Şimdi Ara

◄ Maxthon - (dene gör) ► (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Toros1

quote:

Orjinalden alıntı: mykt
    araçlat menüsünden. gerçi ben özelleştirden üste çektim. müthiş bişe bu maxthon. herşeyi tut çek...

Bu özellik 1.6.3 versiyonunda yok. O nedenle şaşırdım. Maxthon 2 de var. Güzel bir özellik.
    Birde ALT + L ile linkleri görme özelliği var.
    Ben bunu şurada kullanıyıyorum.
    Bir sayfadaki rar li linkleir alacağım zaman (genellikle film kinkleri) ALT + L yapınca bütün linkler girliyor. Süzme kısmından da rar yazınca rarlı linkle geliyor.
    Böylece kısa yazılmış açık olmayan linkleri copy paste yapabiliyorum. Harika bir özellik. Bilmiyorum hangi taraycıda bu özellik var.

alt L olayı m2'de mi? anlayamadım tam. saklı linkleri mi ortaya çıkarıyo? sayfada görülen linkleri mi kolay bulmanı sağlıyo? yoksa daha mı farklı...

• indirip deneyelim
  • hadi bi up
  • Ben gene de opera dan vazgeçmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee

Ben gene de opera dan vazgeçmiyorum

bugun firefox beta 5 i kurdum yine begenmedim sildim maxthonu bi kenarda tutuyorum yalnız explorer gerektiginde ondan daha verimli oluyo o yüzden ekran yakalaması olsun aynı anda 2 siteyi görüntüleme olsun baya iş görüyo...
  • Arkadaşlar Safari kullanıyorum firefoxtan felan daha hızlı tavsiye ederim
  • quote:

alt L olayı m2'de mi? anlayamadım tam. saklı linkleri mi ortaya çıkarıyo? sayfada görülen linkleri mi kolay bulmanı sağlıyo? yoksa daha mı farklı...

Bu özellik Maxthon 1.6.3 versiyonunda var.
    Maxthon 2 de bunun kaldırılmış olması üzücü. maxthon 2 de de "Dosya koklaycı" koymuşlar.
    Bence alt + L güzel bir özellikti. İsteyene nasıl kullanıldığını anlatabilirim.
  • arkadaşlar denemek için bi kurim dedim add on eklenti yapmak istiyorum eklentiler hep çince geliyo oysaki kurulum yaptıgım türkçe versiyon
  • dostum, diğer konuya devam lütfen. ana topici değiştirme imkanı olmadığından açtık diğerini.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22368897/tm.htm
  • Şu anda kullanıyorum. Ekşi Sözlük'ten bir kullanıcının tavsiyesi üzerine kurdum resmen aşık oldum abi. :) Mükemmel bir tarayıcı. Bir daha bana kimse IE,FF,Chrome, Opera, Safari gibi tarayıcılar kullandırtamaz. Asla.
  • ie motorunun üzerine kurulu bir tarayıcı. tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

ie motorunun üzerine kurulu bir tarayıcı. tavsiye etmem.

Yanlış bilgilendirme insanları. 3 sürümü farklı motor kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

ie motorunun üzerine kurulu bir tarayıcı. tavsiye etmem.

Yanlış bilgilendirme insanları. 3 sürümü farklı motor kullanıyor.

3. sürümü bilmiyorum ekşide biraz okudum bazı sayfaları açmak için trident (internet explorer) moduna geçmek gerekiyormuş gibi şeyler yazmışlar.
  • chrome,mozilla varken...
  • bu arada maxthonun 4. versiyonu çıktı bugün
  • 4. sürümü denedim gayet güzel ve kullanılabilir bir tarayıcı. Şu ana kadar opera kullanan birisi olarak bu tarayıcıda kalmayı düşünüyorum. Takıldıgım bir nokta var bu tarayıcının gereksiz dosyallarını nasıl silebilirim cceleaner da desteklenmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 12 Aralık 2012; 0:29:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.