Şimdi Ara

Mayıs 2016 Güncellemesi (14.seviye Top 4.seviye LavTazısı 7.seviye Balon Yeni Büyüler Yeni birim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mayıs 2016 Güncellemesi (14.seviye Top 4.seviye LavTazısı 7.seviye Balon Yeni Büyüler Yeni birim)

İçerik ve yepyeni bir Clash: Dostane Mücadele yolu ile dolu bir güncelleme yaptığımızı bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz! En büyük yeni eklemeleri görmek için Fragmanları kaçırma ve Dostane Mücadelelerle ilgili daha fazlasını okumak için göz at.

Dengeleme ve Güncelleme Haberleri:
    Bu güncellemedeki dengelemenin büyük kısmı yeni seviye ve küçük düzeltmelerden oluşuyor.

11. Belediye Binası
    • 14. seviye Top
    • 4. seviye Lav Tazısı
    • 7. seviye Balon
    11. Belediye Binasında hava ordularının popülaritesi azaldı. Bu yeni seviyeler yüksek seviyeli hava ordularını canlandırırken karadaki çatışma için savunma yapmaya yardım edecek.

10+ Belediye Binası
    • Atıcının barınma alanı 6'ya düşürüldü
    Atıcılar 8 barınma alanlık birim için yeterli değeri sağlamıyorlardı ve yapılı olmaları nedeniyle çok yönlü bir orduya uymuyorlardı.

7+ Belediye Binası
    • 2 ila 4 seviye Yaylı Tuzaklar
    Biraz yükseltilen kapasiteleriyle yeni Yaylı Tuzak seviyeleri ara sıra ek birimleri yakalamaya yardımcı olacak. Ekstra bir Valkür dahi yakalayabilir!

Daha Fazlası:
    • Düzenleme Modu araçları: Tasarımları düzenlemeyi kolaylaştıran birkaç özellik eklendi
    • Ordun tamamen dolu olsa da üretim sıralarından tam eğitimli Birlikler/Büyüler bağışla
    • Birlikleri/büyüleri eğitim sırasının herhangi bir yerine taşı: Eğitim süreci aktarıldı
    • Bağış içeriği menüsünden doğrudan Taş Birlik/Büyü bağışı
    • Tüm Klanların Savaş Günlükleri artık Klan ayarlarından devre dışı bırakılmadığı sürece herkes tarafından görüntülenebilecek
    • İnşaatçı Önerileri: Gerçekleştirilecek önerilen yükseltmeleri görmek ve seçmek için İnşaatçı Bilgisine dokun
    • Canlı izleyici sayısı artık saldırı sırasında gösterilecek: Kaç kişinin izlediğini öğren!
    • Sohbet yayını yerleştirilen İstek düğmesiyle geliştirildi

Mayıs 2016 Güncellemesi (14.seviye Top 4.seviye LavTazısı 7.seviye Balon Yeni Büyüler Yeni birim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 22 Mayıs 2016; 21:52:26 >

• Bb11 işe yaramayan asker seviyeleri yükseltme çok saçma.
    Bb11 de balon ve lav tazı ne yapacağız iş görmüyor kimse üretmiyor.. Bunların yerine dev büyücüler yükseltseydi iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlemedin sanirim izle ve koyu nasil yokettigini gor tekrar havaya yonlendiriyorlar bu guncellemeyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.sevıye bb hiç bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: esC#

9.sevıye bb hiç bişey yok

yeni kara büyü iskelet buyusu gelcek th9+ için

• üretim sırasıdan asker/büyü bağışı çok güzel olmuş, klanların savaş günlüğünün gözükmesi de çok iyi yaylı tuzağa seviyemi gelmiş onu anlayamadım konuyu açan arkadaş bunları düzgünce yazsaydı translateden çevirmeyi herkez yapabilir...
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Kardeş teşekkür edeceğine iftira atıyorsun pes vallahi...

https://clashofclans.com/tr/blog/release-notes/friendly-challenge-update
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 level kışla gördüm. Sürelerde bir düzenleme olmazsa tahminimi 6 günlük Pekka kışlasına göre yapıyorum; temiz 3 ayı bulur 4 kışlayı 2 tur yükseltmek.
    Yeni başlamak isteyenlere tavsiyem; başlamayın!

• setek01 kullanıcısına yanıt
    Sureleri duzenlemeleri sence th9 th10 th11 olmis insanlara haksizlik olmaz mi

• Bebek ejderha ve madencide gelecekmiş. En başa eklersen güzel olur.

• Bakım arası diyor guncelleme mi geliyor şimdi

• Kralrep kullanıcısına yanıt
    Evet

• İos güncelleme geldi.
    1 Dostane mücadeleler.
    2 iki yeni birlik: yavru ejderha ve madenci.
    3 iki yeni büyü: Klon büyüsü ve iskelet büyücü.
    4 yeni seviyeler balon lav tazı.

• Dostane mücadele cok zevk verecek anlamadıgım şey tek seferlik ücretsizmi yoksa full ücretsizmi dostane mücadele
  • Oyunun en guzel yanı muhabbetler de o da begenmedim. Mesaj yazma cok kotu olmus başım döndü çıkdım hemen.

Edit:klanda konusma daha iyi olmus alistim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 24 Mayıs 2016; 19:22:27 >
  • tamammen para kazanmak için yapılan güncelemeler artık alışmak lazım 2 ay sonra başka güncelemelere
  • maden toplama sesi de değişmiş güzel olmuş
  • Beyler bende güncellemeden sonra oyun açılmıyor ne yapabilirim

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    telefon ne işletim sistemi ne sistemin sürümü ne play storeden güncelle/sil baştan yükle/wifiden dene /mobil veriden dene
  • Güncellemeden sonra sık sık oyundan atıyor. Savaştayken bile atıyor. Başına gelen var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.