Şimdi Ara

Mazda 3 Renk Seçimi: Beğenilerinize ihtiyacım var! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gri olan daha çekici geldi gözüme. Ancak mazdaya mavi yada kırmızı çok daha güzel yakışıyor.. Seçenek varsa, spor sedan için mavi veya kırmızı düşünün derim
  • Ben olsam mavi veyahut kırmızı yapardım.

Beyaz artık her arabada var.
    Gri de pek göz alıcı gelmedi bana şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor

bu arada 2011 için fiyat artışı ile ilgili bişiler dediler mi bayiden?
    ben alana kadar fiyatı artacak diye korkuyorum

Bana bayi fiyat konusunda 22 Kasım-31 Aralık fiyatlarında artma ya da azalma olmayacagını, normalde firmaların Aralık'ta yaptıgı indirimi, Mazda'nın bu sene reklam bütçesi olarak ayırdıgını söyledi. Aracı satmak için söylenmiş bir ifade gibi gelse de bayi " fiyat da azalma olmayacagına o kadar eminiz ki azalma olursa farkı ödemeye hazırız" diyerek fiyat konusuna açıklık getirdi.

2011 Ocak itibariyle fiyatlarımız aynı kalacak diyen herhangi bir bayi/marka'ya rastlamadım. Vergilerdeki artış yüzünden araç bedeli aynı kalsa bile vergi oranlarındaki artış anahtar teslim fiyatlarına yansıyacaktır.

Size tavsiyem, eğer aracı alma konusunda cok kararlıysanız, Aralık'ta bayilerin stok bitirme hedeflerini kullanarak belirli bir miktar peşinat verip aracın fiyatını sabitlemek, aracı bağlamak ve ödemenin diğer kısmnı Ocak gibi yaparak aracı bu tarihte trafiğe çıkarmak olacaktır. Hem böylece 6 aylık Motorlu Taşıtlar Vergisi'nden de muaf olursunuz üstelik Temmuz'a kadar taşıt pulu ödeme derdiniz de olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi automania -- 21 Kasım 2010; 14:05:36 >

• beyaz rengi yeni nesil araçlarda çok beğenmeme rağmen mazda 3 de gri diyecem ben:)
    İlk fotolara bakarsanız aynı yönlerden çekim olmasına rağmen gri tamponun çıkıntısını daha güzel göstermiş.Daha bir kaslı duruyor.
    Hayırlı olsun şimdiden.
  • Beyaz bir başkadır.
  • gri renk derim
  • bilgi için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: automania

quote:

Orijinalden alıntı: victor

bu arada 2011 için fiyat artışı ile ilgili bişiler dediler mi bayiden?
    ben alana kadar fiyatı artacak diye korkuyorum

Bana bayi fiyat konusunda 22 Kasım-31 Aralık fiyatlarında artma ya da azalma olmayacagını, normalde firmaların Aralık'ta yaptıgı indirimi, Mazda'nın bu sene reklam bütçesi olarak ayırdıgını söyledi. Aracı satmak için söylenmiş bir ifade gibi gelse de bayi " fiyat da azalma olmayacagına o kadar eminiz ki azalma olursa farkı ödemeye hazırız" diyerek fiyat konusuna açıklık getirdi.

2011 Ocak itibariyle fiyatlarımız aynı kalacak diyen herhangi bir bayi/marka'ya rastlamadım. Vergilerdeki artış yüzünden araç bedeli aynı kalsa bile vergi oranlarındaki artış anahtar teslim fiyatlarına yansıyacaktır.

Size tavsiyem, eğer aracı alma konusunda cok kararlıysanız, Aralık'ta bayilerin stok bitirme hedeflerini kullanarak belirli bir miktar peşinat verip aracın fiyatını sabitlemek, aracı bağlamak ve ödemenin diğer kısmnı Ocak gibi yaparak aracı bu tarihte trafiğe çıkarmak olacaktır. Hem böylece 6 aylık Motorlu Taşıtlar Vergisi'nden de muaf olursunuz üstelik Temmuz'a kadar taşıt pulu ödeme derdiniz de olmaz.

• Beyaz kesinlikle.. Bu arada liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Beyaz kesinlikle.. Bu arada liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar mı ?

ben de merak ediyorum.kaç liraya anlaştınız bu araç için?
  • beyaz kesinlikle
  • siyah var bende araca yakışıyor ama bakımı çok zor
  • 27A
  • önden gri arkadan beyaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Beyaz kesinlikle.. Bu arada liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar mı ?

Sedan Impressive Otomatik liste fiyatı 44.085 lira. İki çeşit beyaz var. Biri kutup beyazı (opak), biri metalik beyaz. Ben opak beyaz rengi için 42.000 liraya anlaştım. Alüminyum grisi (metalik renk) için farkın 700 lira oldugunu söylediler. Kaporayı opak beyaz icin bıraktım ama griye dönersem ek maliyet binecek. Renk konusunda ne yapacagımı sasırdım acıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

önden gri arkadan beyaz.

bende aynen öyle düşündüğüm için kararsız kaldım:)
  • Bence beyaz
  • Opak beyaz almanızı tavsiye etmem, mika beyaz yani metalik beyaz alın güneşte parlıyor ve çok güzel oluyor...

2010 1.6 sedan otomatik impresive resimdeki araç 7.500 km de aldım ,renk mika beyaz 3 ay önce 37.750 aldım ikinci el...

Sıfırda bakıyordum o zamanlar ve opak beyaz için temmuz vergisi hariç 41.700 fiyat almıştım 300 TL de onu ekleyince aldığınız fiyatla aynı oluyor yani fiyatlar düşmeyecek gibi...

42.700 bu araç için iyi fiyat...koltuk ısıtmasından tutunda Rvm sine öncam ısıtmasından far yıkamasına kadar donanım olarak üstünlük sağlıyor...
    Mükemmel bir araç lakin yakın zamanda ev alacağım ayrılacak gibiyiz zira yıllarca binilecek bir araç satmayada kıyamıyor insan

Mazda 3 Renk Seçimi: Beğenilerinize ihtiyacım var!

Mazda 3 Renk Seçimi: Beğenilerinize ihtiyacım var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 21 Kasım 2010; 21:48:53 >

• Mazda 3 e beyaz gider. Pişman olmayacağınızdan eminim. :)
  • kırmızısını düşündün mü
  • @aadrty :
    metalik beyaz, sedefli beyaz diye geçen renk mi?
    eğer o ise, o renk için de hasar gibi durumlarda aynı rengi tutturma gibi bi sorundan bahsediyolardı
    mazda forumunda (sanırım) görmüştüm onunla ilgili bi yazı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.