Şimdi Ara

MAZDA 2 1.3 PLAY ALDIM İLK İZLENİMLERİM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Transporter67

hani resimler ?

özellikle içten çekilmiş resim koyun lütfen.

bir de fiyatını öğrenebilirmiyiz efendim

Benim açtığım şu konuda iç mekan resimleri koymuştum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28920317/tm.htm

Ayrıca spoyler resimlerini ekledim.

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

bu arada mazda2 lerdeki 1.3 motor opsiyonunun ithalatına son verileceğine yönelik haberler gerçeklik kazandı,

artık sadece 1.5 motor+otomatik vites+baz donanım ve 1.5 motor+manuel şanzıman+sport seçenekleriyle satışa devam edilecekmiş.

tüm 1.3 mazda2 kullanıcıları antika bir otomobile sahip olmuş oldu, herkese geçmiş olsun.

evet artık antikaya sahibiz ama olsun...ben seviyorum arabayı.

quote:

Orjinalden alıntı: musamersin

ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSENİZ MEMNUN OLURUM.Yıllardan beri 45 yanak lastik kullanmama ve bir çok çukura girip çıkmama rağmen herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım. ama geçen gün büyükçe bir çukura girdim sol ön lastikte gözle görülmesede küçük bir balon oluştu. lastikçilere gösterdim onlarda balon olduğunu söyledi. bazıları birşey olmaz arkaya al kullanmaya devam et ama zamanla balon büyür dediler. kasko firmasını aradım lastiği kaskodan değiştirebileceklerini söylediler. bu arada kendim küçük bir araştırma yaptım.. toyo proxes r31 modeli lastik ithalatçı firmanın dediğine göre türkiyeye gelmiyormuş. kataloglarda da yok zaten..henüz kasko işlemlerinin başlatmadım. sizce bu lastiği tedarik edebilirler mi? kaskonun ben bu lastiği bulamıyorum deme şansı var mı? eğer böyle birşey olursa nasıl haraket etmem gerekir? teşekkürler...

ben 45 yanaktan korkuyordum. çukurlara metal tümseklere falan giriyorum. Bişey olmuyor sandığım kadar konforsuz değilmiş...ancak toyo berbat bir lastik. Ben de ilk fırsatta başka markaya zıplayacağım..

Bu arada 5000 civarlarındayım. Tüketim 5lerin başına kadar indirdim. Bir sonraki depoyu 4.9a indirme hedefim var...

• işte fotolar biraz kirli ama..

MAZDA 2 1.3 PLAY ALDIM İLK İZLENİMLERİM

• ben 45 yanaktan korkuyordum. çukurlara metal tümseklere falan giriyorum. Bişey olmuyor sandığım kadar konforsuz değilmiş...ancak toyo berbat bir lastik. Ben de ilk fırsatta başka markaya zıplayacağım..

Bu arada 5000 civarlarındayım. Tüketim 5lerin başına kadar indirdim. Bir sonraki depoyu 4.9a indirme hedefim var...

benim araç 1700 kmde ama 7.0 altına inmedi. hep şehir içi kullanıyorum. 250-300 km de bir sıfırlıyorum. benim araçta bir sorun mu var acaba...
  • mazda 2 sportun fiyatı belli olmuş..

Model Tip Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyat (TL) Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Özel Kampanya Fiyatı (TL)
    Yeni Mazda2 Go AT 30,923 29,117
    Yeni Mazda2 Sport 31,569 29,763
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamersin

benim araç 1700 kmde ama 7.0 altına inmedi. hep şehir içi kullanıyorum. 250-300 km de bir sıfırlıyorum. benim araçta bir sorun mu var acaba...

şehir içinde o değer iyi..Ben istanbulda TEM ağırlıklı ama sabah akşam en cafcaflı saatlerde FSM köprü geçişli kullanıyorum. Günde 80km nin 15i zaten şehir içi ama gişe kuyrukları TEMde sıkışan yerler (sabah ümraniye, kavacık, akşam hasdal vs ) var. Tam şehirlerarası değil yani...5in altına indirisem süpper ötesi olacak...
  • X-RAYTED kardeşim bu arada spoiler harika olmuş. bana serviste 290 tl dediler. size ne kadara mal oldu? ben de taktırmayı düşünüyorum. daha sonra sislere xenon yapacağım ama garanti olayını sormak lazım..
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Hayırlı olsun güle güle kullan

eyvallah...
  • yakıt tüketimi giderek düşüyor. şu an 1900 km de 1600 km sıfırlamıştım 300 km tamamını şehir içi yaptım tüketim 6.4
    bence süper bir değer çünkü fabrika verisi 6.9
    daha uygun değerler yakalayan var mı?
    ilerleyen kmlerde dahahda düşer inşaallah. şehir dışı 4.5 tutturabilirim gibi geliyor bana ama henüz uzun yol yapamadım. yaptığımda paylaşırım.
  • arkadaşlar sislere 8000 kelvin xenon taktım nasıl olmuş..

• hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Yaradan..

gerçekten harika araba.. fazlasıyla hakediyor o parayı.. Türkiyede tutulmuyor vs.. boş laflara hiç aldırış etmeyiniz.. elbet bir gün herkes gerçekleri görecek.. düne kadar hundai de öyle diyorlardı.. en çok satan araba şu an..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue night

hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Yaradan..

gerçekten harika araba.. fazlasıyla hakediyor o parayı.. Türkiyede tutulmuyor vs.. boş laflara hiç aldırış etmeyiniz.. elbet bir gün herkes gerçekleri görecek.. düne kadar hundai de öyle diyorlardı.. en çok satan araba şu an..

Allah razı olsun

Yorumlarına katılmamak elde değil
  • yeni fotolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 6 Mayıs 2009; 16:08:42 >

•  MAZDA 2 1.3 PLAY ALDIM İLK İZLENİMLERİM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.