Şimdi Ara

mazda 323 1.8 familia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
12.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun aramalarım sonucu hem bütçeme uygun hemde performanslı bir araba buldum. en ideali buydu aradım galeri oldugunu görmemiştim benle birebir sahibi gibi konuştu. tek sorun fren ayarıymış onuda ben tamirciyim yaparım dedi. telefonda 12 ye kadar düşebildim. kmsi felan orjinalmiş. ama galeriden daha önce başım yandı birdaha güvenemiyorum. sizce bu ilandaki araç alınabilirmi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kazasiz-full-bakimli-klimali-lpg-li-2015-mayis-muayene-takasli-128701637/detay/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mazda 323 1.8 Familia: Kapsamlı Bir Kılavuz

Mazda 323 1.8 Familia, kompakt sedan ve hatchback segmentinde popüler bir tercih olmuştur. İşte bu model hakkında kapsamlı bir kılavuz:

Motor ve Performans:

323 Familia 1.8, 116 beygir gücü ve 150 Nm tork üreten 1,8 litrelik bir motora sahiptir. Bu motor, 9,8 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresi ve 200 km/s'lik azami hız sunar.

Yakıt Verimliliği:

Model, yakıt verimliliği konusunda sınıfının ortalarında yer alır. Ortalama tüketimi 100 kilometrede 7,5 litredir.

Sürüş Deneyimi:

Familia 1.8, hassas direksiyon ve iyi yol tutuşu ile dengeli bir sürüş deneyimi sunar. Hiçbir şekilde sportif değil, ancak günlük kullanım için gayet yeterlidir.

İç Mekan ve Özellikler:

İç mekan, ergonomiktir ancak biraz dar olabilir. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar ve CD çalar bulunur.

Güvenlik:

323 Familia, standart olarak sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS frenler ve elektron dağılımlı fren gücü (EBD) ile donatılmıştır.

Mazda 323 1.8 Familia Kullanıcı Yorumları:

Kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Sahipler genellikle güvenilirlik, yakıt verimliliği ve sürüş deneyiminden memnuniyet duyarlar. Ancak bazıları iç mekanın darlığından ve performansın biraz yetersiz oluşundan şikayet edebilir.

Mazda 323 Familia 1.8 Alınır Mı?

Mazda 323 1.8 Familia, güvenilir ve ekonomik bir kompakt otomobil arayanlar için uygun bir seçenektir. Bununla birlikte, geniş bir iç mekana ve heyecan verici bir sürüş deneyimine ihtiyaç duyanlar başka modellere bakmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2.el fiyatlarının saçma sapan olduğu bu dönemde, klimalı bir araç için fiyatı makul. Alıp bineceğim derseniz baktırın, deneyin içinize sinerse alın. Ama Yarın öbür gün satarım derseniz boyalı olması ve kaputun değişmesi sorun olabilir.

Performanslı bir araçtır. LPG takılıp takılmadığını da sorun. Yakıtı 1.6 araçlar kadardır.
  • Tavan hariç boyalı + kaput değişmiş +galerici ise bence uzak durun.Km orjinal denilene pek bakmayın Madem kendi tamirciymiş yapabiliyor is neden yapıp sorunsuz diye satmıyor?
  • O fiyata alabileceğin en iyi araçlardan biridir.
    Sürekli takip ediyorum bunların ilanlarını temizi denk gelirse hemen alırım.
    Aracı iyi baktırın sanayide yada serviste sorun yoksa alın fiyat normal.

Ayrıca bunlar 136 değil 115 beygir diye biliyorum. Tam emin değilim.
    Bi araştıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 25 Haziran 2013; 18:45:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle söyliyim adam tamirci evet. zaten frenleri ben yapıcam öyle teslim edicem diyor. kilometresinin orjinal oldugunu garanti etti ki mesajla sorgulama yapıcağım. doğruysa gidicem aynı sanayide bi tanıdıgım usta var onunla gidip bakıcaz araca. alınırsa 12 dende düşürmeye çalışıp alıcaz. bu arada lupara hocam evet lpgli araç zaten lpgsiz araca binemem maglum yakıt çok pahalı benzinli alcak olsam zaten param olurdu gider civic dizel veya mercedes c180 alırdım :)
  • Araştırdım 1.8 motorda 131 hp yok.

Söylediğim gibi 115 hp ve çok iyi bir motor 0-100 9.7 sn aracın.

Fakat bu galerici aracı tanımıyor birazda sallıyor 131 hp diye.

136 olanlar mazda 626 2.0 olanlar.

Bu linkleri inceleyebilirsin.http://www.mazdaclubtr.com/15477/323f-bg-doch-motor/
    donanımhaber forum
    MAZDA 323 1.6 HB HAKKINDA YARDIM » Sayfa 1 - 4
    http://forum.donanimhaber.com/m_15595000/tm.htm

@Sezer.E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 25 Haziran 2013; 22:24:21 >

• Seçenek güzel de satıcı sakat.

Adam sana resmen yalan konuşmuş bence aynı model başka araçlara yönel. Bu aracın Lantis versiyonu var bende memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 1.8 ls
    14 yıl önce açıldı
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @insideman hocam 131 mi 115 mi farketmez. iyidir yine ilerde motorla hafif oynamalarla rahatça 130-140lara çıkabileceğini tahmin ediyorum yazılımla felan. 1.8 dhoc motor 115 hp ise tam açık değildir uzun ömürlü olması için. performansta sıkıntı yaparsa yazılımlatır egzos sistemini felan rahatlatırız. colt air takarız. en basitinden.

@L.J evet satıcı dediği gibi tamirciymiş galeri değil internetten aradım. ümraniye birlik sanayideymiş orada bi ustam vardı ona sordum o dedi tamirci o dedi banada tamirciyim demişti demekki müşterilerinin araçlarını satıyor. aynı sanayideki ustamla bakmaya gidicem 1-2 gün içinde eğer temiz çıkarsa almayı düşünüyorum. lantislerin yakıtı nasıl bu arada hocam ? temizleri yok birde tipi bana garip geldi ısınamadım ona.
  • arkadaşımda vardı yıllarca sorunsuz bindi dayanamadım bende aldım sorunsuz biniyorum bu fiyata alınabilecek en güzel araçtır
    Toyota honda hikaye kalır yanında sürüş konfor gerçekten cok üst düzeyde bindikten sonra satmaya kıyılmayan bi araç. 0-400m
    geçecek araç sayılıdır
  • dede2323 D kullanıcısına yanıt
    kaç model aracınız motor ozellik ne kadara aldınız acıklayabilirmisiniz size zahmet bende almayı planlıyorum
  • aracım 97 model aile arasında yapılan bi alışveriş olduğundan ederinden fazla verip aldım 16000 tl civarı alalı 5 ay oldu.
    yag su benzin içinde varsa her yere git. arıza yapmaz performanslıdır hemde bayağı performanslıdır. 1.8i dohc motor az yakar
    aracın kasası hafif olduğu için. Toyota honda Mitsubishi yanına bile yanaşamaz aklında varsa al kardeşim sorunsuz binersin.
    cıkaracagı tek arıza buji buji kablolarının değişimi olur oda arıza değil rutin bakım
  • aracı alalı 1 yıl oldu yaklaşık 20000 km yol yaptım. km de sehir içi 11lt lpg şehirler arası 8lt lpg tüketiyor. bir takım buji bir takım buji kablosu iki defa
    yağ değişimi bir kez ön düzen ayarı yapıldı radyatör kapağı takıldı.. aracın kötü yanı alçak olması (5) kişi binince. bir diğer kötü yanı ön göğüsün fazla basık olması. ikinci eli zayıf
    bi araç pek soran olmuyor satarmısın diye. iyi yönü ise yağsız ve susuz gidebiliyor bu araca içinde yağ ve su varken hiç bir zaman yolda bırakmaz uzun
    yolculuklarda cok konforlu bi araç değil(önceki aracım Mercedes ti) ama muadillerine göre cok iyidir. alacak arkadaşlara tavsiyem binmek için alınacak bi araç
    satmak ve kar etmek için boşuna uğraşmayın.
  • Hocam aracınızı satıyor musunuz :)
  • satmayı düşünmüyorum abicim satsam bile aile arasında birine verecem biz dışarıya kız vermiyoruz :))
  • Aracımız suan 163000 km de triger bakımı ön düzen yag su gibi bakımlar harici bi dıkıntı cıkarmadı bide amartisörler değişmeli gelecek yıl görüşmek üzere bi sıkıntı olursa burdan yazmaya devam edecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.