Şimdi Ara

Mayıs 2017 BTK'nın AKK düzenlemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu 1 mayısta gece 02.00 ile 08.00 akn siz olacak deniyor ya bu mobil kullanıcılar için geçerli mi? Ben 50gb vınn WiFi kullanıyorum. Bilgi veren olursa çok sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prestij06 P kullanıcısına yanıt
    Sadece sabit internet için geçerli.

• Arkadaşlar bu konuyla ilgili güncel bir haber, gelişme var mı ?

(servis sağlayıcıların mayıs sonrası için yeni paketler oluşturması, btk dan yeni bir açıklama vb.)

Bende 1 ay sonrasına kadar evime internet bağlatmayı düşünüyorum ama mayıs da böyle bir düzenleme hayata geçerse, en mantıklısı beklemek olacak.

• guntoldu kullanıcısına yanıt
    BTK'nın sitesinde bilgi yok ilk mesajdaki link çalışmıyor. İSS'lerde de bir hareketlilik yok benim bir beklentim kalmadı şahsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar müsterih olun 1 mayıs dan sonra uygulama devrede, SDN nın youtube sayfasında Turknet ile röportaj var kurumsal iş birimi genel müdürü üstü kapalı olsada ifade ediyor açın izleyin. 1 nisan ve 15 nisandan sonra TT ve diğer sağlayıcılar da yeni paketler kampanyalar belli olur yavaştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 29 Mart 2017; 1:32:4 >
  • TT hızımı kısıtlıyordu 4 e kitliyordu. Hattım 10Mbit e kadar destekliyor. Superonline a geçtim 4 verildi ama arıza bıraktım hız düşük diye sol tt satraline iletmiş 1 1buçuk gün sonra baktım saniyede 850 900 bazen 1 MB indiriyor.
    Hemen hız testi yaptım 7.5 8 Mbit süper oldu. Akk yı tabi hemen geçtim 3 e düştü ama yavaş değil rahat bazen nasıl oluyorsa 3Mbit tı geçiyor.

21 martta başvuru yaptım 2. günde TT ekibi saat 13 gibi geldi hattı kontrol etti alt yapı hazır evin içinden bişey yapılmayacak dedi. Superonline gelicek internetinizi bağlicak dedi. Sol Saat 17 gibi geldi modem sözleşme felan saolsun TT ekibi iyidi taraflı değildi tt ye

Ben TTNET 8Mbit 50GB 53 TL adls paketteydim
    SOL geçtim 8Mbit 50GB Yalın adls 57 TL

Gelelim asıl konuya Paketim 8Mbit 1 Mayıstan sonra gece 2-8 arası 8Mbit gündüzleri 3Mbit mi 5Mit mi ben pek anlamadım taplodan

Mayıs  2017 BTK'nın AKK düzenlemesiMayıs  2017 BTK'nın AKK düzenlemesiMayıs  2017 BTK'nın AKK düzenlemesiMayıs  2017 BTK'nın AKK düzenlemesi

Not: Türkiyede ki sabit internet TT yüzünden yavaş çünlü kısıtlıyor Lider diye bakın neden mobil internet hızlı Lider Turkcell diye Lider kontrol ediyor herşeyi mağlesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 29 Mart 2017; 2:26:52 >

• DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    5 mbit olacak

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Hadi canım şaka yapıyon
    Tabloda bak paket lansmanındaki indirme hızı alt sınır diyor, senin paketin 8 mbit 5 e düşecek merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 29 Mart 2017; 2:23:32 >
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Saol ben yaşadım o zaman gündüz 5Bit daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 29 Mart 2017; 2:29:23 >
  • İlk mesajdaki link dediğim gibi çalışmıyor BTK'nın sitesinden duyurular bölümünden buldum konuyu onda da 1 Mayıs hiç geçmiyor ayrıca iss'lerden görüş alınması vs vs deyip bitiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aşağıdaki btk sayfasındaki pdf yi indirip okuyabilirsiniz. en geç 1 mayıs günü bütün internet servis sağlayıcıları verilen kararı uygulayacaktır diyor.

https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurul-Karari/Adil-Kullanim-Noktasi-AKN
  • Hiçbir ISSnin bu alınan karara uymaması gibi birşey olmaz arkadaşlar. Müşteri hizmetleri yetkilileri birçok konuda afedersiniz ama zırcahil. Hiç panik yapmaya gerek yok,şurda bir ay kaldı herkes görür neolacağını .

• Ayın son günü yaptığım indirmeleri ertesi aya kitlerken, 02:00 - 08:00 arası indirme miktarını nasıl gün içi normal kotadan ayıracaklar acaba? 7:59 da modem mi kapatıp açacağız? Merak konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caerium

Ayın son günü yaptığım indirmeleri ertesi aya kitlerken, 02:00 - 08:00 arası indirme miktarını nasıl gün içi normal kotadan ayıracaklar acaba? 7:59 da modem mi kapatıp açacağız? Merak konusu.

Bence bunu kimsenin sorun edeceğini düşünmüyorum çünkü herkes 3 mbit den sıkılmış ve bunalmış durumda :)

• ACABA DİYORUM AKK nın olmadığı zamanlar geldiğinde neler olacak diye teori üretiyordum ki BİR TANE Kİ TEORİMİ DESTEKLEYEN TURKCELL SUPERONLİNE na TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.AKK NIN OLMADIĞI BİR ÜLKEDE İNTERNET FATURALARI CEBİMİZİ DEĞİL BİZİ YAKACAK!
  • ya zaten saçmalık şurda. adil kullanım noktası olmadan da insanlar sürekli download yapmayacak. kaldı ki sürekli yapmasına olanak sağlayacak imkan çoğu insanda yok. kimin indirmek için terebaytlarca boş alanı var.

• Kesinlikle. 69.90 a 8 mbps getiren de Superonline . AKN'yi ülkemize hediye edende kendileri.

08 Mbps'e kadar satın aldıysanız 3 Mbps

16 Mbps'e kadar satın aldıysanız 5 Mbps

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.