Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden kimse gelmiyor klube üstelik cuma günü!
  • Yarın ehliyet sınavım var Arda, bari bu gece çalışayım.
  • Çalış Ahmet,sarkıtma işi 2-3'e kalmasın,biran önce bitir kafan rahat olsun,başarılar şimdiden
  • Baktım biraz ilker abi, geçmiş 1-2 sınavı çözdüm ortalama 30-40'da bitiyor zaten sınav. Hepsinden geçer not alıyoruz.
  • Rahat ol Ahmet zaten bütün sinav zamanlari ayni sorulari soruyorlar sadece onlari cözsen yetiyor valla basarilar.Can bugün gol attim tabiri caizsse tam bir fuzeydi :) Kirmizi kart istegini yerine getiremedim :(
  • bugün bir taktikle oynadik defans saglam duruyo ama orta saha bos kaliyo hucumdaki adamlar ile seri paslarla sonuca gidilebiliniyor son macta baya yuksek puanli bir takimi yendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 13 Şubat 2010; 3:49:51 >
  • Abi can şuanda antep'de deplasmana gitmiş. Hani demirören geldi ya, ona bağıracakmış maxipro'ya başkan olsana diye, benden rahatsızmış.

Sadekar gün nasıl bitti puan olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

bugün bir taktikle oynadik defans saglam duruyo ama orta saha bos kaliyo hucumdaki adamlar ile seri paslarla sonuca gidilebiliniyor son macta baya yuksek puanli bir takimi yendik

Emmi sen naptın ya nerdeyse her maç uzaktan bir gol attın.Sanırım ilk maçtı çaprazdı sol ayakla patlattın gol oldu 2dk sonra adamlar korkudan kaçtı
  • Kac puanda bitti tam hatirlamiyorum 3050 gibi bir puandi galiba.Tevez aksam takim olarak iyi oynadik bence.
  • Dün sadekar adamları maymun etti. Bi goller atıyo tam jeneriklik yani dünün adamı Sadekardı . Ama biraz bencil oynadı son maç hariç bunuda söyleyelim :D
  • Dün ilk kez bi ST oynadım,fenada olmadı sanki,hele bi pozisyonda Sadekar'a bir pas attım topukla havadan acaip bişeydi Oynadığım maçlarda genel olarak iyiydi takım,biraz gol kaçırma hastalığımız var sadece sıkıntı yaratabiliyor dengeli maçlarda
  • İlker abi artık böyle :D
  • Kulüptemisiniz beyler şu anda?
  • evet
  • Ya ben harbiden çözemedim bu işi neden kimse gelmiyor
  • deplasmandan dün gece geldim ölü gibiydim. ufak bi işim vardı tahminimden uzun srdü yoksa bugun biraz takılmak istiyordum. gelişim biraz sıkıntılı oldu. yarın akşam görüşürüz inş :)

ahmet maça girseydim pankart açcaktım senin için de giremedim dışarda kaldık bilet bitmiş

bu arada yolda genco dayı isimli bir kamyoncu abimizin kamyonuna denk geldik. kendisini tanımıyorum ama kamyonunun arkasına yazdıgı şu yazıyı okuyunca saygı duymaya başladım.

ACILARLA DOLU HARABEMDE KRALLAR GİBİ YAŞIYORUM

• 2'de başladık şimdi bıraktık.

İlker abi, Sadekar ve ben. İlk başlarda arda da vardı.

3-0'dan 4-3'lük maç, son maçtaki yonaldo, güzel bir geceydi. Bayağı eğlendik.

Taktikle alakalı yorumları alalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

2'de başladık şimdi bıraktık.

İlker abi, Sadekar ve ben. İlk başlarda arda da vardı.

3-0'dan 4-3'lük maç, son maçtaki yonaldo, güzel bir geceydi. Bayağı eğlendik.

Taktikle alakalı yorumları alalım...

Bu taktikle aradan çok kolay kaçılıyor.Beğendim baya ben
  • Ahmet taktik güzel bence,forvetlerden birinin 1.90 üzeri falan olması iyi olur bu taktik devam edeceksek.Birde dün niye ST aldın diye sordun,yazamadım o arada şimdi söyleyeyim,ortada kanattan tıkandığımızda top çıkaramadık bir ara en azından orda top tutup kanatlardan kaçan adamlara top dağıtayım diye ST aldım. Genelde sol kanattan oynadığımız için zaten sağ tarafta koca maç 2-3 kere top geliyor zaten
    Ayrıca bir aksilik olmazsa bu akşam konuşabilcez bakalım
  • Taktik bence iyi alışmaya bakar alıştıkmı tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.