Şimdi Ara

Mazda 323 fiyatı nasıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1994 model Mazda 323 sedan modeli bir arkadaşımdan almayı dusunuyorum aracın km orjinal 260000 de 4 cam oto. Klimalı hidrolik direksiyon elektrikli aynalar araç yaşına göre temiz keyfe keder boya masrafı var 11500 e veriyor ilk arabam olacak bu araçlar nasıl beni çok uzermi arabayı kullandım içime sindi aslında ama 1-2 sene sonra yine aynı paraya satabilirmiyim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 98 model olanını al derim.
  • İlginiz için teşekkürler ama maalesef o kadar butcem yok max 12000 TL ye cikabilirim bu bütçeyle yüksek model kuş serisi almaktansa bu araç daha mantıklı gibi geldi veya başka araç tavsiyesi olan varmı .

• hocam mazda kullanmış biri olarak yorum yapayım...

parasına göre iyi arabadır, bu paraya 98 şahin satılıyor..

iç aksam, elektrik aksamı, motor yürüyen sorunsuz olmalı, bu yaşta arabada boya değişen sorulmaz ama tavanı, altı ve iç kısımları düzgün olmalı...

temiz mazda alırsan satarken de sorun yaşamazsın ama problemli bir araç alırsan hem parça da hem tamirinde sorun yaşarsın...
  • Eğer yürüyeninde kusur yoksa alınır. O fiyata alınan araçlar genelde masraf kapısı oluyor. Arkadaşın da dediği gibi, sağlam mazda alırsan senelerce sorunsuz binersin, kusuru varsa üzer.

O paraya klima ve hidrolik direksiyonlu araba olması da ayrı bir artı.
  • Dediğim gibi arabayı arkadaştan alacağım için arkadaş yalan soyliyecegini zannetmiyorum .Arabayı kullandım sadece fren balatalari değişecek yürürü iyi gibi geldi ama yinede yarın ustaya baktiricam bütün aksamlari çalışıyor sorun yok parça sıkıntısı yasanirmi acaba biraz pahalı olduğunu biliyorum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.