Şimdi Ara

◄ Maxthon - (dene gör) ►

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son sürüm indir

Firefox denedim, Opera denedim böylesini görmedim. ff ve operada ciddi sinir bozucu biçok hata ile karşılaşibiliyosunuz. Kapanıp sık kullanılanları kaybetme, bi video izlemek için şekilden şekle girmeler, dhde 5 sayfa açınca 10 saat beklemeler... Forumda bi arkadaşın tavsiyesiyle edindiğim Maxthon yeterince kapsamlı geldi. Esnekliği ise muhteşem ötesi, bi simgeyi bi yerde sevmedin mi? Tutup atıyosun ya da çekiyosun bi kenara...

İki kötü durum var:
    Sıkkullanılanlar çubuğundan orta tıklama ile arkaplanda açamıyoruz, ya arkada açıcaz ya önde yani. Bu da çözülür umarım....
    Diğer sorun ise kullanıcı hesaplı xplerde ayarların tüm kullanıcılarda aynı olması (eğer her girişimde oturum seçip şifre yazarım demesseniz tabi). Bunu da -Documents and settings/Aplication Data- bölümüne yükleme yaparak çözebilirsiniz. Bikaç maxthon olur ama özel olur (ayrıca yükledikten sonra kopyalarsanız da oluyo sanırım). Ve de USBnizde taşıyabilirsiniz bu yöntemle tarayıcınızı...

Temalarını da çok sevdim.

◄ Maxthon - (dene gör) ►

Program penceresini gereksiz görenler için üst pencereyi kaldırma...

İnternette iki işi birden yapmayı sevenler için ekranı bölebilme...
     ◄ Maxthon - (dene gör) ►

Ekran yakalama, bölge yakalama (Açık olan tüm sekmeleri ya da aktif olanın tamamını tek bir teker hareketi gerekmeden bikaç tıkla yakalayın)
     ◄ Maxthon - (dene gör) ►

Sekme gruplama da takdireşayan... Açık sekmeleri gruplayabiliyosunuz örneğin dh yazılım, dh konudışı, dh futbol; dh adıyla kaydediyoruz ve 2 tık ile istediğimiz kadar sekme karşımıza geliyo...
     ◄ Maxthon - (dene gör) ►

◄ Maxthon - (dene gör) ►

Proxy olayı da çok iyiymiş. Youtube için proxy değiştiriyodum, ama diğerlerinde ayarlamak için biçok tıklama gerekiyodu, bunda 2 tık ile hallediyoruz ve youtubela işimiz bittiğinde normal hızlı internetimize dönüyoruz... (proxy değişimi youtube a girişe izin verse de hızı düşürüyo)

Son sürüm indir

Eklentiler

Temalar

Filtreler (Hiç denemedim izlenim bekliyorum)

Son olarak: Arama çubuğunda varsayılan ayarlarla arama yaparsak türkçe sayfalar seçeneği yok. Ayar merkezinde arama linklerine "http://www.google.com/search?q=%us&hl=tr " eklersek sorun çözülüyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uBy -- 23 Mart 2008; 14:11:37 >

• Paylaşım İçin Sağol
  • sağol kardeş denemekte fayda var...
  • eğer programdan anlayan, buna eklenti yapabilcek arkadaşlar olursa bekliyoruz şu orta tık sorununu çözmesini...
  • Maxthon fan kulübü diye bir başlık var. İsterseniz oradan devam edelim

http://forum.donanimhaber.com/m_21878268/mpage_1/key_maxthon//tm.htm#21906519
  • diğer topici okudum . güzel bilgiler var saolasın da şu orta tık olayına bi çözümün var mı?
  • ff kullanıyorum ama denemekte fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanıyorum şuandada teması yokmu diye merak ediyordum saol
  • -Eski sürümde arama çubuğunda aradığımız kelimeleri eskiden üstüne gelip delete ile silebiliyorduk şimdi bu olmuyor, sadece istediklerimi nasıl silebiliriz.

-Aynı anda sık kullanılanlarda 30dan sayfa açmak istediğimizde her sayfa açılıyor ama bazı sayfalar kapanmıyor,ancak maxthonu kapatmak gerekiyor, bunu çözen varmı

-Filtre ve eklentilerle ilgili bilgi verirmisiniz, örneğin firefoxtaki gibi kötü amaçlı siteleri engellemek, reklam engelleyicisi zaten var ama daha gelişmişini idnirebilirmiyiz, sizin tercihleriniz filtre ve pluginlerde nelerdir,türkçe olarak filtre plugin varmı?
  • ben eklenti olarak mygoogle te kullanıyorum. baya yararı oluyo.

◄ Maxthon - (dene gör) ►

30 sekmeden sonra kapanma olayını deniyemicem ama gereksiz bence

filtre kullanmıyorum. bi de hava durumu eklentisi kullanıyorum. ama ekran yakalam olayı cidden cok iyi...
  • paylaşim için saol deneyeceğim
  • ff kullanıyorum ve memnunum ama bi deniyelim
  • Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
    En yakın zamanda deniyeceğim..
  • bende ff kullanıyorum boş zamanımda deneyeceğim

paylaşım için saol
  • Çok güzel bir tarayıcıya benziyor.Ama Firefox
  •  ◄ Maxthon - (dene gör) ►

Proxy olayı da çok iyiymiş. Youtube için proxy değiştiriyodum, ama diğerlerinde ayarlamak için biçok tıklama gerekiyodu, bunda 2 tık ile hallediyoruz ve youtubela işimiz bittiğinde normal hızlı internetimize dönüyoruz... (proxy değişimi youtube a girişe izin verse de hızı düşürüyo)
  • Bende deniyorum bakalım nasılmış..

Biraz önce kurdum tarayıcıyı. Acaba Operadaki sık kullanılanları Maxthon'a nasıl aktarabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 23 Mart 2008; 1:11:08 >
  • Proxy değiştirme olayı mükemmelmiş
  •  ◄ Maxthon - (dene gör) ►

Sekme gruplama da takdireşayan... Açık sekmeleri gruplayabiliyosunuz örneğin dh yazılım, dh konudışı, dh futbol; dh adıyla kaydediyoruz ve 2 tık ile istediğimiz kadar sekme karşımıza geliyo...
  • Kurdum bende, ilk izlenimlerim oldukça başarılı olduğu yönünde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.