Bildirim
Mazda 3 skyactiv yardım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
17 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun diyelim arkadaşım. 6-7 ay sonra da ben alıcam inşallah, benden sana şimdilik fayda yok ama sen deneyimlerini yazarsan sevinirim. bir de mazda foruma üye olabilirsin orada sorduğun, soracağın her sorunun bir cevabı vardır.http://www.mazdaclubtr.com/forums/ -
Guzel araba ama degistirmek istediginde yari fiyatina verirsin artik... -
Şimdiden hayırlı olsun...Güzel bir tercih...quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
Guzel araba ama degistirmek istediginde yari fiyatina verirsin artik... -
Şehir içi tüketimi (şehrine göre değişir) 7-7,5 lt civarı. Forumdaki kullanıcıları bu rakamları veriyordu. -
quote:
Guzel araba ama degistirmek istediginde yari fiyatina verirsin artik...
sıkıntı yok hocam insan dünyaya bir kere geliyor, arabamla aramda bağ olmalı. teneke yığınına bindiğimi hissetmek ayrı, aşık olduğum bir araca bindiğimi hissetmek ayrı. kendi adıma konuşuyorum o mazda 3 alınacak ve en az 7 yıl binilecek. öldü fiyatına ve hatta bedavaya dahi satılsa da o mazda alınacak. almancılar ya da diğer japoncular arabalarını iki katına satsın Allah daha çok versin kimseyi eleştirmiyoruz biz herkes kendi hayatını yaşıyor sonuçta.
edit: işbu iletide hiçbir araca teneke yığını denilmemiş sadece verdiği ya da veremediği histen bahsetmek adına bu tabir kullanılmıştır. içine oturduğunuzda bu araç benim olmalı diyorsanız, heyecan yaratmışsa o araç sizde, olay bitmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.adebisi -- 11 Aralık 2015; 0:06:32 >
-
Araba iyi olabilir ama 6 ayda bi servis bakımı olduğu için tercih edilmeyebilir. 6 ayda bi hastaneye kontrole kendim gitsem grip bile olmam heralde. -
Hayırlı olsun . Hali hazırda kullandığım araçtır kendileri. Ve memnunum. Ortalama 7 litre bir yakıt tüketimi var. -
quote:
oha artık yarı fiyatınaymış -
7.1 -
quote:
birisi şu arkadaşa sahibinden.com daki mazda 3 fiyatlarını göstersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
birisi şu arkadaşa sahibinden.com daki mazda 3 fiyatlarını göstersin.
Birisi su arkadasa sahibinden.com da mazda 3 satisinin cok uygun araclar harici sifir oldugunu soylesin.. -
birisi bu arkadaşa opelde kampanya var desin -
satisi var ama hizi degil.bilmediginiz konularda esnaf agizli konusmalar yapmayin.kimse 60a aldigi mazdayi 30a satmyr -
quote:
Eksi butonunun kaldırılmasına hiç bu kadar üzülmemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: adanus0107
İyi akşamlar arkadaşlar.yarın kısmet olursa mazda 3 1.5 Skyactiv motion almayı düşünüyorum. Bu aracı kullanan kişilerden yorum alabilir miyim. Özellikle yakıt konusunda kendi verilerini yakalıyormu . Kullanımı ve özellikleri nasıldır. Teşekkürler şimdiden
-
Ben arabayı kullandım ve genel araştırmalarım araç sen gaza nasıl basarsan ona göre yakıyor. 100 km' de 6 litre yakanda mevcut 8.5 litre' de gezende. Arabayı yarı fiyatına satarsın diyen arkadaşa he yav he mazda alıp kullanıp satan vs görmesek yeminle sana inanırım. Bilmediğiniz markalar hakkında bol keseden atıp insanları yanlış yönlendirmeyin. Her araç satıldığı için kimisi daha hızlı kimisi yavaş satılmakta. Benim arkadaşım' da golf 1.4 vardı halen satamadı tam tersi mazdası olan arkadaşım arabayı hızlı satmış bulundu. Bu vw' dan daha iyi ikinci el anlamına gelmesin ama çevremde arabası elinde patlayan veya zararına satan ben görmedim şayet senin çevrende varsa tanışıp akıl almak isterim. Arabanın servis konusunda iki bakımı beni sinir etsede en azından benim aldığım servis fiyatlarında rakiplerinin yaptığı bakımlara eşdeğer. Fakat mazda bu konuyu düzeltmesi lazım. Soygunculuk yapar gibi iki bakım nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: ogameciquote:
Orijinalden alıntı: adanus0107
İyi akşamlar arkadaşlar.yarın kısmet olursa mazda 3 1.5 Skyactiv motion almayı düşünüyorum. Bu aracı kullanan kişilerden yorum alabilir miyim. Özellikle yakıt konusunda kendi verilerini yakalıyormu . Kullanımı ve özellikleri nasıldır. Teşekkürler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MZR34 -- 11 Aralık 2015; 16:01:23 >
-
quote:
satisi var ama hizi degil.bilmediginiz konularda esnaf agizli konusmalar yapmayin.kimse 60a aldigi mazdayi 30a satmyr
Siz iyi biliyorsunuz galericisiniz heralde. -
quote:
quote:
satisi var ama hizi degil.bilmediginiz konularda esnaf agizli konusmalar yapmayin.kimse 60a aldigi mazdayi 30a satmyr
Siz iyi biliyorsunuz galericisiniz heralde.
Her aracın bir gideri var değeride talebin gidişatına göre değişir. Yalnız şunu söyliyim mazda alanarın çoğu ikinci el derdi olmadan alan insanlar, ben şahsen aracı kullanmak için aldım yatırım için değil. Sizin kafanız bundan 20 sene önce al şahini 3 e seneye 5 e sat zamanlarında kalmış, beğenerek aldım 2014 mazda 3 ümü severekte kullanıyorum, ha olurda sıkışırsak çünkü ileride ne olcağımız belli değil 5 lira zararına veririz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eshotçu
quote:
quote:
Siz iyi biliyorsunuz galericisiniz heralde.
Her aracın bir gideri var değeride talebin gidişatına göre değişir. Yalnız şunu söyliyim mazda alanarın çoğu ikinci el derdi olmadan alan insanlar, ben şahsen aracı kullanmak için aldım yatırım için değil. Sizin kafanız bundan 20 sene önce al şahini 3 e seneye 5 e sat zamanlarında kalmış, beğenerek aldım 2014 mazda 3 ümü severekte kullanıyorum, ha olurda sıkışırsak çünkü ileride ne olcağımız belli değil 5 lira zararına veririz.
Hem fikiriz
Benzer içerikler
- oto koltuk yükseltici tavsiye
- araba ayna tamirini kim yapar
- polo 1.0 tsi yorum
- araç koruma sistemi arızası
- volkswagen yağ basıncı uyarısı
- togg batarya kapasitesi
- zeekr 007 fiyat
- 2024 passat sedan
- 2025 egea
- byd u8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X