Şimdi Ara

MAZDA 2 1.3 PLAY ALDIM İLK İZLENİMLERİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UZUN SÜREN ARAŞTIRMALARIMDAN SONRA B SEGMENTİNDE AZ YAKAN DONANIMI FAZLA BİR ARABA OLAN MAZDA 2 ALDIM. HENÜZ 870 KM DE. 170 TL BENZİNLE BU KM ULAŞTIM. ARAÇ 20 KURUŞ YAKIYOR. 870 KM SADECE 200 KM si ŞEHİR DIŞI. YOL BİLGİSAYARI. 100/7.0 KM GÖSTERİYOR. SEMPATİK BİR ARAÇ YOLDA DURDURUP SORANLAR OLUYOR. KARDEŞİM BU NE ARBASI. ÇİN MALI MI CHERRY Mİ FALAN DİYORLAR. BEN DE ANLATIYORUM UZUN UZUN .TABİİ İNSANIMIZ MAZDA YI PEK TANIMIYOR. YAKINDA FOTO EKLEYECEĞİM.. SAYGILAR..

• hayırlı olsun malesef ülkemizde bilinmeyen bir marka
  • Neden benden almadın

Şaka bi yana hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
  • güle güle kullan Allah kaza bela vermesin arkadaşım..

Mazda yı bilen olmamasıda çok sorun değil bence hatta bir artı , en azından diğer markalar gibi kafanızı hangi yöne çevirseniz gördüğünüz araçlardan değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

güle güle kullan Allah kaza bela vermesin arkadaşım..

Mazda yı bilen olmamasıda çok sorun değil bence hatta bir artı , en azından diğer markalar gibi kafanızı hangi yöne çevirseniz gördüğünüz araçlardan değil..

teşekkürler kardeşim...
  • iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ediyorum
  • hayırlı olsun arkadasım hosgeldin 2 ailesine hala cok azız ama olsun boole daha iyi:)))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONA 1.6 Dizel ile 3 Gün TEST
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sympatique arkadasım bende bu sıralar mazda almayı dusunuyodum ama şimdi bide otomatiği cıktı onu alıyım diyorum şimdide otv indirimi cıktı biraz daha bekliycez buarada sen hangi bayideydin
    Bide suan otv siz mazda 1.5 otomatik viteslinin son fiyatı nedir?
    ozaydın otomotiv 10gundur fiyatları guncelliyo ordan bakamadım benim gordugum endusuk fiyatı onlar vermişti daha oncesinde duz vites için
  • Bekleyin arkadaşlar. Şu ÖTV indirimi ne kadar olacak tam bir kesinleşsin ona göre fiyat konuşuruz..

Şu anda otomatik Mazda 2 Fun modelini 29.900.-TL'den veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 14 Mart 2009; 23:20:45 >
  • benim ogrendiğim otv %37 den %18.5 a düştü bugun hurriyette yazdı bu keisnmiş bikaç yerde daha gordum hbrdede soyledi dun rakam vermiyolardı bugun belli olmuş herhal salı gunu resmi gazetede olcakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: atilim77

benim ogrendiğim otv %37 den %18.5 a düştü bugun hurriyette yazdı bu keisnmiş bikaç yerde daha gordum hbrdede soyledi dun rakam vermiyolardı bugun belli olmuş herhal salı gunu resmi gazetede olcakmış

Biz bu ÖTV indirimi ile ilgili gelişmeleri çok daha yakından takip etmekteyiz. Şu anda ne bir rakam ne de yürürlüğe gireceği tarih belli. O yüzden heyecana kapılmamanızı öneririm. Sabırlı olun ve bekleyin..
  • mazda 2 nin bilinmemesi normalde o bilinmeyen "mazda" ise çook düşündürücü

hayırlı uğurlu olsun
  • sympatique arkadasım ben hurriyette okumuştum şimdide hukumetin medyasındada cıktı bilgiler.

http://www.haber7.com/haber/20090315/Bakan-Caglayan-indirim-tarihini-acikladi.php
  • hani resimler ?

