Şimdi Ara

Mazda 323 üm Rampada Tıkanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Mazda 323 üm rampada tıkanıyor 3. vitese kadar düşmem gerekiyor.Düz yolda sıkıntı yok çeşme otobanında 170 e kadar çıktım.Fakat bilen bilir izmirde balçovadan bucaya çevreyolu var orda limontepeye gelmeden biraz rampa var araba orda tıkanıyor 2 bin devire kadar iyi geliyor 2bin devirden sonra hızlanması çok yavaş.Dip gaz yapıncada motor bağırıyor ama hızlanmıyor.Neyi kontrol ettirmeliyim?

• Arkadaşlar uyanın bi cvp yazın bu saatte uyunurmu yahu Aracım lpg li 92 model.Bujiler yeni değişti.Benzindede deneme fırsatım olmadı çünkü depo delik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz35 -- 7 Nisan 2015; 3:40:04 >
  • up
  • up
  • Up'layıp zıplama da başka Mazda forumlarına bir bak, özellikle yeni kurulan Mazda forumu harika bir yer, tavsiye ederim. Adamlar saniyesinde yanıt veriyor.
  • Yeni mazda forumu hangisi pm atarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

Yeni mazda forumu hangisi pm atarmısın?

Profilini görebilseydim buraya yazmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 7 Nisan 2015; 22:11:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazdaclubtr mi oraya yazdım az önce bakalım:)eğer değilse değil de
  • quote:

Mazdaclubtr mi oraya yazdım az önce bakalım:)eğer değilse değil de

Değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 7 Nisan 2015; 22:17:53 >
  • Hocam önceki yazdığınıda gördümde orayada yarın yazayım.Burdada elimizde sen varsın senle idare edelim bari bi fikir yürütte neden yapar bu alet böyle
  • quote:

Hocam önceki yazdığınıda gördümde orayada yarın yazayım.Burdada elimizde sen varsın senle idare edelim bari bi fikir yürütte neden yapar bu alet böyle

Ben işin uzmanı değilim; ancak ilk aklıma gelenler baskı balata olabilir, gaz ayarı olabilir. Sen diğer tarafı göz ardı etme, her mazda sahibi için bulunmaz bir ortam.
  • Tamam saolasın orayada yazacağım
  • Aracı 5.viteste kaldırdım biraz titredi ama stop etmedi.Ek olarak 1.vitesteyken ayağımı debriyajdan çektim araba yine stop etmedi.Baskı balata bitmişmi yani
  • Aracın gaz ayarı kısıktaymış açtık düzeldi
  • quote:

Aracın gaz ayarı kısıktaymış açtık düzeldi

Doğru teşhis yani. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.