah görkem kardeşim üşütmüş ateşi yükseldi. Elemanlar belki bu akşam da online olurlar. Ahmet ne dedi golden sonra?

Onlar okadar küfür etti vs sinirlendirdiler gol sevincinde kaydıkdan sonra söylediği söz
    ''Sizede böyle kaydık''Kısa ve öz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onlar okadar küfür etti vs sinirlendirdiler gol sevincinde kaydıkdan sonra söylediği söz
    ''Sizede böyle kaydık''Kısa ve öz

• E yani dk 90 yaklaşık 30-35 metreden gol atmışım hala küfrediyorlar, bende gittim indirdim adamı lafı yapıştırdım. =)

Bir de son maç vardı dün gece 8-2 yenildik ama 4 puan aldık adamlar dünya 3.süymüş. Bir türk varmış aralarında beyler berbatsınız falan diyordu, maç bitti istatistiklere baktım, 14'te 11 şutları var, bizim 18'de 15. Tek fark onlar geldi gol oldu biz atamadık. Ama biz oynadık. Berbat takım dünya 3.'sünü eziyor.
  • quote:

E yani dk 90 yaklaşık 30-35 metreden gol atmışım hala küfrediyorlar, bende gittim indirdim adamı lafı yapıştırdım. =)

Bir de son maç vardı dün gece 8-2 yenildik ama 4 puan aldık adamlar dünya 3.süymüş. Bir türk varmış aralarında beyler berbatsınız falan diyordu, maç bitti istatistiklere baktım, 14'te 11 şutları var, bizim 18'de 15. Tek fark onlar geldi gol oldu biz atamadık. Ama biz oynadık. Berbat takım dünya 3.'sünü eziyor.

Ahmet sivas almış başını gidiyor efsane ne zaman sona erecek? Antalyayla maçını yaptın mı sen bana çok ters geliyor.
    Güncellemeler yakında geliyormuş, ersen denizlide mi olacak?

• Antalya maçı ilk maçımdı, 2-0'dan 2-2 yaptım, 2-3 oldu maç ondan sonra 4-3 aldım ben.
  • quote:

Antalya maçı ilk maçımdı, 2-0'dan 2-2 yaptım, 2-3 oldu maç ondan sonra 4-3 aldım ben.

Denk getirdi mi kaçırmıyor bir de ya. Adamın forveti mehmet yıldız değil ki affetmiyor kardeş
  • hic sorma ya antalya benide yenide ahmetin liginde
  • quote:

quote:

4 değil sanırım 5'ti ve bu adamlar 500 puandan fazla değildir demiştim ama maç sonu görkem'den soyunma odasına girdiğim anda gelen sesle irkildim.

Golü attıktan sonra senin gol sevincinde kayıp sonra söylediğin sözde güzeldi
    İlker abi maç başlamadan önce başarılar dedik karşı takıma sizene kendi oyununuza bakın diye cevap aldık.Maçta gol attık küfür ettiler.Ama cevabınıda çok güzel şekilde aldılar.
    Bonus
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=_eMdk7qug68&feature=player_embedded ]

O zaman iyi yapmışsınız,keşke ezseydiniz iyice adamları,bu tür karaktersiz insanlara tahammülüm yok hiç,iyi ki maçta değildim olay çıkardı

Ayrıca Serdar çok geçmiş olsun,hepinizde dikkat edin valla havalar çok sakat çarpılma riski yüksek

• Beyler Platinum Trophy'de alınmıştır.

Uçan kafalardan birini açtım, bakalım diğerleri ne zamana kısmet, gayet güzel gidiyoruz güzel.
  • Beyler dün akşam için kusura bakmayın,bağlantı tüketti beni resmen,sürekli koptu gece boyu bende kızdım kuzene bıraktım makinayı yattım. Siz ne yaptınız?maçlar nasıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 22 Ocak 2010; 11:46:17 >
  • dün akşam sadekar derikom alkar tevez 5000 lik bir takımla maç yapatık maç bukadar olur yaa. 2-2 bitti ama yok böyle bişey çok çekişmeli bir maçtı sanırım 2-1 öne geçtik ama skoru koruyamadık son dk kadar mücadele vardı.

sadekarın ceza sahası dışından attığı gol ve alkarın aynı güzellik te attığı goller izlenmeye değerdi .

başka bir maçımızda da yunanlılar geldi 1 -0 öne geçtiler daha maçın çok başıydı. düşenler oldu maçtan sayımızda az olduğu için kaçmış gibi göründük. yediremedim vallahi. elemanlar bide beni taklit ettiler. has....sktr demişim golu yiyince. onlarda tekrar edip durdular benim cümlemi. uyuz oldum.
    yunanlı istiyorum .... 10 da yesek kaçmayalım oyun adam biçmekten kırmızı kartla bitsin gerekirse. arkadaşlar kaçtı dedirtmeyelim. ben en azından böyle düşünüyorum.:)) çok mu milli duygularım kabardı ama böyle düşünüyorum.

sonuç itibari ile iyi sayılırdı dün gece sonuca pek yansıtamasakta zevkli geçti. sayılır. akşama görüşürüz inşl.

• volkan abi sen ilg macini yendin bende yenildim ama bana cok kötü koydu cünkü rakibime yenildim ikimizde ayni puanda liderdik
  • serdar ben uefa cupasina yazdirdim kendimi okadar takimin arasindan düse düse fc basel düstü
  • bir şey daha ilave edeyim az kişi ile oynandığında oyun kurmada sıkıntı olabiliyor . çünkü any olmadığından pas istemek gerekiyor . bilgisayarın adamlarıda çok iyi top saklayamadığından pas istemede gecikince. kaptırıyor orta alanda bilgisayar.

aynı şekilde bilgisayardan bu sefer hızlı pas isteyince de (tek top tabiri) pas; hızlı dengesiz geldiğinden top kontrolu zorlaşıyor. mesele benim size attığım paslar da veya sizin forvete attığınız paslarda takım arkadaşınız pasın gelişini ve bu pasa göre nasıl bir harekete geçeceğini planlayabiliyor. çünkü attığımız paslar bilinçli pas.
    yani 1 sn kadar top ayagına geldiğinde zamanı oluyor takım arkadaşınızın. bunu sağlamamız lazım.

biraz daha defansif orta saha oyuncuları olsun. ldm ve rdm olsun kanat oyuncularımız sadekar derikomdan biraz daha göbekte faydalanalım derim. forvetler rs ve ls zaten oyun içinde kanat görevinde gibi oynuyor. şahsi düşüncem bu . bizden zayıf ekipler geldimi zaten eziyoruz. ok. ama dişli ekipler geldiğinde hep dönen toplardan ve atağa kalkarken kaptırdığımız toplardan gol yedik. deneyelim derim.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.