Şimdi Ara

Mazda 323 1.5 Familia LPG Öneri Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 98 model Mazda 323 1.5 Familia model araç aldım.Ancak araca hiç tüp takılmamış arabayı nasipse çok kullanacağım bu yüzden bu benzin pahalılığında tüp taktırmak zorundayım..Daha önce kullanan ve hala kullanıyor olan arkadaşlar En uygun araç ile uyumlu hangi Markayı taktırabilirim yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Paylaş

• quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.35

Arkadaşlar merhaba 98 model Mazda 323 1.5 Familia model araç aldım.Ancak araca hiç tüp takılmamış arabayı nasipse çok kullanacağım bu yüzden bu benzin pahalılığında tüp taktırmak zorundayım..Daha önce kullanan ve hala kullanıyor olan arkadaşlar En uygun araç ile uyumlu hangi Markayı taktırabilirim yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Paylaş

Yaşadığınız ili ve ilçeyi belirtirseniz arkadaşlar daha net yardımcı olurlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Arkadaşlar merhaba 98 model Mazda 323 1.5 Familia model araç aldım.Ancak araca hiç tüp takılmamış arabayı nasipse çok kullanacağım bu yüzden bu benzin pahalılığında tüp taktırmak zorundayım..Daha önce kullanan ve hala kullanıyor olan arkadaşlar En uygun araç ile uyumlu hangi Markayı taktırabilirim yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Paylaş

İzmir Bornova hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Paylaş

İzmir Bornova hocam.

2A IZMIR AUTOGAS
    Yesillik Cad. No: 261 Karabaglar / IZMIR
    Yetkili : ERKAN CICEK
    Telefon : 0 232 253 71 85 0 232 207 55 55
    Faks : 0 232 265 44 73
    Mobil : 0532 683 45 41
    E-Mail : izmirotogaz@2a-lpg.com

Bu arkadaşlarıma selamlarımı ilet ve aracını güvenle teslim et :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.