Şimdi Ara

Mazda 323 vs FORD taunus 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100.000tl bütçem var 20bin de ne olur olmaz masraflık bi durum için kenarda param var bu iki araç arasında kaldım öğrenciyim günlük maksimum 50km yol yapacağım.

• Parçası kolay bulunan bir araç seçin. Ben şiddetle Broadway öneririm. Hatta Toros alıp PUBG tipi boyama bile yapılabilir. Ama Broadway o fiyata en güzel araç olur.
  • https://www.sahibinden.com/s/rxoAvseH

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Bu araçların parçası bol bol var size sorduğum araçlara bakın önerdiğiniz araçlara bakın.

• Lada istemiyorum hocam teşekkürler.

• Günlük 60 km yol yapacaksanız. O fiyata alacağınız iki araçta sizi yorar. 323 mekanik olarak daha sorunsuz olsa da taunus sevgim başkadır.
    Ben olsam LPG yüzü görmemiş (mümkünse) fazla el değiştirmemiş temiz olanı hangisi ise onu alırdım.
  • Şahsen motosiklet tercih ederdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikiside her gün mayın gibi patlamaya hazır bekleyecektir. sanayiden çıkamazsın ikisinden de kaç uzaklaş

• Teymen06 T kullanıcısına yanıt

Daha yeni eli yüzü düzgün doğan L'yi 180 bine sattım. 100 bine alacağın Mazda 323'le başarılar o zaman. Genç arkadaşım sana tecrübelerimizle başına iş alma diye yazdım. Mazdanın parçası var mı yok mu inan senden iyi bilirim. Yerinde olsam elektrikli ufak araçlara da bakarım. Güvenli gelse motor bile makarım ama Mazda 323 bakmam. Evet şahane güzel ama sana yazık olur. Yine de sen bilirsin, umarım gönlüne göre araç bulur, sağlıkla binersin.

• Kıymetli genç kardeşim lütfen bu sevdadan vazgeç. Sanayideki çakalların oyuncağı olursun. Yok illa deneyeceğim diyorsan da Broadway,Doğan, Şahin gibi araçlar al. Şunu unutma yalnız onların bile ciddi masrafı olacaktır.

• Hepinize teşekkür ederim şuan da aktif olarak motosiklet kullanıyorum. ama zaten alacağım arabanın masraf çıkaracağını bende biliyorum 30+ yaşlarında araba normal şahin vs alsam sürekli arıza verecek bi yerden en azından taunusun kaportası sağlam ve parçası ucuz. en azından yaptıracak bütçem var. bunu göz önünde bulundurarak cevap yazarsanız sevinirim. gönlüm taunusdan yana 20 30k kadar masraf yapıp motoru toplarım gibime geliyor eğer öyleyse benim için problem olmaz yinede tabii siz daha bilgilisiniz ama genç olduğum içinde Broadway gibi bi arabada almak istemiyorum aracında bi duruşu olsun.

Taunusların kaportaları çok hızlı paslanıp, çürüyor ve dökülüyordu. Onu iyice araştırın, o fiyatlara alacağınız taunus muhtemelen öyle olacaktır.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hocam zırh kaplama yaptırmayı düşünüyorum fiyat aldım 15 bin civarı motor ve yürüyen aksamı sağlam olse yeterli. zırh kaplama hakkında bilginiz var mı acaba?

Daha önce birkaç Kuş serisinde gördüm, iyi yapılırsa, işçilik güzel olursa gideri var. Bir tanesi öyleydi mesela, açık mavi yaptırmıştı, hoş duruyordu. Birisi siyah yaptırmıştı, berbat görünüyordu.

Mazdanın parçası pahalı olduğundan taunus daha mantıklı o zaman taunus da olmazsa şahin son çare artık.

Mazdanın hem parçası pahalı, hem bulmak zor olur. İlle iki araçtan biri olacaksa taunus daha mantıklı duruyor, parça ve tamir olaylarını düşününce.

Bütçe kısıtlı olduğu için bu iki araç diye düşündüm tabii farklı araçlarda olabilir 120 bin bütçede r19 bide temprada mantıklı geliyor ama tempra elektrik olarak sorunlu olacağı için düşünmedim.

• Saygıdeğer bir büyüğüm öpülmeden tecrübe edinilmez derdi.

Ben de yazayım dedim.

• Yanlış anlamayın ama Taunus hiç genç arabası gibi gelmiyor. Mazda daha gençlere hitap ediyor. Parça sorunu malum.

Madem genç işi ve masraf ediceksin; Tempra değilde Fiat Tipo al. Tasarım sportif, parçası bol, dijital gösterge tam genç işi. Motor kaporta zaten değinmeme gerek yok. Özellikle elektrik tesisatını güzelce elden geçiceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 30 Ağustos 2024; 10:58:31 >
  • Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

Tipo hoşuma gitmiyor hocam. tempra düşünebilirim önerir misiniz elektrik aksamı haricinde çok problem çıkaracak bi durumu var mı? Taunus daha klasik duruyor klasik araçlar hoşuma gidiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.