Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyLess

iltifat ediyosun kanka mahçup oldum şimdi bak

Tekrar baktım acaba efsane yerine kestane mi yazdım diye ama yok efsane yazmışım. Neden üstüne alındın çözemedim. İbrahim Kaş'ın maxipro versiyonu seni.

İlker abi fifa10'dan alakasız bir oyun sonuçta, bana normal geliyor. Yeni oyun ve komple farklı bir format olduğundan yüksek olması doğaldır. Bir de euro08, daha sonra çıkan fifa09'dan daha iyiymiş grafik olarak o zaman bu da o şekilde olacaktır diye laflar var. Hepsini geçtim, en iyi futbol oyunu geliyor bir de bu açıdan bak...

Daha iyisini bulabileceğin bir yer var mı bildiğin?

• Aslında maksipro ya katılmam biraz şansa oldu. ahmet o an maksiproyu yeni kurmuş. adam arıyordu ben de varım dememle, dahil olduk kulube. biraz acemilik vardı başlarda. yavaş yavaş alıştık. kaynaştık.

ben kulube ; geceleri yayınlanan radyo programına iştirak eden bir dinleyici gibi katılıyordum.
    akşamları . (malum benim bebeler tık sesine uyanıyor) pek konuşmuyordum. ama sıkı muhabbetlere şahit olup çok gülme krizlerine girdiğim oluyordu. herkezle hemen anlaştık ... world cup çıkınca bende alırım gibi %80. kaldığımız yerden devam ederiz.

ahmetin ''abi ordamısın ?'' deyişi çok hoşuma gidiyor. bende yazıyor ''evet duyuyorum'' hemen başlıyordu sen cdm ol abi, serdar abi cam ben forvete vb....

sanki lise yıllığı yazıyormuşum gibi hissettim. neyse alalım şu yeni oyunu da kaldığımız yerden devam edelim kalın sağlıcakla.
  • Ben oyunu alıcam ama Fifa ile takas edicem.Para sıkıntısı var(Aldığım harçlığın özel hayat bölümünün hemen hemen hepsi maç bileti+maç gidiş dönüş yemek falan+kombine için kenara para koymam hiç para kalmıyordu).Kredi kartı hızır olarak yetişti.Yarın kargodan kartım gelsin.Wc10 çıktığında taksitle takas yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Ben oyunu alıcam ama Fifa ile takas edicem.Para sıkıntısı var(Aldığım harçlığın özel hayat bölümünün hemen hemen hepsi maç bileti+maç gidiş dönüş yemek falan+kombine için kenara para koymam hiç para kalmıyordu).Kredi kartı hızır olarak yetişti.Yarın kargodan kartım gelsin.Wc10 çıktığında taksitle takas yapıcam

Klup olduğu kesinleşsin anında alıcam bende

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Ben oyunu alıcam ama Fifa ile takas edicem.Para sıkıntısı var(Aldığım harçlığın özel hayat bölümünün hemen hemen hepsi maç bileti+maç gidiş dönüş yemek falan+kombine için kenara para koymam hiç para kalmıyordu).Kredi kartı hızır olarak yetişti.Yarın kargodan kartım gelsin.Wc10 çıktığında taksitle takas yapıcam

Klup olduğu kesinleşsin anında alıcam bende

Konusunda klup var yazıyor.Olması lazım.Ea aptal değil sonuçta klub koyması lazım.

• Ben forvet biliyosun 88
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

Ben forvet biliyosun 88

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

Ben forvet biliyosun 88

GK olacak diyorlardı seni?
  • kaleci 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Kuran -- 31 Mart 2010; 22:39:37 >
  • ahmet konuyu mavi yapsana zor buluyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Tekrar baktım acaba efsane yerine kestane mi yazdım diye ama yok efsane yazmışım. Neden üstüne alındın çözemedim. İbrahim Kaş'ın maxipro versiyonu seni.

yok kestane sensin beni kendinle karıştırma kanka

bi de ibrahim kaş deme şimdi ben hiç yoktan ruhumu koyuyordum ortaya :D

şaka maka özledim ya gelse de alsak anasını satım...

kafam bozuldu şimdi bak ya yarın bi ufak açmak farz oldu

• quote:

quote:

quote:

yok kestane sensin beni kendinle karıştırma kanka

bi de ibrahim kaş deme şimdi ben hiç yoktan ruhumu koyuyordum ortaya :D

şaka maka özledim ya gelse de alsak anasını satım...

kafam bozuldu şimdi bak ya yarın bi ufak açmak farz oldu

baki mercimek

• agzına saglık fatih baba :D

baki mercimek benim adamım ya :D
  • Beyler üzücü bir haber geldi Fifa World Cup 2010 'da Online Be A Pro yokmuş.Yani klup'te yokmuş.
  • Nerden duydun yav?cidden yoksa kötü oldu bu haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Nerden duydun yav?cidden yoksa kötü oldu bu haber

Ana konusundan okudum hocam oraya yazan arkadaş linkide vermiş resmi açıklama yani.Fifa 10 dan Klube devam edicekmiyiz peki?
  • Eğer Kulübe devam etmek istiyorsak başka seçenek yok ozaman Arda,ancak bazıları oyunu sattı bildiğim kadarıyla. Ahmet ve Ercan abiyi biliyorum bi satan şu anda ama nasıl yaparız bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Eğer Kulübe devam etmek istiyorsak başka seçenek yok ozaman Arda,ancak bazıları oyunu sattı bildiğim kadarıyla. Ahmet ve Ercan abiyi biliyorum bi satan şu anda ama nasıl yaparız bilmem.

Ben ahmetle bir ara konuşmuştum World Cupta klup yoksa tekrar alıcakmısın fifa10 diye oda büyük ihtimalle demişti.Ama şuan hali hazırda bende,sende,fatih abi,serdar abi,görkem,osman,volkan abi bu 7lide var.Devam edelim beyler kapanmasın bu güzel klup
  • Kulüp hiç bir zaman kapanmadı ki. İstediğiniz zaman devam edebilisiniz demiştim ben.

Açıkcası bu kadar beklemişken, world cup da kulüp olmaması üzdü ama bugün aldığımda fifaya vericeğim para 60 lira, world cupa taş çatlasa 75 lira. O yüzden world cup'ın tadına bakmadan fifaya geri dönmem diye düşünüyorum...
  • quote:

Kulüp hiç bir zaman kapanmadı ki. İstediğiniz zaman devam edebilisiniz demiştim ben.

Açıkcası bu kadar beklemişken, world cup da kulüp olmaması üzdü ama bugün aldığımda fifaya vericeğim para 60 lira, world cupa taş çatlasa 75 lira. O yüzden world cup'ın tadına bakmadan fifaya geri dönmem diye düşünüyorum...

Kapanmadı ama kimse gelmediği için kapandı gibi birşey oldu.Ayrıca ahmet sen olmayınca kimse gelmiyor herkeze ısrar ediyorum cuma ve cumartesi günler hadi gelin diye herkeze mesaj atıyorum ama kimse gelmiyor,ne olucak bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.