Maxtor One Touch 4 Mini 2,5 External Disk aldım evimde Vista ultimate kurulu. Taktım 2 usb kablosunu fakat diski görmüyor? ışığı yanıyor motoru dönüyor ama bilgisayarımda yok. Diğer usblerle de denedim gene yok. İşe geldim XP yüklü makineye taktım gördü hemen.. Acaba evde neden görmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Verilerim var atamıyorum evdeki pc ye...
Disk harflerinde çakışma olabilir. Bilgisayarım üzerinde sağ tıkladıktan sonra yönet bölümünden disk yönetimine gelerek xp de sorunu çözüyorduk ama vista da deik yöneticisine nasıl gidersin bilemiyorum. Aama xp olan makina çalıştıysa eğer hdd bait bir çözümü vardır vista için ve muhtemelen yukıarıda anlattığım yöntemle çözebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: mandrake2004
Maxtor One Touch 4 Mini 2,5 External Disk aldım evimde Vista ultimate kurulu. Taktım 2 usb kablosunu fakat diski görmüyor? ışığı yanıyor motoru dönüyor ama bilgisayarımda yok. Diğer usblerle de denedim gene yok. İşe geldim XP yüklü makineye taktım gördü hemen.. Acaba evde neden görmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Verilerim var atamıyorum evdeki pc ye...
baktım dosyu harf çakışması değil bu başka birşey diski hiç görmüyo bilgisayarımda da yönette de demin ilk taktım gördü kurduama bilgisayarımöda gene göstermedi. xp de problemi yok çatır çatır çalışıyo disk ama vistada neyi eksik anlamadım
dediğini de yaptım yemedi herşeyi deniyorum artık:))
Vistada sürücü yüklemek mi gerekiyor acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: mandrake2004
dediğini de yaptım yemedi herşeyi deniyorum artık:))
valla sürücü falan yok bunda otomatik görmesi lazım ama görmüyo varsa bilen biri söylesin nasıl halledecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme