Şimdi Ara

Mazda 323 HB serileri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mazda 323 lere baktığımda bir çok serisi olduğunu gördüm.. farları açılan seride 16i var 16f var 16glx var bazılarında klima olduğunu gördüm fakat eski arabalarda özellik artarsa arıza verir diyen arkadaşlarım oldu..

1-hangi serisi full
    2-klima sıkıntı yaratıyor mu

bu konuda bilgi verebilecek varsa sevinirim..

• Öncelikle 7 yıllık üyeliğinde ilk mesajının bu olması beni şaşırttı, Mazda içerikli olması ise sevindirdi.

Mazda 323f'ler HB olan yani farları açılır kapanır olanlar, Glx olanları ise sedan kasa olanlarıdır, daha sonraları Lantis'ler için 323f denildiğini biliyorum. Bu kasaların hem karbüratörlü hemde enjeksiyonlu motorları var, hem manuel hem otomatik şanzımanlı olanları var. Fazla donanım çok arıza teorisini kabul etmiyorum, özellikle Mazda gibi az arıza yapma oranı ile ünlenmiş markada bunun mümkün olacağını sanmıyorum. Temiz ve kurcalanmamış mazda seni üzmez, ama tam tersi olursa pişmanlıktır.
  • vay be demek 7 yıl olmuş.. :D öncelikle teşekkürler cevabın için..

yani bu farları açılır kapanır olanlarda serisi f mi olması lazım.. araba sitelerinde glx yazanlarda da var f'lerde de var i'lerde de var.. anlamadım gitti.. arıza konusunda ise genel arıza değil sadece klimadan yana sorun olur mu onu merak ettim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.