Yok yok hatta havada 5 saat falan asili kailiyor bulutlardan bile bulasiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 22 Ağustos 2024; 15:30:57 > |
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ (MPOX) [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Aynen öyle.
-
Kendi kendine ne kadar sürede iyileşiyor peki?
Kabarcıklar iz bırakıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de istediği kadar hijyen yaygın olsun çok eşlilik var. Kadınları yapsa erkeği kocası anlamaz ruhu duymaz ... Kadınlar iyi saklıyor. Dertleri de yetersiz şey :) ... Şaka maka değil ... Bu yüzden Türkiye'de patlama yaşanacaktır ... Örtbas edilemez de .. Başka bir hastalık ta denilemez! Çok karakteristik ...
Anal seven erkekler de yaygın ( aktif gay gibiler .. ) ... Esasında onlar da biseksüeldir ama inkar eder çoğu :) ...
Bu tür şeyler artık rahatça bahsedilmelidir... Bu tür şeyler tabu olmaktan çıkmalıdır ... İşin ucunda tanımadığınız başkalarına cinsellik bile olmadan bulaştırma seçenekleri bol...
mail onlineWoman, 20, says she wasn't offered vaccine or treatment for monkeypoxhttps://www.dailymail.co.uk/health/article-11099139/Georgia-woman-20-says-wasnt-offered-vaccine-treatment-monkeypox.html
-
Sen o zaman Dünya Düz dür dersin :) .... Aynı tayfadansın(ız) ....
-
Yo ben yuvarlak oldugunu düsünüyorum.
-
Düzlemsel mi yuvarlaktan kasıt :D ?
Klasik bilinen küremsi mi ? ...
-
Keskin bir yuvarlak oldugunu düsünmüyorum ama yuvarlaktir.
Nasanin yayinladigi mars vs fotolarindanda süpheciyim.
-
Ne güzel resim keske bende de olsa patlatıp icindekini bosaltırdım igneyi pıt diye sokacaksın en siskin yerine oysss
-
Küremsi yani ... Su olmazsa patates gibi . Su ve atmosfer ile kutuplar basık ekvatorlar hafif şişik olması .... Bilinen budur ...
Şüpheleriniz doğrulanmış bilgilere mi dayanıyor yoksa dindarlar gibi red etme odaklı bir inanış mı ?
-
-
Arkadaş saç traşımı yaparken cerrah eldiveni taktı.
Nihayetinde rica edince sıtındaki kurt yelesinin üzerinden de makineyle geçti ama çiçek geçmedi…
Kendi kendine patlar zaten iltihaplı akneye benziyor ben olsam igneyi ısıtarak dezenfekte edip söyle yüzeysel bir dokunurdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ağustos 2024; 12:59:28 > -
Sağ tarafa yayılıuor…
Cicek olsaydı bence her yerine yayılırdı en ücra köselerde bile cicek pıtırcıgı görürdün
-
hava çok sıcak cilt aşırı yağlanıyor 40 yaşında olmama rağmen benimde çıktı oramda buramda akne bir tane burnumun altında bıyığımda çıkmış ben gibi duruyor :))) benimde sakal dönmüş gibi hafta sonu bakıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ağustos 2024; 14:13:2 > -
Bir kişi ile ne kadar doğrudur muamma ama okuyun dinleyin :
odatvAfrika'da yaşayan Türk anlattı: Maymun Çiçeği abartıldıhttps://www.odatv.com/guncel/afrikada-yasayan-turk-anlatti-maymun-cicegi-abartildi-120060109 -
Atleti ters giymişsin
İyi bari içimize su serpti, gerçi bu Hanım çok elit bir yerde yaşıyor, geziyor tozuyor ama bu virüs daha çok yokluk bölgelerinde ve de kısıtlı temizlik olan mülteci kamplarında etkili oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X