Şimdi Ara

Mazda 3 skyactiv yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senede 2 kez bakim olayi ve her ilde servis olmaması dışında bir sorun yok. Sanayide servise giren ve 2.el derdi olmayan adam için birebir.

Mazda tr kampanya ve sevis ağını genisletmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz olan her aracin alicisi bulunur.yakin bir arkadasim yana yana mazda 3 aradi buldugundada sahibine ancak bin liralik indirim yaptirabildi o da bir ay ugrasarak.adamin arabasina kac tane alici cikmistir varin siz hesap edin..yok yari fiyatina satmak yok bilmemne sahinci kafasidir bunlar kimse boyle bir satis falan yapmiyor millet enayi degil

• 6 Ayda bir servise gide gele gide gele mazdaya kar ortağı olduğunu sananlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

6 Ayda bir servise gide gele gide gele mazdaya kar ortağı olduğunu sananlar var

Evet 6 aylık bakım çok saçma hemde çok ama yapıcak birşey yok, onu göz önüne alarak aldık. Ben izmir servisinde girdim ilk altı ay bakımına 315 tl ödedim muğladaki servistende fiyat aşmıştım şehir dışından geldiğiniz için 240 tl olur demişlerdi. bence fiyatlar gayet uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

temiz olan her aracin alicisi bulunur.yakin bir arkadasim yana yana mazda 3 aradi buldugundada sahibine ancak bin liralik indirim yaptirabildi o da bir ay ugrasarak.adamin arabasina kac tane alici cikmistir varin siz hesap edin..yok yari fiyatina satmak yok bilmemne sahinci kafasidir bunlar kimse boyle bir satis falan yapmiyor millet enayi degil

Karşınızda lpg li aracıyla uzun yolda sürekli 4000 devir üstü giderek motora birşey olmayacağını düşünen birisi var. Bence daha fazla zorlamayın, emeğinizi daha doğru yerlere vermeniz dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

temiz olan her aracin alicisi bulunur.yakin bir arkadasim yana yana mazda 3 aradi buldugundada sahibine ancak bin liralik indirim yaptirabildi o da bir ay ugrasarak.adamin arabasina kac tane alici cikmistir varin siz hesap edin..yok yari fiyatina satmak yok bilmemne sahinci kafasidir bunlar kimse boyle bir satis falan yapmiyor millet enayi degil

Karşınızda lpg li aracıyla uzun yolda sürekli 4000 devir üstü giderek motora birşey olmayacağını düşünen birisi var. Bence daha fazla zorlamayın, emeğinizi daha doğru yerlere vermeniz dileğiyle

aracım 2011 model 90 bin km de uzun yolda uzun süre 6000 devir civarı da sürdüm şu an bir sıkıntı yok. Olursa bakarız icabına sorun değil. Tın tın giden 1.2 tsi lerin yanından 7200 devirle geçmek hoşuma gidiyor. Bu da benim zevkim....

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

aracım 2011 model 90 bin km de uzun yolda uzun süre 6000 devir civarı da sürdüm şu an bir sıkıntı yok. Olursa bakarız icabına sorun değil. Tın tın giden 1.2 tsi lerin yanından 7200 devirle geçmek hoşuma gidiyor. Bu da benim zevkim....

Aynen devam edin. Sizi düzeltmeye çalışan yok burada.

• şahinci tespitim doğru demekki
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Mazda 3 ü aldım darısı olmayanların başına

• Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Ne kadara aldınız?

• Teşekkürler motion paketi 68000 tl ye aldım.

• Daha iki gün önce şundan gordum aracı fotoğraflar anlatmaya yetmiyor bir kere otoparktaydi ve birçok marka model araç arasından ben burdayim diyordu

Mazda 3 skyactiv yardım

• Surusu çok zevkli yolu uzatasi geliyor insanin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.