merhaba arkadaşlar...mazda arayışım sürüyor ve bir tane almakda kararlıyım... bugün 93 model 323 hb 1.6 buldum..araba sahibinin dediğine göre 155.000 km de ve klimalı..4 cam otomatik direksiyon hidrolik...tüp yok ve motor karbüratörlü...ön camı catlat..bu şartlarda bu arabaya 6.000 ytl verilir mi?(gerci sahibi 6.500 istiyor ama pazarlıkla bu fiyata getirmeye calışıcam)arac benzinlide 400 krş yakıyormuş..buna tüp takarsak şehiriçi kaça kadar düşer..acill yorumlarınızı bekliyorum
not:bu ilk aracım olacak
yokmu yorum yapan arkadaşlar... ön farlar değişik sanki
Sol far değişik duruyor ama bu yaştaki arabada normal bir durum.
Arabayı bir iki tamirciye gösterin. Kullanın. içinize sinerse 6bin lira mantıklı.
bence de 6000 tl mantıklı yalnız motoruna iyi baktır bunların motorundan her tamirci anlamaz iyi anlayan ustasına götürecen...
arkadaş ön camı çatlak sa muayeneden geçmez cam ucuz birşey degil hemde mazda için hiç ucuz degil bende böyle bir araba bakıyorum klimalı 6000 tl para degil ama masraf çıkartmayacaksa...saygılar...
4000 tl ye daihatsu appulese buldum hidrolik direksiyonlu hatta klimalı 1991 model ne dersiniz nasıl bir araba bilgisi olan var mı...
toyota kökenli olduğu için kullananlar genelde memnun, ancak o yaştaki arabanın bakımlısını, haşatı çıkmayanı o fiyata bulmak pek kolay olmasa gerek.. eğer öyleyse al veya bana ilet ben alayım :) zira parçaları mazda kadar yaygın ve bol olmayacaktır... bu durum hangi şehirde olduğunla da alakalı...
dışı bakımlı duruyor, ancak bu fiyata veya az fazlasına kliması zorlanabilir.. ama alırken hurdaya vermeyi göze alarak almak lazım bu aracı, ben hiç kullanmadım, baktığım yorumlar hep olumlu, ama heralde alt marka olduğundan ikinci eli yok denecek kadar az.. her ilde parçasının bulunmadığını duydum..
ben 7 civarında düşünürsen seni daha az yorup daha konfor sağlayabilecek 97-99 arası protonları öneriyorum. ben şahsen yakında bir proton almayı düşünüyorum.. araştır istersen.. elbet parçası onun da çok yaygın değil..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme