Şimdi Ara

Mayıs 2016 Güncellemesi (14.seviye Top 4.seviye LavTazısı 7.seviye Balon Yeni Büyüler Yeni birim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Güncellemeden sonra sık sık oyundan atıyor. Savaştayken bile atıyor. Başına gelen var mı

Aynen şuanda herkeste aynı problem var.

Bir şey farkettik mücadele isteği attıgında ve tekrar atıldıgında izlerken atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 25 Mayıs 2016; 0:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samochu

Sureleri duzenlemeleri sence th9 th10 th11 olmis insanlara haksizlik olmaz mi

Güncelleme gelince belli oldu. 4 kışla 72 gün. Sadece kışla yaparsam. Th9 olsaydım bozmazdı th10 olunca kışlayı 2 tur çevirmek biraz sıkıntılı olacak. Eskiden yapanlara haksızlık kısmına gelirsek; Androide geldiğinden beri oynarım, 2 full 11 sattım. Ben 4K kupayı geçtiğimde Titan diye bir lig yoktu deprem zehir yoktu 28 tane valkür basıp köy düzlemek yoktu 3600 den sonra 1 kupalı köyler çıkardı 3800 den sonra bulutları seyrederdik 2 saat boyunca 10 kupa verecek köy aradım kaldı ki biraz daha yukarıda olup 5 saat 6 saat köy arayan vardı, tanırım bilirim. İlk th10 olduğumda 2 sene olmuştur ilk ganimet aramaya 500k vermişliğimiz de vardır. Şimdi öyle birşey yok th7 köyler görürdük boşu boşuna next bedeli verirdik.

Kışla meselesine dönersek, eskiden th8 de Pekka kışlası yapılırdı. Th8 de ganimet bulmak kolay Ordu kampı 200 lük okçu barbar dönerdi kışla yapılırken. Th9 içinde aynı imkan var. Ama th10 için tamamen taş tuzağı bir güncelleme olmuş. Kupacıyı bozmaz kara kışladan takılırlar ama ganimetçi th10 için biraz bunaltıcı bir güncelleme oldu maalesef...

Edit: En büyük haksızlığı unutmuşum; th9 da 250 duvarı 9 yaptım yaklaşık 60 tane kadar 10 seviye yaptıktan sonra gına geldiği için th10 a geçmiştim. Bina bitti 3 gün sonra güncelleme duyuruldu iksirle duvar yapma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 25 Mayıs 2016; 2:18:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• büyücü kulesinin efekt çöp olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaylı tuzakların seviyesini arttırınca ne oluyor çözebilen var mı
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Yakalama kapasitesi artıyor ve artık valkyrie leride yakalıyor yani şuan çok önemli bir yükseltme yaylı tuzak.
  • gerçekten sexi bir güncelleme olmuş
  • Valkür işi noobluğun zirvesine vurmuştu, şimdi işler biraz değişir. Sadece yaylı tuzak değil klan kalesi bir acayip oldu. Bir tam bir yarım Ejderha kalan 5 boşluğa bir tane de 7 seviye balon işi bozabilir. Adam 6000 kupa sınırlı nda 8 duvarcı 2 büyücü 28 valkür başka birşey yok. İskelet atıp kaleyi yoklar ama büyü düzeni değişir. Kaldı ki 28 valkür basan Ejder balona elindeki 2 büyücü zehir ve okçu kraliçeyle müdahale eder ama köyün bir tarafından girip diğer tarafından çıkma işi zor olur.

iskelet büyüsü basıldığı zaman kalan 11 slotun içine 4 deprem basarsan 7 slot kalır, 2 öfke 2 dondurma basılmaz.

Clash royale güncellemesinde yazmışlardı, tek tip asker kullanımına karşıyız diye. Aynı mantıkla buraya da ayar çektiler.

Benim sadık yarim golem büyücü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.