özellikle içten çekilmiş resim koyun lütfen.

bir de fiyatını öğrenebilirmiyiz efendim
  • Hayırlı olsun. Bu ne diye sormaları tamam da Chery mi diye sormaları kötüymüş .. Chery bile demekki daha bilinir olmuş ...
  • ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSENİZ MEMNUN OLURUM.Yıllardan beri 45 yanak lastik kullanmama ve bir çok çukura girip çıkmama rağmen herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım. ama geçen gün büyükçe bir çukura girdim sol ön lastikte gözle görülmesede küçük bir balon oluştu. lastikçilere gösterdim onlarda balon olduğunu söyledi. bazıları birşey olmaz arkaya al kullanmaya devam et ama zamanla balon büyür dediler. kasko firmasını aradım lastiği kaskodan değiştirebileceklerini söylediler. bu arada kendim küçük bir araştırma yaptım.. toyo proxes r31 modeli lastik ithalatçı firmanın dediğine göre türkiyeye gelmiyormuş. kataloglarda da yok zaten..henüz kasko işlemlerinin başlatmadım. sizce bu lastiği tedarik edebilirler mi? kaskonun ben bu lastiği bulamıyorum deme şansı var mı? eğer böyle birşey olursa nasıl haraket etmem gerekir? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 16 Mart 2009; 20:44:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musamersin

ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSENİZ MEMNUN OLURUM.Yıllardan beri 45 yanak lastik kullanmama ve bir çok çukura girip çıkmama rağmen herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım. ama geçen gün büyükçe bir çukura girdim sol ön lastikte gözle görülmesede küçük bir balon oluştu. lastikçilere gösterdim onlarda balon olduğunu söyledi. bazıları birşey olmaz arkaya al kullanmaya devam et ama zamanla balon büyür dediler. kasko firmasını aradım lastiği kaskodan değiştirebileceklerini söylediler. bu arada kendim küçük bir araştırma yaptım.. toyo proxes r31 modeli lastik ithalatçı firmanın dediğine göre türkiyeye gelmiyormuş. kataloglarda da yok zaten..henüz kasko işlemlerinin başlatmadım. sizce bu lastiği tedarik edebilirler mi? kaskonun ben bu lastiği bulamıyorum deme şansı var mı? eğer böyle birşey olursa nasıl haraket etmem gerekir? teşekkürler...

valla bence toyo beş para etmez bir marka, daha önce nankang sava gibi markalar bile kullanmış biri olarak onlardan bile çok daha kötü olduğunu söleyebilirim.

aşırı ses-titreşim yapıyorlar, kolay patinaja düşüyorlar, yarılmaya vs ye çok meyilliler ve de ıslak zeminde anormal kayıyorlar, bana göre mazda 2 nin en zayıf noktası lastikleri.

kasko normal olarak lastiği temin edemez, aynı ebat da başka bir toyo lastik önereceklerdir.

• SAYIN 19CAN84;
    HAKLI OLABİLİRSİN BEN DE KUMHO ACCELERA MARSHALL KULLANDIM AMA TOYONUN İYİ BİR MARKA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ. ACCELERA İLE ÇOK BÜYÜK ÇUKURLARA GİRDİM ARABADAN GELEN SESLERİ DUYSAYDINIZ. BİR PARÇASI YOLDA KALDI DERDİNİZ.. KASKO TOYONUN FARKLI BİR MODELİNİ VERİRSE BEN ONU NE YAPAYIM. LASTİKLERDEN BİRİ BAŞKA OLACAK
    BENİM BİLDİĞİM TÜRKİYEYE 1954516 EBATINDA TOTO PROXES T 1R GELİYORMUŞ.. BENİM Kİ R31 MODELİ DESENLERİ FAKLI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 16 Mart 2009; 21:37:18 >
  • lastik problemi çözüldü. durumu mazda şikayet hattına bildirdim. bir kaç arama daha yaptıktan sonra yaklaşık bir hafta sonra aradılar. toyo proxes r31 modeli lastiğin 1 ay içinde toyo ithalatçısı aldülkadirözcan aş. tarafından getireleceğini söylediler.. toyo ithalatçısı firmayı ardım onlarda doğruladılar. artık rahat rahat çukurlara girip balon yapabilirsiniz..
  • bu arada mazda2 lerdeki 1.3 motor opsiyonunun ithalatına son verileceğine yönelik haberler gerçeklik kazandı,

artık sadece 1.5 motor+otomatik vites+baz donanım ve 1.5 motor+manuel şanzıman+sport seçenekleriyle satışa devam edilecekmiş.

tüm 1.3 mazda2 kullanıcıları antika bir otomobile sahip olmuş oldu, herkese geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.